Ok myślę że można tutaj wrzucić next propozycję. Mianowicie coś takiego jak TypeBalle (przykładowo FireBall i WaterBall) po prostu w wyzwaniu czasowym chodzi o to aby złapać w nie sporą ilość stworków przykładowo w FireBalla wiem że jest już coś podobnego ale wygląda na fajne rozwinięcie. Szanse na złapania zależą od typu pokemona FireBall zawsze ma x procent na złapanie tylko i wyłącznie przy pokemonie Fire inaczej szanse spadają jak przy tank + quick z różnicą że od pierwszej rundy szansa wynosi powiedzmy 2%. Proponuje 35-40% szans.
Tak na przyszłość uprzedzę sprawdzałem w dostępnym dla mnie miejscu i nie widziałem w pokedeksie o żadnym ballu
Bym zapomniał do bonusów za wygraną ładnie wygląda większa szansa na złapanie pokemona o x procent lub po prostu niech gra uważa przez 30 minut, iż gracz ma wymaksowane wszystkie lokacje z pominięciem nagród. Coś typu get nagrody(lokacje) { }
Tak na przyszłość uprzedzę sprawdzałem w dostępnym dla mnie miejscu i nie widziałem w pokedeksie o żadnym ballu

Bym zapomniał do bonusów za wygraną ładnie wygląda większa szansa na złapanie pokemona o x procent lub po prostu niech gra uważa przez 30 minut, iż gracz ma wymaksowane wszystkie lokacje z pominięciem nagród. Coś typu get nagrody(lokacje) { }
"Największym powodem do chwały nie jest nigdy nie upaść, ale umieć podnieść się za każdym razem, kiedy upadniemy." - Konfucjusz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.09.2022, 11:47 AM przez Piter.)