16.04.2025, 02:55 PM
Od dawna zastanawiałem się czy poruszać ten temat ponieważ nie sądzę żeby to była najistotniejsza sprawa w kontekście całej gry. Mimo to w końcu stwierdziłem, że warto się podzielić swoimi przemyśleniami. Nie wiem czy jest ktoś na poziomie 40+ kto korzysta z zakładki praca. Na 40 poziomie zakładając, że ktoś odpali pracę, to po 8 godzinach uzyska jedynie marne 30k yenów. Tym bardziej nie sądzę żeby ktokolwiek na poziomie 100+ pochylił się nad 30k. Moją propozycją byłoby dodanie 3 nowych ofert pracy:
1. Wymagany Poziom: 50-ty Wynagrodzenie: 128yen/min tj. 61 440 yen za 8h
2. Wymagany Poziom: 75-ty Wynagrodzenie: 256yen/min tj. 122 880 yen za 8h
3. Wymagany Poziom: 100-tny Wynagrodzenie: 512yen/min tj. 245 760 yen za 8h
Podsumowując, uważam że te 245k yen byłoby na tyle kuszące, że ludzie rzeczywiście zaczęliby korzystać z tej funkcji. Ktoś może powiedzieć że to za dużo bo na pewno znajdzie się ktoś kto będzie tego używał codziennie, jednak po miesiącu codziennej pracy będzie można zarobić około 7,5kk yen (Dla porównania przy obecnym najwyższym stanowisku pracy po miesiącu nie otrzymamy nawet 1kk). Wydaję mi się że tyle każdy gracz na poziomie 100+ jest w stanie zarobić w jeden dzień. Sama funkcja natomiast przestałaby być martwa, a gracze mieliby dodatek pieniężny podczas np. czekania na punkty akcji.
1. Wymagany Poziom: 50-ty Wynagrodzenie: 128yen/min tj. 61 440 yen za 8h
2. Wymagany Poziom: 75-ty Wynagrodzenie: 256yen/min tj. 122 880 yen za 8h
3. Wymagany Poziom: 100-tny Wynagrodzenie: 512yen/min tj. 245 760 yen za 8h
Podsumowując, uważam że te 245k yen byłoby na tyle kuszące, że ludzie rzeczywiście zaczęliby korzystać z tej funkcji. Ktoś może powiedzieć że to za dużo bo na pewno znajdzie się ktoś kto będzie tego używał codziennie, jednak po miesiącu codziennej pracy będzie można zarobić około 7,5kk yen (Dla porównania przy obecnym najwyższym stanowisku pracy po miesiącu nie otrzymamy nawet 1kk). Wydaję mi się że tyle każdy gracz na poziomie 100+ jest w stanie zarobić w jeden dzień. Sama funkcja natomiast przestałaby być martwa, a gracze mieliby dodatek pieniężny podczas np. czekania na punkty akcji.