![]() |
Event: Psychiczna Aura - Wersja do druku +- Forum PokeWars (https://forum.pokewars.pl) +-- Dział: Ogłoszenia (https://forum.pokewars.pl/forum-3.html) +--- Dział: Aktualizacje (https://forum.pokewars.pl/forum-14.html) +--- Wątek: Event: Psychiczna Aura (/thread-167.html) |
Event: Psychiczna Aura - Alex - 23.11.2022 Cześć, w tym temacie możecie umieszczać opinie na temat ostatniego eventu Psychiczna Aura. RE: Event: Psychiczna Aura - MasterOfLucario - 23.11.2022 Event ten był jednym z fajniejszych jakie grałem w tej grze liczę że następny będzie tak samo dobrze zrobiony i tak fajny ![]() RE: Event: Psychiczna Aura - Piter - 23.11.2022 Nie byłem na nim osobiście ale coś nie coś wiem. Duży + możliwość redukcji Berry no i nawet fajny drop w nich. Wydaje mi się że trochę przesada z tym rezerwatem pełnym resztek i wgl ale nie wiem jak wygląda w tej sprawie sytuacja z targiem. Pora na minusy ![]() ![]() Z drugiej strony pokemony eventowe super że ciągle się pojawiają nowe tak samo jak i lokacje. Ocena 7/10 RE: Event: Psychiczna Aura - Regis - 23.11.2022 Dzień dobry +: - event trochę inny ogólnie niż poprzedni; - fajne zagadki; - ograniczenia czasowe w zagadkach; - sporo zadań ukrytych; - zadanie z podpowiedziami w lokacjach; - promowanie w zadaniach znajomości pokedexu; - 2 rodzaje zadań rankingowych, gdzie robienie jednego trochę ogranicza postępy w drugim i tylko jedno jest punktowane do sklepiku. Długa "runda" aby zrobić zadanie sprawia, że gracze na sąsiednich pozycjach nie wiedzą na jakim etapie jest drugi i rywalizacja się napędza. Poza tym daje to innym graczom poczucie, że "tylko 3 rundy przekręcę i wbijam do top XX"; - zadanie z nauką ataków psychic <3 -: - długi czas wczytywania strony na wersji mobilnej, gdy walka trwa 50 rund. Na poprzednim evencie na czacie gadaliśmy z graczami i nie byłem jedynym takim przypadkiem. Nie wiem czy to wina sprzętu czy internetu. Problem nie występował, gdy walka trwała np. 48 rund; - problemy z wczytywaniem się grafik do zagadek. Tu wystarczył relog, ale tak czy siak problem występował; - w wersji mobilnej podczas wydarzenia z oddawaniem berry w ramach losowania nagród przydałby się na dole przycisk "wędruj dalej". Nie pamiętam jednak czy przy innych wydarzeniach był taki przycisk; - legendy w sklepiu eventowym; był to jedyny powód, dla którego brałem się za event, bo tak to bym olał. Możliwe, że z podobnego założenia wyszliście. Rozwiązanie takie psuje grę, ale chociaż zachęca ludzi do zbierania po 7 tys. punktów, aby oddawać legendy po cenach niewspółmiernych do zaangażowania ![]() RE: Event: Psychiczna Aura - Piter - 23.11.2022 Regiś <3 Co do walki z 50 rundami pośrednio wina leży po dwóch stronach. 50 rund to dużo do załadowania i ja miałem problem przy o wiele krótszej ilości rund zależy od internetu z drugiej strony gdyby system walk nie był w PHP a w JS nie powinno być takiego problemu tudzież pojawia się problem że to cały remake gierki co raczej nie wchodzi w grę. Co do losowania nie wiem ![]() ![]() Bym zapomniał grafiki... Ten problem jest z powodu prawdopodobnie chatu ![]() ![]() Jeszcze na koniec mała propozycja do gry nie chce mi się robić do tego osobnego wątku... Proponuję aby możliwość kolejności Balli była osobna dla telefonu i komputera bądź co będzie łatwiejsze gotowe ustawienia Balli RE: Event: Psychiczna Aura - mash - 24.11.2022 (23.11.2022, 09:49 AM)Alex napisał(a): Cześć, w tym temacie możecie umieszczać opinie na temat ostatniego eventu Psychiczna Aura.super był brakuje mi tylko jeszcze łatwiejszego poziomu... takiego dla mnie ![]() RE: Event: Psychiczna Aura - Ymir - 24.11.2022 Event wyśmienity, pierwszy raz od eventu z wesołym armaldo chciało mi się klikać i go konczyć, fun jak nigdy, oby wiecej takich, możliwie jakas serie regionow v2? RE: Event: Psychiczna Aura - WujaOdySeusz - 01.12.2022 ogółem spoko event ten kociołek trochę do kitu jak ktoś zaczynał ale tak to git fajne było to że dodaliście jakąś lokacje typu Mroczny Rezerwat ![]() |