Bank stowarzyszenia i bilet do rezerwatu.

3 Odpowiedzi, 3049 Wyświetleń

Szczerze mówiąc nie wiem w jaki sposób miało by to pomóc nowym graczom dogonić lepszych skoro każde Stowarzyszenie będzie miało maksymalny poziom Hodowli.
Właśnie nowi gracze którzy postanowią założyć własne Stowarzyszenie będą mieli problem uzbierać sumkę na np. 10 poziom.
(chyba ze coś zle zrozumiałem)

Co do Rezerwatu to się akurat troszkę zgodzę i proponuje aby dodać jakieś lepsze albo rzadkie aktywności do niego.
Rezerwat to nie jest w końcu zwyczajna Lokacja i poza rzadszymi Pokami (których i tak nie mozemy złapać) nie ma tam zbytnio nic, osobiście wyklikałem chyba z 5 biletów.
Trzeba dodać coś przez co faktycznie będzie się opłacało tam podróżować i klikać. Ostatnio mi wpadło nawet do głowy czy nie było by fajnie zrobić takiego Lidera sali (wiadomo inaczej by sie nazywał)
który zamiast TM'ów proponuje shiny Pokemony. Tak samo jak w przypadku TM'ów byłoby wiele słabych i tanich ale moze być szansa na jakiegoś Poczka do Samsona.
Nie jest to teraz jakiś Super pomysł na zmiane Rezerwatu ale zawsze to coś Tongue

Pozdrawiam Zespół

Ciapak

Wiadomości w tym wątku
RE: Bank stowarzyszenia i bilet do rezerwatu. - przez Ciapak - 19.10.2023, 09:48 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości