• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Nabór: Nadzorca chatu.

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Nabór: Nadzorca chatu.
kundi15

Młody trener

Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
10.01.2016, 09:40
1. kundi15
2.5 dni
3. mam na imie konrad
4.21
5.chce zostac nauczycielem i jestem wyluzowany
6.abrakuje kogos kto szerzyl by bardziej liberalna polityke przepisow, jestem kandydatem mniejszosci
be. ktos kto szerzyl by bardziej liberalna polityke przepisow
7 conajmniej 2 godziny dziennie, czesto w porach nocnych
8
- przedewszystkim to znam dobrze regulamin, czesto sie od niego odwoluje, wiec to logiczne
-bede fajnym nadzorca, wszyscy beda mnie lubic xd
VirusPG

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
10.01.2016, 13:34
1. Pseudonim w grze - VirusPG
2. Czas spędzony w grze - 6godz 12min
3. Imię - Adrian
4. Wiek - 13,5
5. Jestem niski lubię koty i pokemony oczywiście. Gram na perkusji. Pokemony oglądam już od 5 roku życia.
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
a) Często jestem w grze, więc będę nadzorował chat Wink.
b) Nie wiem jak to powiedzieć ale każdy robi to co umie.

7. W grze będę 2-3 razy dziennie
8.
1.Kultura to na pewno
2.Dobre działanie na innych
3.Poprawność pisania

Pozdrawiam wszystkich adminów PW i myślę, że to przeczytacie.
emma11

Młody trener

10.01.2016, 17:52
Mój psełdonim w grze to emma spędziłam w grze łącznie 9dni 21 godzin.Moje prawdziwe imię to Emilia.Mam 12 lat choć jestem młoda jak na to stanowisko myślę że bym sobie poradziła ponieważ lubię wyrażać swoje myśli.Gra mi się podoba ale jak zawsze mam dużo pomysłów na urozmaicenie gry.Wchodzę codziennie gdyż jak już wspominałam gra mi się bardzo podoba.Często się śmieję aczkolwiek umiem zachować powagę w poważnych sytuacjach.Ubiegam się o to stanowisko ponieważ chcę tę grę w pewien sposób ulepszyć.Widzę siebie na tym stanowisku jako poważną choć roześmianą nadzorczynię.Według mnie idealny nadzorca powinien umieć wyrażać siebie i swoje myśli ale także być bezstronny by nikt nie czuł się pokrzywdzony.Dostępna w grze będę nadal codziennie lecz taka pozycja w grze to dodatkowa motywacja.Moje zalety to:umiejętność podejmowania trudnych decyzji,znajomość gry,poza tym umiem nawiązać liczne przyjaźnie.Bardzo liczę że zostanę wybrana na to miejsce.Z pozdrowieniami emma.
robert73587

Młody trener

10.01.2016, 20:47
(07.01.2016, 15:15)Alex napisał(a): Witajcie.

Z dniem dzisiejszym otwieramy nabór.

Stanowisko: Nadzorca Chatu
Ilość miejsc: 1 (z możliwością zwiększenia podczas trwania naboru)
Czas nadsyłania zgłoszeń: 14 dni, 7-21 stycznia b.r.

Sposób zgłaszania się: Napisanie wiadomości w tym temacie.

Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.
2. Czas spędzony w grze.
3. Imię.
4. Wiek.
5. 2-3 zdania o sobie.
 a) siebie na tym stanowisku,
 b) idealnego nadzorcę chatu.

7. Jak często będziesz dostępny w grze.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).

Pamiętajcie, że im lepiej się przedstawicie tym większe macie szanse.

Administracja skontaktuje się z wybranymi kandydatami.
Administracja zastrzega sobie prawo zakończenia przed czasem naboru na wypadek znalezienia kandydata idealnego.

Robert73587
Około 1roku
15Lat
A) bardzo wdzięczny i przeszczegania innych przed lamaniem zasad gry.
B nielubiane gdy ktos kogoś obraża lub łamie jakiekolwiek zasady.

Codziennie aktywnym.

Jstemple cierpliwy, spokojny,  kulturalny, nielubie gdy ktoś łamie zasady. Pomocny,pracowity,  dążacy do wyznaconej drogi.
Magister

Banned
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 6
11.01.2016, 17:46
Wymagane składowe wiadomości:
1. Magister.
2. Czas spędzony w grze : 3 dni oraz prawie 3 godziny.
3. Patryk.
4. Roczników 18
5. Bez zbędnej pisaniny, jestem osobą miłą, pracowitą, kulturalną, wesołą, lubiąca pracę w zespole i niosącą pomoc.
Zawsze staram się być obiektywny, nigdy nie podejmuje pochopnie decyzji. Strasznie cenie sobie uczciwość i sprawiedliwość, są to moje dwie główne cnoty.
a) Na owym stanowisku pomagałbym bardziej dla graczy, oczywiście sprawdzałbym czy każdy zachowuje się stosownie na czacie, oczywiście starałbym się pouczać graczy i tłumaczyć im czego nie powinno że się pisać.
b) Idealnego nadzoru czatu nie ma, jesteśmy tylko ludźmi i nie ma ideałów Smile Nadzorcza powinien być przede wszystkim sprawiedliwy, wyrozumiały oraz kulturalny.

7. W grze mogę być prawie na okrągło, zazwyczaj siedzę na smartfonie i łapie pokemony.
8. Chyba najważniejsze zalety to:
a) umiem dogadać się z prawie każdym, jedyne co stoi na przeszkodzie w prowadzeniu konwersacji to brak kultury w stosunku do mnie.
b) jestem bardzo pomocny, nigdy nie pożucam kogoś gdy potrzebuje pomocy chyba że nie mam w tej chwili jak to informuję go o fakcie i pomagam mu trochę później.
c) miły i wesoły niby cechą nie pozorna a jak bardzo przydatna, pomaga rozładować atmosferę i wyjść ze sprzeczki bez ofiar (gdy gracze się kłócą ).

Wybaczcie jeśli pojawiły się jakieś błędy ale pisałem to na fonie.
Mój czas w grze nie powala ale myślę że nie przywiazujecie do tego aż tak wielkiej wagi.
Pozdrawiam wszystkich graczy jak i szanowna administrację i ich pomocników.
Luffy

Młody trener

Liczba postów: 3
13.01.2016, 17:11
1.Mój nick to Luffy
2.W grze mam spędzone 18 dni 18h i gram od zimy 2014 (miałem przerwę z 2 miesiące na wakacjach w 2015)
3. Moje imię to Miłosz
4.Mam 11 lat
5.Może jestem "dzieckiem" ale jestem ogarnięty i umiem mądrze wyciszać a zawsze jakby była cięższa sprawa to zgłoszę się do kogoś bardziej doświadczonego.Znam też dobrze ortografię (jeśli to ma jakiś wpływ) i mam nadzieję że nie wybieracie po wieku.
6.Na tym stanowisku powinienem sobie poradzić, a jak okaże się że nie to najwyżej odejdę.
Idealny nadzorca chatu według mnie to taki który dużo wie o wyciszaniu i taki który umie uspokoić chat a zarazem rozbawić trochę ludzi.
7.W grze będę co 1-2 dni (jakieś dłuższe nieobecności usprawiedliwię)
8.Potrafię uspokoić ludzi,nie odrzucam osób które mają pytania oraz potrafię być cierpliwy

Mam nadzieję że będę przynajmniej jednym z "wybranych" Smile to tyle i mam nadzieję że znajdziecie kogoś kto dobrze sprawdzi się w tej roli.
El Presidente

Słaby trener pokemon

Liczba postów: 138
Liczba wątków: 13
14.01.2016, 23:29
AVE!

Pseudonim w grze: Caranthir
Czas w grze: Ponad 21 dni spędziłem będąc zalogowanym
Imię: Kamil - sasanka i djmala mogą się do mnie zwracać "Kamiluś"
O sobie: Były Generał -ShadowHunters-, miłośnik historii, warszawski słoik z prawej strony Wisły, siewca herezji, fan twórczości A. Sapkowskiego...
W wolnych chwilach student poświęcający się swojej Alma Mater... Tfu, sesji...

Ja na stanowisku: Chciałbym zmienić podejście graczy do "ekipy" w grze... O szczegółach nie mówię choć podobno powinienem...
Na ile będę w stanie, chciałbym pomagać graczom w zrozumieniu zasad rządzących tą grą, w przystępny sposób uświadamiać, że istnieje coś takiego jak regulamin, od czasu do czasu złoić kogoś rzemieniem, gdyby jednak nie chciał z naszą pomocą się resocjalizować...
Jestem bardzo wyczulony na poprawność pisania, ale nie przesadzajmy - nie jest to powód żeby rozjeżdżać kogoś jak walec...

Idealny nadzorca: Z uwagi na spory rozkład wieku graczy, nadzorca taki powinien umieć nawiązać kontakt... Wspomniałbym o tym, że powinien wykazywać się wyrozumiałością, być cierpliwy, na ile to możliwe opanowany (Seneka twierdził, że panować nad sobą to najwyższa władza), znać podstawy gry, uzupełniać się z innymi członkami Zespołu, ale jednak nie chce mi się o tym wspomnieć...

Dostępność: To jest tylko gra, w dodatku działalność charytatywna...
Biorąc pod uwagę to, że mam się czym zająć studiując i pracując, mogę pomagać wcześnie rano i późno wieczorem... Jeśli chodzi o liczbę godzin to myślę, że może to być 3-5 godzin w dni "bardzo zajęte", a w dni "luźniejsze" liczba ta może być większa... O ile, tego nie jestem w stanie teraz napisać, bo czasem koleżanka chce wyskoczyć na kawę, kebaba czy piwo...

Wazelina na siebie: Cierpliwości mi odmówić nie można, zdarza mi się ironizować, nie każdy zrozumie... Nie wiem czegoś - dowiaduję się; wiem - odpowiadam...
Zdarzyło mi się pełnić funkcję między moderatorem, a graczem na forum innej gry przeglądarkowej... Za reklamę mi nie płacą, ale części SH opowiadałem o tej grze...
Autorytet w grze? Przecież byłem Generałem SH Smile Nie interesuje mnie władza, wpływy jak najbardziej...
Brak autorytetu, ostatnio trochę większa aktywność na kanale ogólnym...

Dasz bór
100%Kawa

Młody trener

Liczba postów: 4
17.01.2016, 19:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2016, 19:37 przez 100%Kawa. Powód edycji: Kawa )
A więc tak mój nick w grze to:
HerbataCzyKawa - nick bardzo głęboki bym powiedział.
Czas spędzony w grze jest bardzo krótki (lekko ponad 6h) lecz w rzeczywistości mam wiedzę ,,od podstaw gry,,
Imię moim zdaniem bardzo piękne mianowicie brzmi ono Mateusz.
Jestem w młodym dosyć młodym wieku 15 wiosen już przeżyłem.

A więc jestem prawie, prawie zawsze w humorze, dosyć cierpliwy też jestem ale czasami potrafię się wkurzyć.
Kocham podróżować np. już dziś spędzam kilka tygodni w Malezji, mogę powiedzieć że piękny ten kraj jest.
Również kocham motoryzację prawie wszelkiego typu, cenię sobie ortografie ale każdemu się błędy zdarzają mi też...

Te dwa pod punkty są bardzo wciągające nie chce pisać jakiegoś tam monologu:
Więc siebie na ,,stołku,, nadzorcy czatu widzę tak:
Nie będę się na pewno wywyższał przed szereg całego zespołu (nie lubie być zbytnio w centrum uwagi)
Nie będę ,,przekupny,, np. oj Ciebie bardzo lubie to ci dam krótkiego bana a Ciebie nie znoszę to dam ci jak najdłużej
albo:
Gracz: No weź stary nie dawaj takiego długiego bana... wiesz że się znamy itp.
Ja: no dobra dam ci krócej jednak.
Tego stanowczo nie będę robił!!
Jak wyobrażam sobie idealnego nadzorcę czatu:
Hmmm... pomyślmy, po pierwsze by nie robił tego co pisałem powyżej
Cenił sobie ortografie, by nie był jakimś tam sztywniakiem (umiał się zabawić czasami przykładem jest Mystogan, Triple F) Osobiście moim mentorem do takich prac jest Triple F.

W grze jestem codziennie spędza po kilka godzin, nie liczę czasu (szczęśliwi czasu nie liczą)

Więc tak jestem:
Zabawny do bólu, nawet z najgorszej sytuacji potrafię zrobić ,,żart,,
Ortografia to w sobie cenię najbardziej.
Powiedzmy że moja ,,starodawność,, (to przez to że otaczam się w środowisku 22+)
Jestem sprawiedliwy niczym Nemezis z greckiej mitologi.
Byłem nadzorcą czatu w PG nie będę reklamował pełną nazwą bo wiem że to zabronione.

Dziękuję za uwagę.
ezekiel123

Młody trener

Liczba postów: 17
17.01.2016, 21:41
witam

1. nick: Ezekiel
2. gram jakos od konca wakacji dokladnej daty nie podam bo szczesliwi czasu nie liczaTongue
3. Grzegorz
4. 25 lat
5. aktualnie ucze sie w zawodzie informatyk na co dzien pracuje jako monter serwisant i administrator sieci teleinformatycznych krotko mówiac sprzedaje ludziom internetWink
6.
A) trudno powiedziec nie mam doswiadczenia na podobnym stanowisku ale wszystko wyjdzie w praniu Wink
B) jak juz ktos wspominal nie ma rzeczy i ludzi idealnych pomylic moze sie kazdy nawet saper
7. jesli mam wolne lub nie jestem na uczelni do duzo czasu spedzam w grze Wink ale przynajmniej po kilka godzin dziennie na kompie lub od czasu do czasu na mobilnej wersji gry
8. na co dzien pracuje z wieloma ludzmi i niewszyscy spokojni mili i uprzejmi tak wiec raczej jestem opanowany i dosc spokojny i cierpliwi komunikatywnosc tez jest mi na co dzien potrzebna bo czasem ludziom trzeba wytlumaczyc jak właczyc wifi Wink

dzieki za przeczytanie i zegnamSmile
vanLeszczu

Geniusz Taktyki

Liczba postów: 89
Liczba wątków: 11
20.01.2016, 23:32
1. vanLeszczu
2. 70 dni (gram od niecałych 2 lat)
3. Bartłomiej
4. 19
5. Uczęszczam do liceum, klasa maturalna. Interesuję się piłką nożną, lubię słuchać muzyki, czasem coś poczytać, czasem pospać...
6. a) Ja, jako nadzorca kontrolowałbym dość często czat, udzielał porad graczom, upominał ich gdy łamią regulamin, starałbym się zażegnać konflikty, a gdyby to nie wystarczało to bym banował zgodnie z wytycznymi... Dążyłbym do ideału, który opisałem niżej.
b) Idealny nadzorca czatu to taki, który gdy trzeba daje bana, a gdy nie jest to konieczne to daje upomnienie. Osoba na tej posadzie powinna starać się walczyć ze spamem, dbać o to, aby na odpowiednim czacie znajdowały się odpowiednie treści. Taki nadzorca z pewnością jest pomocny, wyrozumiały, ale gdy zajdzie taka konieczność to jest stanowczy.
7. Nie mogę jednoznacznie określić jak często będę dostępny w grze, aczkolwiek myślę, że stosunkowo często. Wiadomo raz dłużej będę mógł posiedzieć, a raz krócej... Jednakowoż uważam, że mój czas spędzany na PokeWars jest odpowiedni do pełnienia owej funkcji, chociaż oczywiście jeśli zajdzie potrzeba będę mógł posiedzieć dłużej...
8. Moje atuty, które mogą się przydać w dobrym wykonywaniu zadań nadzorcy czatu to sumienność, rzetelność, opanowanie...
kawkara11

Aktywny trener

Liczba postów: 111
Liczba wątków: 30
21.01.2016, 01:21
1 Mój nick Carpe Diem
2 ile gram? A powiem wam że dosyć długo
3 Moje imię? Tak nazywam się Kacper Big Grin
4 Ile mam lat? No tak to będzie w tym roku 17
5 Chodzę do technikum, lubię grać w cs-a dobrze obsługuję AMX więc na pewno będą się sypać baniki Big Grin Tak to uczę się jazdy konnej. No lubie sobie pokopać piłkę i czasem lubię w ping ponga pograć moim własnym stylem.
6 Pewnie spytacie "No tak Carpe Diem a co ty byś robił jak byś miał tego nadzorce". Hmm no to jasne jest to, że będę banował. Również mając tego nadzorcę będę mógł pomóc większej ilości osób w początkach.
7 Na pewno mając tego nadzorcę nie będę przywiązywał większej uwagi do tej gry... Będę wchodził wtedy kiedy poczuję taką potrzebę jak do tej pory. Może będę 5 h dziennie a może tylko 30 minut rozłożone na cały dzień? Nie wiem Big Grin
8 No to jestem dosyć hmm... umiem się po prostu przystosować do funkcji jaką pełnie w grupie.
No to chyba koniec więc już nic więcej nie mam do dodania chyba, że funkcja administratora na pewnym serwerze daje mi jakieś punkciki do rekrutacji Big Grin
Carolle

Aktywny trener

Liczba postów: 118
Liczba wątków: 1
21.01.2016, 14:42
1. Pseudonim: Carolle.
2. Czas spędzony w grze: Na tę chwilę trochę ponad 33dni.
3. Imię: Karolina.
4. Wiek: Wkrótce 22.

5. Coś o sobie: Ponoć studiuję. Przyszły prokurator, organizatorka wesel, ewentualnie trener piłkarski (w FMie idzie mi całkiem nieźle!). Obecnie doskonale realizuję się jako kura domowa, jak już ugotuję i upiorę, to  leżę do góry (co raz większym) brzuchem. W chwilach przebłysku energii człowiek-orkiestra. Fanka sportów wszelakich, o ile się tam nie biją. Zagorzała przeciwniczka agresji i przemocy, zarówno fizycznej, jak i psychicznej. Lubię stary rock i dobre kryminały, tematykę psychologii sprawcy, technik kryminalistycznych i antropologii sądowej.
I kucyki Pony, szczególnie Pinkie Pie.

a) siebie na tym stanowisku: Dążyć będę do ideału, który opisałam w punkcie b).
 b) idealnego nadzorcę chatu: Celem nadzorcy nie jest jak największa ilość banów, a takie kierowanie graczami, by tych banów było jak najmniej. Musi być jednak stanowczy, gdy rozmowy i ostrzeżenia nie odnoszą skutku, opanowany i sprawiedliwy. Nie może dać "wejść sobie na głowę" i musi być konsekwentny.

7. Jak często będziesz dostępny w grze: Obecnie jestem dość często (zasługa cudownych ludzi ze stowarzyszenia, z którymi po prosu chce się siedzieć i pisać (<3)), codziennie po parę godzin. Na przełomie marca/kwietnia może mnie jakiś tydzień nie być, ale potem wrócę i nadal będę miała całkiem sporo czasu.

8. 2-3 Twoje atuty/zalety: Jestem opanowana i cierpliwa. Wolę tłumaczyć i resocjalizować, niż banować. Nie chowam urazy zbyt długo, ale pamięć mam doskonałą.

Pozdrawiam.   <slowking>
Alex

Administrator

Liczba postów: 3,740
Liczba wątków: 149
27.01.2016, 21:59
Poprzez głosowanie na nadzorcę chatu wybraliśmy Carolle. Gratulujemy Smile
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek