• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Nabór: Nadzorca targu

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Nabór: Nadzorca targu
damons25

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
09.08.2016, 10:23
No to wio
1 Damons25
2 15 dni
3Damon
4 23lata
5 pare słów o mnie, zna mnie.już sporo osob na pokach, wliczajac w to adminów, nie spedzam na pokemonach czasu jako gracz, nie klikam, ale zajmuje sie przebywaniem na czacie, obserwowaniem, jak rowniez czesto przegladam targ w poszukiwaniu różnic, ktore balansuja targ do optymalnego stanu. Na pokach jestem w stanie byc 24h/7, gdyż zarówno moj telefon jak i laptop bardzo dobrze z wersja komputerową sobie radza Smile a w sytuanicjach gdy mnie nie ma, zawsze mam jeszcze jedna osobe, ktora wtedy jest wiec mam wglad cały czas. Bardzo staram sie sam angażować w rozwój servera o czym Alex mam nadzieje pamieta ^^.
6a hmmm cóż, bardzo lubie matematycznie doszukiwac sie nieścisłości, ktore juz wcześniej mialy okazje przykuć moja uwage, jak również jestem bardzo asertywny w przestrzeganiu regulaminu. Mialem juz kiedys podobne stanowiska w roznych grach, i nauczylem sie ze gdy łamany jest regulamin, bana nawet bratu trzeba dac.
6b czy istnieje cos takiego jak ideał bym nie powiedzial, ale napewno wiem jakie cechy powinien mieć. Powinien byc bezposredni, bezstronny i bezkompromisowy. Bo nadzorca tylko jest od regulaminu, a regulamin od przestrzegania. Wiec predzej to regulamin musi byc idealny, a rolą nadzorcy jest do tego dążyć. To chce osiągnąć.
7 jak już wspominalem potrafie być 24/7 a gdy mnie nie ma, to zawsze jest ta, która zadba o to bym był gdy zaistnieje potrzeba.
8 atuty hmmm, jestem bardzo statycznym czlowiekiem, ktory nie popiera kompromisow. Nie wazne kim ktos jest, regulamin to regulamin. Dodatkowo jako nadzorca targu uwazam, ze do tej funkcji nalezy nie tylko pilnowanie targu, ale rowniez czatu handlu i tego rowniez mam zamiar dopilnowac.
Kami

Death Parade

Liczba postów: 571
Liczba wątków: 39
09.08.2016, 13:53
1. Pseudonim w grze.
-Kami

2. Czas spędzony w grze.
-17dni 17godz 40min Aczkolwiek jak wiadomo resety itp.
Gram już od bardzo dawna, pamiętasz dobrze Smile

3. Imię.
-Patryk

4. Wiek.
-22 lat

5. 2-3 zdania o sobie.
-Imię i wiek podałem wcześniej, pochodzę z Dolnego Śląsku i interesuję się wszystkim co pochodzi z Azji. Kultura, muzyka, anime... Od 8 lat uczęszczam do klubów piłkarskich, 2 lata MKS Polonia Świdnica i 6 lat Stal Świdnica.
Jestem uzależniony od muzyki, słucham prawie wszystkiego (Hip-hop, pop, rock, metal, k-pop, j-rock itd.) Jestem osobą spokojną z humorem która zawsze znajdzie kompromis z każdej sytuacji, podchodzę do każdego z szacunkiem i potrafię ugryźć się w język zanim cokolwiek wypalę, uczciwie staram się podchodzić do sporów i sprawiedliwie oceniać co muszę.

a) siebie na tym stanowisku,
Chciałbym nadzorować targ, zająć się także porządkiem na chacie jak i forum jak to robiłem wcześniej z dwoma ostatnimi obowiązkami i chyba nie wypadłem najgorzej w pilnowaniu graczy. Z Targiem również dam sobie radę bez problemu.

b) idealnego nadzorcę targu.
Sprawiedliwy który uczciwie wyciągnie konsekwencje ze złamania regulaminu gracza nie biorąc pod uwagę czy to kolega czy wróg.
7. Jak często będziesz dostępny w grze.
Bardzo często, tak jak byłem zanim trafiłem do szpitala, byłem naprawdę bardzo często i przede wszystkim codziennie po kilka ładnych godzin w grze jak i na forum.

8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji).
-Nie jestem cierpliwą osobą co może mieć tu również i plusy ponieważ staram się jak najszybciej rozwiązać spór, problem bez zbędnego przedłużania sprawy o zbędne akcje, Cierpliwością wykazuję się jedynie gdy sytuacja tego naprawdę wymaga aczkolwiek jestem osobą wyrozumiałą i nie przeszkadza mi gdy osoba młoda pisze do mnie z błędami czy nie potrafi ubrać w słowa o co mu konkretnie chodzi, zawsze znajduję kompromis i potrafię dogadać się z innymi szanując mój jak i ich czas. Jestem osobą kulturalną i tego samego oczekuję od rozmówcy jeżeli chce kontynuować konwersację. Uwielbiam dyskusję lecz na poziomie i z kulturą(nie mylić z kłótnią) Co do doświadczenia w nadzorowaniu targu to nie mam aczkolwiek jak wiadomo nadzorowałem czat w grze czy forum doświadczenie posiadam i z targiem dałbym sobie radę. Popełniłem błąd iż nie usprawiedliwiłem swojej nieobecności co sprawiło usunięcie mnie z zespołu przez co przepraszam mimo że byłem w tej sprawię bezsilny i nie miałem w żaden sposób jak tego zrobić, rozumiem jednak że osoba która zniknęła na 3 miesiące bez jakiegokolwiek wyjaśnienia nie może zajmować miejsca w zespole gdzie na jego miejsce może pojawić się nowa aktywna osoba. Tak czy inaczej mogę tylko prosić o danie mi szansy i sprawiedliwy werdykt, pozdrawiam Kami.
adik2018

Młody trener

Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
09.08.2016, 20:37
1. adik2018
2. 7dni 21 godzin
3. Adrian
4. 16 lat
5. Jestem osoba towarzyską,spokojną dążącą stale do postawionego przez siebie celu,starająca się zrozumieć problemy innych . Interesuje się piłką nożna, kulturystyką, programowaniem szczególnie C++,historią templariuszy, lekkoatletyką Smile
6.
a) Siebie na tym stanowisku wyobrażam jako osobę do której każdy może napisać i oczekiwać jak najszybszej odpowiedzi w sprawie problemów z wyborem ataków dla poszczególnych pokemonów, dobrania odpowiedniej ceny do pokemona , podpowiedzi w co warto inwestować.Oraz osoby która nie wywyższa się od innych.
b) Idealny nadzorca targu to moim zdaniem taka osoba która wie wszystko o targu (wie na co w danym momencie jest największe zapotrzebowanie) , potrafi wytłumaczyć początkującym graczom dlaczego cena jest taka wysoka a nie inna i od czego ona zależy. Musi być osobą cierpliwą i sympatyczną.
7. W grze będę starał się być aktywnym w godzinach 18-22 jak i 12-14
8. Najważniejszą moim zdaniem zaletą jest Znajomość regulaminu gry, jak i nie poddawanie się w dążeniu do celu.
Wadą jaką ktoś może mi zarzucić jest zbytnia ciekawość ponieważ jak ktoś poruszy jakiś temat staram się go jak najszybciej rozwiązać Smile
Evilmage

Pozdrawia Stary Podły Evil
Liczba postów: 1,191
Liczba wątków: 78
11.08.2016, 15:25
1 Bart Simpson
2 Data rejestracji: 12-01-2013
3 Darek
4 21
5 Jestem graczem ktory dosyć dużo czasu poświeca pokewars jesli ma wolne udzielam się dosyć duzo na forum można to zaobserwować 5 miescem w rankingu forum .
6 a : Powrót z pracy odpalenie komputera szybka kawa odpalenie panelu sprawdzenie tranzakcji z danego dnia i klikanie by znalesc upragnionego shiny Moltresa
6b nie ma i nie bedzie idealnego nadzorcy bo kazdy ceni inaczej item pokemona np dla 1 caterpie jest warty 10k y a dla 2 wiecej , dla Aquy jego kakuna jest warty wiecej niz życie a nawet kochany Zyt .
7 Zaleznie od tego czy mam wolne czy nie jesli pracuje to 4-5h dziennie w dni wolne od 12-15h
8 Zalety jestem osoba ktora wszystko sprawdzi znajdzie , atutem mnie jest to ze mam duze doświadczenie w grze ponieważ gram dosyc duzo
9 Gdzie moj kochany Snovi Sad

Pozdriam Bart Simpson
poketrener204

Młody trener

Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
11.08.2016, 16:25
1.poketrener204
2.około 5 dni
3.Weronika
4.12 lat
5.Jestem miłą i przyjacielską osobą. Gra pokewars jest bardzo fajna i dla tego chce być bardzo pomocna w grze.
6a.Siebie na tym stanowisku wyobrażam jako osobę miłą pomagającą innym graczom.
6b.Osoba na tym stanowisku powinna być miła pomocna i powinna wiedzieć dużo o grze.
7.Zbliża się koniec wakacji więc moja aktywność w grze trochę zmaleje ale będę się starała być aktywna w grze nie wiem w jakich godzinach ale będę aktywna a najwięcej w soboty i niedziele.
8.Jestem miłą osobą pomocną cierpliwą i mądrą.
Antybristler

Gość

14.08.2016, 11:39
1. Pseudonim w grze. Antybristler
2. Czas spędzony w grze. - Czas w grze 46dni 13godz 27min ( gram w pokewars od bardzo dawna. )
3. Imię. Piotr Ryszard
4. Wiek. 19
5. 2-3 zdania o sobie.
Jestem uczciwy, staranny, sumienny. Lecz nie mam tylko same zalety. Moje hobby to rysowanie, gry komputerowe i jak zarówno lubię też czytać mangi czy oglądać anime takie jak Pokemon czy Shaman King. Jestem uzależniony od muzyki oraz od rysowania. Chciałbym w przyszłości zostać aktorem, ale musiałbym jeszcze nad sobą pracować. Ostatnimi czasami uczę się i jak zarówno pracuję jako masażysta, ale mam dla siebie więcej czasu co stanowi spokojniejsze przeglądanie targi.
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
a) Siebie na tym stanowisku wyobrażam jako osobę do której każdy może napisać i oczekiwać jak najszybszej odpowiedzi w sprawie problemów i jak zarówno żądać ode mnie pomocy w łapaniu pokemonów czy cokolwiek.
b) Powinien byc bezposredni, bezstronny i bezkompromisowy i mieć powody, dlaczego to zrobił i dlaczego uważa to za słusznie. Powinien również poprosić gracza o powód, dlaczego to zrobił i jak zarówno wyjaśnienia swoich decyzji jako nadzorca targu.

7. Jak często będziesz dostępny w grze - Jestem codziennie w grze między po południu i jak zarówno wieczorami pózno.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji).
- Atuty no cóż. Jestem znany z tego pomocnika pokewars. Pełniłem tą funkcję podobną do nadzorcy targu już wcześniej, także mam doświadczenie w tym. Jestem również cierpliwy i rozsądny co może bardzo się przydać do tej roli.

Dziękuję za uwagę.
Alex

Administrator

Liczba postów: 3,740
Liczba wątków: 149
15.08.2016, 09:00
Zamykam. W ciągu kilku dni wybierzemy nadzorcę Targu.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa