Moja lista propozycji

4 Odpowiedzi, 2852 Wyświetleń

1. Była już jakaś propozycja tutaj na forum odnośnie pracy i chyba nawet na jej podstawie ta zakładka miała zostać przerobiona, więc zależy czy admini już z tym ruszyli, czy nie...Według mnie obie opcje dość ciekawe.
2.Zdecydowanie na tak, takie ogłoszenia byłyby całkiem przydatne (zwłaszcza przy próbie zakupu PH), a i wymiany dostałyby nowe życie.
3.Zostały niedawno wprowadzone wydarzenia dnia, więc to by się troche pokrywało jedno z drugim, a i te bonusy na obrazku dość 'ryzykowne' jeśli by to tak określić Big Grin ...Więc zdania nie mam.
4.Po prostu na tak, można podarować PH, więc czemu nie przedmioty ze sklepu za PH.
5.Na tak, nawet dopasowałbym te promocje pod zadanka Samsona/dzienne, bo po prostu widać, że na targu są niedobory niektórych przedmiotów.
6.W większości za.
Trzeba by zdefiniować jeszcze te 'pokemony do treningu', wiadomo, że chodzi o te najlepsze pod tym względem, ale trzeba dać jakieś konkrety.
Rzadkie pokemony to rozumiem, że w większości tak zwane kiedyś 'pół-legendy', skoro dratini jest jako przykład?
Shiny do Samsona też byłyby ciekawe, ale tu koniecznie zrezygnowałbym z salki, bo skoro ściśle do Samsona, to po co im salka?
Dodałbym też jakieś ciekawe shiny do rozmnażania, np. Tropius, Aron, Scyther, Lapras, Eevee(to tylko kilka przykładów, głównie chodzi mi o te, których na targu jest mało lub wcale), oczywiście musiałyby to być samice.
To tyle z mojej strony
Heart

Wiadomości w tym wątku
Moja lista propozycji - przez zakuafk - 05.11.2023, 09:52 PM
RE: Moja lista propozycji - przez James - 07.11.2023, 09:46 PM
RE: Moja lista propozycji - przez Sevoneive - 07.11.2023, 09:53 PM
RE: Moja lista propozycji - przez zakuafk - 13.11.2023, 01:05 PM
RE: Moja lista propozycji - przez wodazploda - 08.11.2023, 02:56 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości