Czy podoba ci się ten pomysł ?
TAK - opcjonalnie napiszę coś od siebie
100.00%
1
NIE - ale napiszę jakie mam wątpliwości
0%
0
1 głosów
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie

Aktywizacja forumowiczów

1 Odpowiedzi, 456 Wyświetleń

Witam!
Przychodzę z propozycją ożywienia forum oraz większej aktywizacji nowych graczy.
Najpierw opowiem o zaletach tego rozwiązania:
1. Weryfikacja kont forum i kont w grze - czyli dzięki temu łatwiej będzie np. jak ktoś
ma kilka kont - tamte mu usunąć na jego prośbę choćby oraz je wygasić po jakimś czasie,
znacznie przewietrzy to forum i ułatwi banowanie multikont i zostawić to które dla gracza jest ważne

2. Każdy gracz będzie miał połączone konto pokewars z kontem forum (podobnie jak np. na discord
można połączyć konta z xbox czy twitter) - jeśli gracz zweryfikuje konto - na jego profilu w tej czarnej
tabelce pod polecającymi będzie nick na forum z odnośnikiem - po kliknięciu wyśle nas na jego profil na
forum - dzięki temu poznamy jego pomysły i wpisy na forum
3. Nagroda - to do ustalenia - ja proponuję 50 oak drink - jak dla nowych graczy - ogromny boost

To jest w waszym interesie to wprowadzić - często macie dobre pomysły a większość ma to w nosie a w ten sposób
zaktywizujemy wszystkich - forum musi być żywe. Dyskusja to podstawa dobrze rozwiniętej społeczności - jednak
większość pomysłów często jest nie wdrażana z powodu zbyt małego odzewu.

Raz w miesiącu będzie przy okazji kota w worku oraz loterii byłby wysyłany newsletter jak to zrobić wraz z instrukcją - tutaj
nie sugeruję rozwiązania technicznego - być może przez forumularz - składasz podanie - podajesz swój link bądź nick na forum
- będzie opcja - czy jest prawdopopodobne że posiadasz więcej niż 1 konto na forum - wtedy jak zaznaczysz że tak admin
sprawdzi i zwróci podanie że te konto zostaną usunięte na żądanie a to konto przypisane do konta pokewars.

Jeśli ktoś by chciał zmienić przypisanie kont - robił by to przez zgłoszenia - ale już by nie dostawał oak drinków Smile
Podoba mi się

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości