@Project D
1. Zakładając, że Moonball stoi po te 12k/szt, a Levelball w sklepie to koszt 2.4k/szt, to te "trochę" jest ponad 4x tyle
Oczywiście założyłem to, bazując na obecnym przeliczniku
w końcu 1ph to 12k
2. Tu Cię zaskoczę, ale na pewno są osoby, które kupują Sunballe, i to dość często
Czy te osoby je używają - nie wiem, nie jestem nimi. Wiem tylko, że kupują
O Darkballach i Luxuryballach się nie wypowiem. Te pierwsze sam mam wystawione i od czasu do czasu ktoś kupi, te drugie kurzą się jak Premierballe aktualnie.
3. Widocznie mamy różne punkty widzenia na to, gdyż ja osobiście śmieciowe shiny poki łapię co najwyżej w Warsballa
A po takim weekendzie, jak ten co był, to zrobił się ich wysyp
Co będzie jak wejdzie Galar, albo większy event? 
Timerballe i Quickballe pozostawiam na cenniejsze itemki na pokach.
4. Tu bym się z Tobą zgodził, gdyby nie aktualna "blokada" targu przez widełki
Ich cena za szybko nie podskoczy, jeśli gracze się nie postarają o to, by ta cena była wyższa
Ale też nie bez powodu dałem do propozycji max 40%, by pozostawić jakiś margines dla lepszych balli 
5. No i teraz mi wyjaśnij czemu nie mogły by być użyteczne nawet poza eventem? Gdyż ta dyskusja z mojej perspektywy wygląda na taką, gdzie ktoś się sprzeciwia słowami "Nie, bo nie".
1. Zakładając, że Moonball stoi po te 12k/szt, a Levelball w sklepie to koszt 2.4k/szt, to te "trochę" jest ponad 4x tyle

2. Tu Cię zaskoczę, ale na pewno są osoby, które kupują Sunballe, i to dość często

3. Widocznie mamy różne punkty widzenia na to, gdyż ja osobiście śmieciowe shiny poki łapię co najwyżej w Warsballa

Timerballe i Quickballe pozostawiam na cenniejsze itemki na pokach.
4. Tu bym się z Tobą zgodził, gdyby nie aktualna "blokada" targu przez widełki

5. No i teraz mi wyjaśnij czemu nie mogły by być użyteczne nawet poza eventem? Gdyż ta dyskusja z mojej perspektywy wygląda na taką, gdzie ktoś się sprzeciwia słowami "Nie, bo nie".
Jestem najlepszy w tym co robię,
a to co robię ładne nie jest!
a to co robię ładne nie jest!