08.05.2022, 07:54 PM
08.05.2022, 09:23 PM
Co do hodowli to moja zasługa możecie mi podziękować
bo kiedyś w jakimś poście pisałem co mogą jeszcze popsuć i jak widać skorzystali z tego xd
Ps. Alex oczekuje jakieś nagrody za wykorzystanie mojego pomysłu.

Ps. Alex oczekuje jakieś nagrody za wykorzystanie mojego pomysłu.
08.05.2022, 09:45 PM
Moje zapytanie zostało usunięte w którymś poście także miej się na baczności :>
09.05.2022, 06:22 PM
(08.05.2022, 09:45 PM)TheCitizen napisał(a): [ -> ]Moje zapytanie zostało usunięte w którymś poście także miej się na baczności :>Bo nie odnosił się do tematu eventu. A skoro, że ten temat w której jesteśmy obecnie to można praktycznie napisać o... wszystkim.
> Co z fanpage? Krótko mówiąc, czekamy dalej na odpowiedź od "cukierberga" i jego wspaniałego bota.
Jestem pewny, że odblokują stronę a za co tym idzie przedłużenie konkursu + nowe konkursy. Na obecną chwilę nic nie poradzimy na to dopóki nie odpiszą na odwołania lub nie odblokują fp.
> Co z hodowlą?
Krótko mówiąc, będzie zmiana. Tylko trzeba poczekać.
> Co z codziennymi zadaniami? Trwają testy i balansowanie tego wszystkiego (z czego wątpię)
> Co z ... innymi zmianami? Jest tylko dwóch adminów... Mało jak na grę.
09.05.2022, 06:49 PM
1. Fanpage
Krótko mówiąc mamy bana. Za co? Tego niestety jeszcze nie wiemy bo ban jest od bota Facebooka, a ten nie podał konkretnej przyczyny tylko link do całego regulaminu. Na odpowiedź z supportu czeka się dłużej niż na odpowiedź na temat błędu w walkach w naszym centrum zgłoszeń w grze więc obawiam się, że jeszcze trochę to może potrwać.
2. Hodowla
W czasie eventu poprawiliśmy błąd liczenia wartości Pokémonów (wiem jak to brzmi...), który był w kodzie już od dawna i został wykryty przy okazji poprawy jednej z akcji zadania codziennego. W skrócie cześć ceny była liczona starym wzorem, a część nowym. Efektem poprawki jest obniżenie wartości niektórych spotykanych Pokémonów co przekłada się na niższe zyski w lokacjach. W jednych jest to bardziej odczuwalne, a w innych mniej. hRs pracuje nad zmianą wzoru żeby ceny wróciły mniej więcej do tych poprzednich.
3. Skrzynki eventowe?
Krótko mówiąc mamy bana. Za co? Tego niestety jeszcze nie wiemy bo ban jest od bota Facebooka, a ten nie podał konkretnej przyczyny tylko link do całego regulaminu. Na odpowiedź z supportu czeka się dłużej niż na odpowiedź na temat błędu w walkach w naszym centrum zgłoszeń w grze więc obawiam się, że jeszcze trochę to może potrwać.
2. Hodowla
W czasie eventu poprawiliśmy błąd liczenia wartości Pokémonów (wiem jak to brzmi...), który był w kodzie już od dawna i został wykryty przy okazji poprawy jednej z akcji zadania codziennego. W skrócie cześć ceny była liczona starym wzorem, a część nowym. Efektem poprawki jest obniżenie wartości niektórych spotykanych Pokémonów co przekłada się na niższe zyski w lokacjach. W jednych jest to bardziej odczuwalne, a w innych mniej. hRs pracuje nad zmianą wzoru żeby ceny wróciły mniej więcej do tych poprzednich.
3. Skrzynki eventowe?
10.05.2022, 11:24 AM
I co nie lepiej od razu wyjaśnić tylko czekać aż gracze będą po was cisnąć :p
Odnośnie skrzyń na początku wszystko ładnie leciało a teraz podobno pełno probówek leci. Tu najlepiej gdyby sphinx coś napisał bo od niego jest te info
Odnośnie skrzyń na początku wszystko ładnie leciało a teraz podobno pełno probówek leci. Tu najlepiej gdyby sphinx coś napisał bo od niego jest te info
17.05.2022, 07:56 PM
(10.05.2022, 11:24 AM)KonekoChan napisał(a): [ -> ]I co nie lepiej od razu wyjaśnić tylko czekać aż gracze będą po was cisnąć :pPOD PRESJĄ LEPIEJ SIĘ PRACUJE :d
18.05.2022, 08:35 AM
Dokładnie
1. Fanpage jest przywrócony. Powodu blokady niestety nie otrzymaliśmy
2. Hodowla jest poprawiona. Robimy jeszcze drobne poprawki ale z pewnością nie ma już na co narzekać.
Zamykam.

1. Fanpage jest przywrócony. Powodu blokady niestety nie otrzymaliśmy

2. Hodowla jest poprawiona. Robimy jeszcze drobne poprawki ale z pewnością nie ma już na co narzekać.
Zamykam.