• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Nabór: Nadzorca targu

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Nabór: Nadzorca targu
Alex

Administrator

Liczba postów: 3,740
Liczba wątków: 149
07.08.2016, 20:19
Witajcie.

Z dniem dzisiejszym otwieramy nabór.

Stanowisko: Nadzorca Targu
Ilość miejsc: 1 (z możliwością zwiększenia podczas trwania naboru)
Czas nadsyłania zgłoszeń: 7 dni, 07-14 sierpnia b.r.
Minimalny wiek to 16 lat.

Sposób zgłaszania się: Napisanie wiadomości w tym temacie.

Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.
2. Czas spędzony w grze.
3. Imię.
4. Wiek.
5. 2-3 zdania o sobie.
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
a) siebie na tym stanowisku,
b) idealnego nadzorcę targu.

7. Jak często będziesz dostępny w grze.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji).

Pamiętajcie, że im lepiej się przedstawicie tym większe macie szanse.

Obowiązki nadzorcy targu:
Nadzorca Targu zajmuje się przeglądaniem transakcji w poszukiwaniu takich, które łamią regulamin gry. Następnie nadzorca ma obowiązek nałożyć odpowiednie kary na graczy. Nadzorca może także kasować oferty z targu jeszcze zanim ktoś kupi Pokemona/przedmiot i złamie w ten sposób regulamin. 
Możliwe, że do obowiązków będzie także należeć akceptowanie wymian pomiędzy graczami.

Administracja skontaktuje się z wybranymi kandydatami.
Administracja zastrzega sobie prawo zakończenia przed czasem naboru na wypadek znalezienia kandydata idealnego.
Prosimy nie wysyłać zgłoszeń w wiadomościach prywatnych do członków zespołu. Pod uwagę będą brane tylko zgłoszenia umieszczone w tym temacie.
BoskaBubu

Młody trener

Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
07.08.2016, 20:45
1. BoskiBuBu
2. 8dni 12godz 24min(ogólnie) od kilku dni codziennie od 2 do 8 godzin
3.Dominik
4. 17,25
5.wykorzystuje codziennie Swoje Pa,chodzę do rezerwatu,kluje poki,zajmuje to w ciągu dnia dosłownie 30min na cały dzień. Resztę 1,5h do 7,5h przeglądam targ w poszukiwaniu okazyjnych ofert poków by na nich zarobić oraz pomagam innym graczom na chacie ogólnym oraz na pw w sprawie samej gry jak i w sprawie wycen poków i przedmiotów
a) wreszcie bym nie przeszukiwał setek ofert na marne,miałbym teraz poważne,sensowne zadanie,byłbym bardzo rzetelny w sprawdzaniu transakcji.
b) Powinien skupiać się na swoim zadaniu,wykonywać je sumiennie i systematycznie

7. będę dostępny w grze codziennie,1h rano i kilka godzin wieczorem i w nocy
8. Jestem cierpliwy,znam wartości przedmiotów i pokemonów,lubię ciekawe,nowe wyzwania,zadania i staram się w 200 % je spełniać
9* Aktualna karta [Obrazek: karta_trenera.php?u=159895]
mati123432111

Aktywny trener

Liczba postów: 70
Liczba wątków: 16
07.08.2016, 21:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2016, 21:22 przez mati123432111.)
Niech rutyny stanie się zadość:
1. Pseudonim w grze: DeathFighter
2. Czas spędzony w grze: 32 dni (według tego, co jest na profilu)
3. Imię: Mateusz
4. Wiek: 16lat
5. Jestem osobą raczej szaloną, jednak, gdy jest taka potrzeba to umiem się opanować. Szczerze, to bardzo się przywiązałem do tej gry i póki co nie wyobrażam sobie niewykorzystanie wolnego czasu na tę grę (więcej o mnie możecie się dowiedzieć w moim opisie: http://gra.pokewars.pl/profil/136336). Pozwolę sobie jeszcze wtrącić... jestem także kujonkiem. Łapię wszystko szybko (tutaj się pochwalę: nauczyłem się języka w 3 lata), więc nowe wyzwania są dla mnie nowymi wyzwaniami, a nie czymś niewykonalnym. Moje doświadczenie przed komputerem: na chwilę obecną nie gram w nic, poza tą grą (nie myślcie, że się zniechęcę... w inną grę przeglądarkową grałem przez 5 lat)
a) siebie na tym stanowisku: myślę, że odpowiedź jest oczywista... jestem bardzo aktywnym graczem i oczywiście mam czas na dogadanie się co do oszustw (jeżeli jest taka potrzeba). Bardzo się angażuje w przydzielone mi zadania, nawet nie wyobrażam sobie, aby mogło być inaczej. 
b) idealnego nadzorcę targu: piszą, że ideałów nie ma... Ja dowiodę, że pomyłki, które są nieoderwalną częścią ludzką, mogą się zdarzać, ale nie w wielkiej skali. Co to znaczy? Pomyłek będzie bardzo mało.

7. Jestem typem 'Nocny Marek, który wstaje z kurami'. W grze jestem bardzo często, nawet prawie zawsze. Lubię najczęściej wchodzić wieczorami, bo wtedy się najwięcej dzieje, ale to, że lubię, to nie znaczy, że tak jest. Niestety jestem od tej gry uzależniony, w dobrym słowa tego znaczeniu. Odkąd się obudzę, aż dokąd pójdę spać, to jestem i czuwam. Podsumowując: codziennie, 4-10 godz (z przerwami, wiem kiedy jest granica... to że jestem często, nie oznacza NO-Life... zjeść/załatwić się/sen jednak są trochę bardziej ważne i myślę, że każdy to zrozumie)), od rana do późnej nocy.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku:
- zdecydowanie cierpliwość - tutaj muszę się pochwalić... jestem (niestety) uzdolniony plastycznie (od samego rysowania, projektowania, przez rzeźbienie, po same origami i grafikę komputerową), gdzie cierpliwość jest pierwszą lekcją(dlaczego niestety... wykorzystując tę przewagę zająłem kiedyś w konkursie plastycznym naszej gry pierwsze miejsce, a w każdym innym 'zawsze coś'). Oczywiście, co za tym wszystkim idzie, uwielbiam spędzać czas przed komputerem, lecz niekoniecznie z niego użytkować (zajac się inną rzeczą i obserwować np. nowe wiadomości)
- szczerość - Myślę, że widać to w powyższym argumencie, chwaląc się Big Grin
- pracowitość/kreatywność - oczywiście w pewnym stopniu. Robię to co do mnie należy, aczkolwiek nie widzę problemów, abym mógł spełnić prośbę dotyczącą innego zadania. Uwielbiam wszystkie manualne i zręcznościowe twory ludzkiej wyobraźni (jakby co to polecam się).
- było napisane 2-3, dlatego tutaj muszę zaprzestać (mógłbym jeszcze dodać poprawność językowa, ale też moim głównym atutem jest dużo wolnego czsu), ale mam nadzieję na szybką odpowiedź Wink
Szynszylek

Młody trener

Liczba postów: 33
Liczba wątków: 2
07.08.2016, 21:28
Witam.

Mój pseudonim zarówno na forum jak i w grze to Szynszylek. Na imię mam Aleksandra i liczę sobie 20 wiosen.

Zarejestrowałam się w lutym tego roku i jestem aktywnym graczem, mój czas spędzony na pokewars to obecnie 48 dni. Zdążyłam już dobrze poznać mechanikę gry oraz jej zasady. Moim zdaniem idealny nadzorca to osoba opanowana, obiektywna oraz posiadająca rozeznanie w tym, jakimi realiami rządzi się targ. Myślę, że posiadam cechy potrzebne do pełnienia tej funkcji - traktuję równo wszystkich graczy i uważam, że regulamin obowiązuje każdego w takim samym stopniu. Podchodzę do wszystkiego na spokojnie, starając się wszystkie niejasności wyjaśnić, jednocześnie nie spoufalam się z ludźmi i nie pozwalam sobie wejść na głowę. Zachowuję się kulturalnie i nie mam problemów z ortografią, interpunkcją ani logicznym składaniem wypowiedzi. Nie byłam nigdy karana żadnym banem ani upomnieniem. W przeszłości pełniłam funkcje administracyjne na forum tematycznym gdzie odpowiadałam za konkursy oraz akcje społeczne. Swoje obowiązki zawsze wypełniałam rzetelnie i dokładnie.
Mój obecny tryb życia pozwala na dużą aktywność więc mogłabym często doglądać, co dzieje się na targu. Jestem osobą komunikatywną, odpowiadanie na wiadomości od graczy lub zapytanie się o coś (w razie niejasności) członków ekipy nie byłoby dla mnie żadnym problemem. Prywatnie znam jednego z nadzorców targu, także w każdej chwili mogłabym zasięgnąć rady bardziej doświadczonej osoby.
Obecnie oczekuję na początek roku akademickiego, w wolnej chwili zajmuję się swoimi hobby - rysowaniem, montowaniem i oglądaniem anime. Interesuję się tematami z dziedzin niewyjaśnionych np teoriami spiskowymi, zjawiskami paranormalnymi, rozwojem duchowym człowieka itd.

Myślę, że to wystarczająco dużo informacji na temat mojej osoby.
GRIKOS

Młody trener

Liczba postów: 5
07.08.2016, 21:28
1. GRIKOS
2. 38dni 10godzin ogół (codziennie około 10h)
3. Hubert
4. 19
5. Większość czasu spędzać w grze na poszukiwaniach ciekawych przedmiotów zarówno w lokacjach jak i na targu (oczywiście w atrakcyjnych cenach) Smile W międzyczasie kluje heracrossy i bulbasaury oraz trenuje swojego poka - Steelixa. Często obserwuje czat i jeśli znajdę podejrzanego gracza - po chwili go zgłaszam.
6
a) hmm na pewno w pełni oddawał się tej funkcji, codziennie poświęcał tą chwilę na przeglądanie i wyłapywanie ofert dość podejrzanych dla mnie.
b) idealny nadzorca: akcja - reakcja, czyli wchodzi dziwna oferta na targ i po kilku chwilach nadzorca już ją ściąga z wiadomych przyczyn, systematyczny i przede wszystkim wyrozumiały dla innych graczy.
7 Dostępny praktycznie o każdej porze dnia.
8 Systematyczność, jak coś robię to perfekt Tongue układam kostkę rubika także cierpliwy jestem, z poczuciem humoru, wyrozumiały, można się ze mną dogadać (jeśli posiadasz odpowiednie argumenty)
@mynem

Młody trener

Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
07.08.2016, 21:31
1.
Amynem

2.
Według licznika w grze prawie 90dni.
Jestem dostępny praktycznie cały czas loguje się regularnie .

3.
Bogdan

4.
17lat nie długo 18

5.
Mam za dużo wolnego czasu dlatego spędem go w grze .
Może mało klikam ale spędzam dużo czasu w grze rozmawiając z innymi graczami.
Jestem aktywny na targu szczególnie na handlu przedmiotami , zostałem wielokrotnie posądzony o push i umiem odróżnić push od okazyjnej ceny .

6.
A)
Wyobrażam siebie : to jest dobre pytanie
uważam że będę dążył do ideału uczę się całe życie więc kiedyś na pewno zbliżę się do ideału

B)
Idealny nadzorca zajmuje się targiem a nie "rozmowami zbytecznymi na czacie ogólnym"
Rozwiązuje trudne transakcje które są sporem pomiędzy graczami o małej wiedzy targowej
Zajmuje się targiem i przenika najgłębsze zakątki dysku w poszukiwaniu odpowiedzi ,
idealny nadzorca musi rozpoznać przypadkową transakcje od złożonego pushu

7.
W grze jestem dostępny w ciągu tygodnia od godzin porannych "8-10" do godzin po południowych "16-17"
oraz dużą część czasu w grze jestem od "22 do 3rano"

8.
Mam dużo cierpliwości do początkujących graczy .
Znam bardzo dobrze targ ponieważ dorobiłem się na obserwacji i wyłapywaniu okazji .
Atutem jest na pewno to że jestem bardzo aktywny w grze i poświęcam jej dużo czasu
Poluś

Administrator AVANGUARD

Liczba postów: 463
Liczba wątków: 8
07.08.2016, 21:34
1.Poluś
2.109dni
3.Adrian
4.Skończone 25 lat.
5.Marzyciel myślący że jego RAP jest fajniejszy od reszty. W chwili obecnej "Kucharz" w nowym miejscu. Tata Gabrysia tak na mnie wołają bla bla...
6.
a) Co tu dużo pisać , gdy kolego łamie regulamin to go łamie więc zostaje ukarany. Biorąc pod uwage fakt ze na początku przygody z POKEWARS nie byłem wzorowym graczem potrafie ocenic kto i w jaki sposób chce regulamin złamać. Myślę że nie będę miał problemu z podejmowaniem odpowiednich decyzji a już na pewno zrobie wszystko by spełnić sie w danej roli.
b) Idealni? No niech będzie, to na sto procent Ci którzy uczą sie nie tylko na błędach innych ale i swoich. Krótko.
7. Czas w grze mówi sam za siebie. Co dnia od 7 do 9 , w trakcie pracy tez staram sie byc bez przerwy a po pracy od 22 do 1:00 też jest normą .
8.Traktuje poważnie swoje obowiązki to jedno jest pewne. Dyspozycyjność a jak wiemy czas jest niekiedy bardzo potrzebny by móc ocenić czy coś jest nie tak.

Pozdrawiam,
Poluś
Mariusz F

Władca pokemonów

Liczba postów: 51
Liczba wątków: 9
07.08.2016, 21:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2016, 09:22 przez Mariusz F.)
Witajcie , występuję z prośbą o "Nadzorcę Targu"
1. Pseudonim w grze Mariusz F
2. Czas spędzony w grze. 40dni 12godz. niski ale rozwinięty wiedzą o grze.
3. Imię. Mariusz
4. Wiek. 16
5. 2-3 zdania o sobie. Skończyłem gimnazjum jestem wolny i chętnie przejmę stanowisko.
Zanim pójdę do technikum będę dużej aktywny w grze , zamierzam studiować informatykę/matematykę

a) siebie na tym stanowisku,Bardzo dobrze gdyż postaram się być uczciwy , pomocny , rozwinięty. postaram się upominać graczy łamiących reg. i ewentualnie banować . Gracze , którzy potrzebują jakiej kol wiek pomocy postaram się pomóc.
b) idealnego nadzorcę targu. Uczciwe postępowanie , mądre i 10x przemyślane. w przypadku pushu działanie natychmiastowe .
7. Jak często będziesz dostępny w grze. +  5h dziennie
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji). Zacznę od zalet już  nie będzie całego zespołu offline ponieważ graczowi potrzebującemu pomocy udzielę (jakby ktoś nie wierzył https://scr.hu/4AX4p1 ) , gracze łamiące reg. zostaną ukarane i postaram się zmotywować do przestania łamania w jaki kol wiek sposób reg. , będę też obserwował czat handel , że jak jakiś gracz wystawi coś po nie zgodnej cenie zostanie oferta usunięta  . Będę też zaglądał czy przypadkiem nie trzeba zastosować kary pt. "Push + Multikonto".

Oczywiście z przeszłością skończyłem. Postaram się być wzorem i zmniejszyć ilość graczy łamiących reg. i na 100%  nie złamać go sam.

Pozdrawiam , Mariusz F
Lepan

Młody trener

Liczba postów: 2
07.08.2016, 21:49
1. Pseudonim w grze Lepan
2. Czas spędzony w grze. 135dni 12godz 0min gram od 27.09.2015 11:44:02
3. Imię. Piotr
4. Wiek. 28 lat
5. Mam na imię Piotr.Jestem ojcem 2 synów (10 lat i 5 lat ) starszy gra w PokeWars ( przez niego zacząłem grać Big Grin ). W życiu pracuję w małej firmie jako pracownik magazynu. Mieszkam w Holandi od ponad 8 lat.Lubię grać w gry komputerowe ( troszkę nałogowo Tongue ). Jestem fanem pokemon oraz kilku innych anime.
a) siebie na tym stanowisku,: Szczerze mówiąc to nigdy nie pełniłem takiej lub podobnej funkcji.Jestem rzetelny więc myślę że to dobra cecha dla bezstronnego "stróża targu".
b) idealnego nadzorcę targu.Hmm- idealni ludzie nie istnieją ale na 100 % starałbym się wykonywać swoją pracę jak najlepiej ( tak samo jak w życiu)

7. Jak często będziesz dostępny w grze.Dostępny w grze jestem zazwyczaj okolo 6-7:30 rano oraz po pracy czyli od ok 18:30 do 23:30.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji).Jak juz pisałem wyżej,nie mam doświadczenia w tego typu funkcjach.W innych grach jestem często przywódcą w gildiach,zakonach itp.Myślę że jako zaletę można wymienić bezstronność a jednocześnie zrozumienie ludzi..
obraws

Młody trener

Liczba postów: 13
Liczba wątków: 8
07.08.2016, 22:41
Witam mój nick to obraws czas spędzony w grze to tylko 3dni 16godz 1min ale staram się żeby był coraz większy
Nazywam się Konrad i mam 17 lat
Jestem osobą spokojną i pomocą ale tez potrafie być też mściwy moim ulubionym typem muzyki jest rap i sportem siatkówka
wyobrażam siebie jako nadzorca targu który szuka nie ciekawych ofert czyli bardzo tanie poki lub przedmioty np jakiś przedmiot kosztuje załóżmy 2kk a ktoś sprzedaje za 800k
moim zdanie idealny nadzorca powinien wyszukiwać podejrzanych ofert i być osobą do której można się zgłosić o pomoc
jestem dostępny w grze od 10.30 do 23.20 z przerwami
moimi atutami są cierpliwość  i spokój

pozdrawiam obraws  
Anakin

Vendetta

Liczba postów: 1,319
Liczba wątków: 54
07.08.2016, 23:30
1. Pseudonim w grze: Anakin
2. Czas w grze: 62 dni 10h
3. Krzysztof
4. 23
5. Studiuję na Politechnice, pracuję jako trener judo dzieci, a wolne chwile poświęcam na granie z przyjaciółmi w gry RPG i na pokewars. Pokemonami zacząłem się interesować na długo przed powstaniem pokewars.
6. a) Jak wspominałem w poprzednim zgłoszeniu, rozumiem, że do obowiązków nadzorcy targu należeć będzie wyłapywanie nieuczciwych transakcji, pushu i, okazyjnie, multikont. Postaram się wypełnić powierzone mi obowiązki najlepiej jak potrafię, dążąc do ideału.
b) Idealny nadzorca targu z pewnością potrafi odróżnić przypadkowy push wynikający z nieznajomości cen od zamierzonego wzmocnienia konta kosztem znajomego albo początkującego gracza. Podobnie idealny nadzorca potrafi odróżnić okazyjne kupno przedmiotu i pokemona na targu od ustawicznego wykorzystywania słabszych graczy. Wreszcie tenże doskonały nadzorca rozumie, że ceny na targu są dynamiczne i ulegają zmianom. To co dziś byłoby na granicy pushu za miesiąc lub dwa może być przeciętną ceną.

7. Dyspozycyjność: Jestem studentem i pracuję. To sprawia, że moja dyspozycyjność jest ograniczona przez pewne obowiązki. Mimo to znajduję sporo czasu na grę w pokewarsy co widać po moim czasie w grze. W różne dni moja dyspozycyjność się zmienia, choć zazwyczaj nie wynosi mniej niż 2-3 godziny dziennie wliczając w to czas spędzony na urządzeniu mobilnym. W weekendy zazwyczaj mam trochę więcej czasu wolnego i przeznaczam go na grę. Moja dyspozycyjność w czasie sesji najpewniej będzie mocno ograniczona.
8. Zalety: Jestem przekonany o własnej wartości, a jednocześnie staram nie patrzyć się na nikogo z góry. Będąc nadzorcą na pewno nie będę wywyższał się nad innych graczy, jednocześnie nie dam się sprowokować niepochlebnymi opiniami na temat mojej pracy. Znam ceny na targu, szczególnie przedmiotów, gdyż codziennie spędzam trochę czasu łowiąc najlepsze okazje. Wreszcie doskonale rozumiem, że każdy popełnia błędy, potrafię przyznać się do własnych pomyłek.
kacper9801

Młody trener

Liczba postów: 3
07.08.2016, 23:49
1. Reed
2. 17 dni 11 godzin 10 min (miałem pisząc to zgłoszenie)
3. Kacper
4. 18 lat
5. Jestem młodym chłopakiem, który czas poświęca w większości komputerowi i światu z nim związanemu. Łatwo nawiązuje kontakty i zazwyczaj (częściej niż rzadziej) potrafię znaleźć wspólny język. Interesuję się głównie tak jak wspomniałem wcześniej komputerami ale nie tylko, jestem również fanatykiem aktywności fizycznych typu: rower, rolki, bieganie.
6. Wyobrażam siebie na tym stanowisku jako osoba będąca odpowiedzialna w części za to co się dzieje w grze, przez to nałożył bym na siebie obowiązek prawidłowego wykonywania powierzonego mi zadania, co by wpływało pozytywnie na to co robię. Decyzję podejmowałbym nieomylnie co również miałoby podnieść komfort dla graczy świata gry pokewars.
Jak wyobrażam sobie idealnego nadzorcę? Cóż, na to pytanie można odpowiadać na różne sposoby, ja uważam, że dobry nadzorca to taki,  który wypełnia swoje obowiązki jako priorytet, robi to szybko i prawidłowo.
7. W grze będę jak i jestem dostępny codziennie od godziny 6:00 (czasem zdarzy się, że nawet i od 5:00) do godziny około 2:00
8. Jednym z moim atutów jest to, że jestem ambitny do rzeczy które wykonuje, zawsze próbuje dojść we wszystkim do celu przy jął najwyższej perfekcji. Kolejnym atutem jest szczere podejmowanie decyzji. Ostatnim atutem jest konsekwentość wykonywania pracy. Doświadczenie posiadam z cudzych jak i z własnego forum, gdzie pełniłem różne funkcje, również i te dozorcze, a także jak i w życiu realnym, gdzie pracuje jako ochroniarz.

Dziękuję za rozpatrzenie mojej kandydatury, a teraz bywam w końcu: "Ja zostane mistrzem Pokemon!"
adrianroda205

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
08.08.2016, 01:22
1.Nick w grze: adrianroda205
2.Czas w grze : 7dni 18godz i 2 min
3.lat 17
4.Dostępny w grze około 4h moge byci
Tak ja bym chciał dołączyci do zespołu pokewars ponieważ lubie grac w pokemony dobrze się znamy na nich wiem co po ile chodzi mniej więcej i według mnie dam rade sobie w tym .
5.Mam ts.a i skypa jestem ogar i lubię pomagac
TancerkaWody

Administrator TheGothicEmbrace

Liczba postów: 102
Liczba wątków: 29
08.08.2016, 14:35
1. TancerkaWody.
2.84dni (według licznika profilu)
3. Marta.
4. 21.
5. Gram od roku z zapasem. Specjalizuje się w cenach przedmiotów oraz pokemonów eventowych.
a) siebie na tym stanowisku: pomocna dłoń przede wszystkim. Często gracze piszą do mnie w celu udzielenia porady: ile to kosztuje? Za ile wystawić? Nawet jeśli sama nie chcę tego kupić, podpowiadam jaka cena będzie odpowiednia. Mogę się także podjąć akceptowana wymian z zastosowaniem wytycznych.
b) idealnego nadzorcę targu: osoba prowadząca notatki odnośnie zmieniających cen w grze. Osoba sumienna, sprawiedliwa i terminowa. No i przede wszystkim myśląca - nie może to być automat Wink

7. Dostępna w grze jestem zwykle codziennie: często w godzinach porannych a w szczególności wieczorem po 21.
8. Z atutów mojej skromnej osoby mogę wymienić zwięzłość oraz dokładność. Często przeglądam oferty różnych przedmiotów.
bethrezen

Mistrz Pokemon

Liczba postów: 3,195
Liczba wątków: 152
08.08.2016, 17:50
Wrzucam na prośbę gracza który ma problem z założeniem konta.

1.Suffering
2.205 dni
3.Paweł
4.28 lat
5.Jestem osoba pracująca. Dużo czasu poświęcam Pokewars, ponieważ mam dużo czasu wolnego i trzeba go gdzieś zabić. Lubię pomagać innym i wyszukiwać błędów w grze.
6.a) Jak siebie wyobrażam hmmm myślę że mój staż w grze pozwoli trafnie oceniać sytuacje na targu i sprawiać żeby było jeszcze lepiej.
b) Idealny nadzorca targu moim zdaniem nie istnieje, bo jakby nie patrzył człowiek uczy się przez całe swoje życie.
7. Dostępny w grze jestem codziennie w weekendy przeważnie od rana do nocy.
8. Myślę ze moimi atutami są przede wszystkim cierpliwość i chęć pomagania innym. Dużym atutem jest też codzienne logowanie i znajomość cen z targ.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (2): 1 2 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa