• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Rekrutacja na nadzorców chatu.

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Rekrutacja na nadzorców chatu.
Alex

Administrator

Liczba postów: 3,740
Liczba wątków: 149
28.12.2016, 11:52
Witajcie.

Z dniem dzisiejszym otwieramy nabór.

Stanowisko: Nadzorca Chatu
Ilość miejsc: 2 
Czas nadsyłania zgłoszeń: 7 dni, 28 grudnia - 4 stycznia.

Sposób zgłaszania się: Napisanie wiadomości w tym temacie.

Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.
2. Czas spędzony w grze.
3. Imię.
4. Wiek.
5. 2-3 zdania o sobie.
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
 a) siebie na tym stanowisku,
 b) idealnego nadzorcę chatu.

7. Jak często będziesz dostępny w grze.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).

Pamiętajcie, że im lepiej się przedstawicie tym większe macie szanse.

Administracja skontaktuje się z wybranymi kandydatami.
Administracja zastrzega sobie prawo zakończenia przed czasem naboru na wypadek znalezienia kandydata idealnego.
Smoku26c

Wodniak

Liczba postów: 55
Liczba wątków: 32
28.12.2016, 12:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2016, 12:12 przez Smoku26c.)
Pseudonim: Smoku26c
Czas spędzony w grze: 20 dni (od założenia konta - ok. 8 miesięcy)
Imię: Larisa
O mnie: Jestem założycielką i administratorką stowarzyszenia Pokemon Ruch Oporu. Bardzo lubię pomagać innym graczom, szczególnie słabszym. Bardzo lubię serwer Pokewars i uważam, że poznałam tu wiele fantastycznych osób.
Ja na stanowisku pracy: No cóż, podczas gry musiałabym przeglądać czat i sprawdać, czy wśród graczy nie ma jakiejś wojny, ewentualnie pomagać przy czyjejś niepewności. No i oczywiście dawać bany na czat tym, którzy się nieodpowiednio zachowują Smile
Idealny nadzorca czatu: Na pewno musi mieć dużo czasu na grę, ale też być w pewnym sensie wyrozumiały. Np. Jeżeli jakiś gracz z niskim poziomem będzie się reklamował na ogólnym, to może to świadczyć o tym, że pomylił okna albo jeszcze za słabo poznał grę. No, i musi mieć poczucie humoru Wink
7. Na przerwach w szkole, po szkole, wieczorem... Mam sporo czasu, naprawdę sporo.
8. Cierpliwość, komunikatywność, wyrozumiałość... I w sumie poczucie humoru też Wink
Pozdrawiam cały zespół PokeWars Wink
Keanaj

Logik

Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
28.12.2016, 12:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2017, 16:27 przez Keanaj. Powód edycji: najsik najsik )
Pseudonim: Keanaj
Czas w grze: 2dni 5godz 22min
Imię: Kamil
Cześć. Pełniłem tą rolę w kilku innych grach , ale wolę ich nie reklamować. Dużo czasu spędzam na grę (Wiem , czas w grze nie jest za duży) Ale przecież muszę jeszcze patrzeć na chat innej gry.  Niestety to czasami mnie ogranicza , ale jeśli się dostane , to proszę bardzo.  Mam całkiem duże poczucie humoru , i jestem zgłaszaczem - Tylko ktoś coś złego zrobi , od razu zgłaszam. Nie znam się na pokemonach , ale to chyba nie potrzebne do pełnienia funkcji Nadzorcy Chatu? Prawda? Ale jeśli mogę , pomagam. Jak bym już był nadzorcą  , wystarczy że ktoś by do mnie napisał w jakiejś tam sprawie , postarał bym się rozwiązać kłótnię/konflikt i inne z tym związane sprawy. Uważam siebie za idealnego , ale to chyba nie jest dobre... Staram się być niezależny Smile
I tak staram się utrzymywać porządek na chat'cie.
Interesuję się Religią (Jestem Klerykiem) i klockami lego (Czasami lubię pobudować żeby się odstresować Wink
Dobry Nadzorca musi mieć dużą wiedzę o tym co robi , i musi spędzać po 5 godzin na PokeWars
, trochę trudno to zrobić , bo wiecie żona krzyczy Big Grin (W grę gram około dwa tygodnie , może mniej , te dwa dni skopiowałem już z gry Big Grin) Byłem jeszcze "ala" zastępcą moderatora , jak i administratora , kiedy byli na "urlopach" od gry.
Nadzorcę chatu pełniłem już w 4 grach (w jednej 3 razy). Nie widzę problemu - Mógł bym zastępować moderatora , gdyby wyjechali na jakieś "wakacje" Big Grin Ale na moda się nie nadaję. Gracze sami to potwierdzili Big Grin A , i jeszcze liczę na pomoc od np. Polusia. Ktoś musiał by mnie tutaj oprowadzić , tak samo jak w innych gracz , tylko tego potrzebuje. Lubię pomagać wszystkim. Jeśli widzę jakiegoś starszego pana , pomagam mu nieść zakupy.
Ale to już chyba tutaj nie potrzebne Wink

Pozdrawiam , Kamil Wink
Mort11232

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
28.12.2016, 12:13
Witam 1. Pseudonim:Mort11232
2. czas spędzony w grze : Troche będzie Big Grin Nie pamiętam dokładnie wiem że zaczynałem w 2014 pod koniec
3. Mateusz
4. 17 ( tydzień i 18 Smile )
5. O mnie : Jestem Mateusz . Mam 18 lat za tydzień Smile Interesuje się Motoryzacją oraz od niedawna pokemonami i naruto ( anime ) lubie pomagać osobą nowym na PokeWars . Chętnie pomagam osobą starszym i szanuje ich bo oni kiedyś walczyli o Polske ( Jestem Patriotą) .
6.Ja na stanowisku : Przebywać od 7:30 do 22:30 na chat i pilnować czy wszystko dobrze się dobywa . Czy nikt nikogo nie wyzywa , obraża . I ogólnie pilnować porządku na chat Smile
Idealny nadzorca chatu : Moim zdaniem Idealny nadzorca chatu : Musi mieć dużo czasu na pilnowanie Smile . Reagować w miare możliwosci szybko na skargi mieć poczucie humoru . Wyrozumiały dla nowych graczy którzy mogą jeszcze mylić chat'y i upomnieć ich że to nie ten chat Smile a nie odrazu banować =)
7.Pisałem w pkt 6. Przebywał bym od 7:30 do 22:30 jak nie dłużej Smile mam szkołe gdzie sam sobie dobieram godziny nauki . Więc czasu mam pod dostatkiem Smile
8.Z każdym się dogadam czy to 5 latek czy to młodzież lub starsze osoby . Potrafie wysłuchać i przemyśleć pewne sprawy mam poczucie humoru i dystans do siebie Smile

Pozdrawiam cały zespół PokeWars
Mateusz
Okejka

Młody trener

Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
28.12.2016, 12:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2016, 14:48 przez Okejka. Powód edycji: . )
1. mój pseudonim to Okejka nie wiem nawet dlaczego
2. Mój czas spędzony w grze 11 dni Wink
3. Martyna
4. 12
5. Jestem osobą miłą, pomogę każdemu nawet słowami jeśli nie mogę jej/jemu pomóc
6.
a) bardzo bym się ciszyła, pomagałam bym każdemu graczu, odpowiadałabym bym na ich pytania, polecała dobrych graczy, byłabym bardzo dumna, mogłabym robić pomagające rzeczy, jeśli by ktoś obrażał innego gracza bym powiedziała mu/jej ,że nie warto tak robić bo wynikają z tego same problemy, bym sobie z zespołem Pokewars Smile. nie wiem co dalej pisać ;-;
b) wyobrażam sobie to tak: pilnowała bym uważnie czatu, pomagała(tak jak w podpunkcie a) porozumiewałabym się z innymi graczami w sposób grzeczny, bym rozwiązywała problemy.
7. jak teraz bardzo często, ale w czasie szkolnym koło 15 będę wchodzić
8. zawsze jestem cierpliwa, bo mam brata na którego zawsze czekać. jestem towarzyską osobą, dobrze się komunikuje, jestem grzeczna. Jestem tolerancyjną osobą, bardzo lubię pomagać innym, czyli jestem pomocna
[Obrazek: karta_trenera.php?u=252300]

Wesołych świąt! dobrego nowego roku
Pozdrowienia od Okejka
chrobcio

Młody trener

28.12.2016, 12:16
1. Chrobcio
2. 8 dni 3 godz 27 min
3. Dominik
4. 16
5. Jestem miłą , cierpliwą osobą która potrafi rozwiązywać różne problemy. Ludzie często chwalą mnie za pracowitość oraz za dokładnie wykonywane zadania które mi powierzyli.
6. a) Wyobrażam siebie siebie na tym stanowisku jako mądrze podejmującą decyzję osobę.
b) Według mnie idealny nadzorca chatu powinien nie banować za byle głupi wpisik (no chyba że przezywanie bądz wulgaryzm.) Powinien również wysłuchać osoby które chce zbanować do samego końca a dopiero potem podjąć decyzję. Idealny nadzorca chatu powinien pomagać tym mniej oraz bardziej doświadczonym graczą.
7. W grze będę dostępny codziennie po 1-4 godz.
8. Rozsądny,Cierpliwy
Mariusz F

Władca pokemonów

Liczba postów: 51
Liczba wątków: 9
28.12.2016, 12:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2016, 12:30 przez Mariusz F.)
1.Mariusz F
2.Spędziłem w grze. 55dni i 11godz.
konto ma ok. 2 lata
zacząłem po resetach i przerwie 1.06.2016

3.Mariusz
4.17
5.Jestem Mariusz ,
Obecnie się uczę , gram w różne gry przeważnie w pokewars , pomagam innym.
Moja osoba jest bardzo uczciwa gdyż nie chciałbym niesprawiedliwości & oszustw

6.:
a) Bdb. gdyż będę starał się wykonywać zawód nadzorcy odpowiedzialnie.
b) Pomocny,uczciwy,od razu nie banujący , mądry, aktywny.
7.+4h dziennie

8.Zalety:
-cierpliwość
-chęć pomocy
-aktywność
-sprawiedliwość
itp. itd.

Dośw.
Nie pełniłem wcześniej funkcji w grze. Sad (bo nie zasługiwałem , teraz zastanawiać będę się 10x i myślę , że zasługuje )

Bardzo było by mi miło jakbym to ja został wytypowany chociaż na jakiś okres Wink
byście mi zaufali i na pewno bym tego nie zepsuł.

Bywało , że łamałem regulamin , ale od teraz już tego nie zrobię Smile.
Proszę o danie mi szansy Smile

Pozdrawiam,
Mariusz F
Big GrinBig GrinBig Grin
pokeemistrzz

Młody trener

Liczba postów: 2
28.12.2016, 12:18
Pseudonim w grze: pokeemistrzz
Czas spędzony w grze : 1dzień 1godzina 20min
Imię: Dawid
2-3 zdania o sobie: Pokemony to moja pasja. Lubie rozmawiać z innymi.
Jak sobie wyobrażam na tym stanowisku: Będę karał za złe zachowanie. Chcę być dobrym nadzorcom.
Sprawiedliwy,miły,aktywny,wyciągający konsekwencje.
Dostępny będę codziennie po 1-2-3 razy.
Jestem miły,szybko nawiązuje się z rówieśnikami,jestem sprawiedliwy,byłem kiedyś już adminem ale nie na grze o pokemonach,jestem cierpliwy,znam się na pokemonach.
Sajmon2000

Aktywny trener

Liczba postów: 128
Liczba wątków: 21
28.12.2016, 12:19
1. O stanowisko Nadzorcy Chatu ubiega się WeLiveToDie.
2. To już 44 dni i 6 godzin.
3. Moje imię to Kacper.
4. Wiek to 14, co może sprawić problemy z przyjęciem mnie, aczkolwiek wyjątkowo nie widzę dolnej granicy.
5. Jestem uczniem gimnazjum ogólnokształcącego, mieszkam na wsi. Czytam dużo książek, szczególnie fantastycznych. Lubię sport, biegiam od dwóch lat.
6. a) Jak wyobrażam sobie samego siebie jako nadzorcę?
Na pewno byłbym aktywny codziennie minimum godzinę, teraz gdy gracze mnie nie potrzebują (pytania do gry) ograniczam się do zadbania o konto. Myślę, że spokojnie odnalazł bym się na tym stanowisku, ponieważ łatwo przychodzi mi za klimatyzowane się w nowych warunkach.
b) A jak widzę idealnego nadzorcę?
Na pewno jest to osoba pewna siebie, mająca cel oraz świadomość swoich obowiązków. Myślę że potrzeba tu samodyscypliny, odrobiny szacunku, jak i dozy poczucia humoru.
7. W grze jestem dostępny ok godziny dziennie, w weekendy dłużej, ok 3/4 godzin, w eventy ile mogę.
8. Wydaje mi się, że dobrze znam regulamin, do tego potrafię łatwo obsługiwać wszystkie opcje gry - poruszanie się po wszy zakładkach PokeWars to nie problem. Jestem osobą raczej rozpoznawalną w grze, co może mi pomóc.
Mam nadzieję, że to tyle z informacji, pozdrawiam WeLiveToDie Smile
misiek6626

Młody trener

Liczba postów: 21
Liczba wątków: 3
28.12.2016, 12:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2016, 12:23 przez misiek6626. Powód edycji: http://gra.pokewars.pl/karta_trenera.php?u=174049 )
1. misiek6626
2.od tego czasu gram 20.03.2016 ilość dni : 41 dni 10 godz 37 min
3.mateusz
4..20lat
5.jestem mila osoba, gram w pokewars ze względu na moja ulubiona kreskowke pokemon ,lubię pomagac innym osobom
6. A) będe pomagał ,niczego nie przeocze ,będe zarówno ostry jak potrafił wysłuchac wytłumaczenia badź upominal o każdy bląd
b) idealnie sie sprawdze prosze o zaufanie
7.jestem codzienie dostepny po pare godzin
8.spostrzegawczość.cierpliwość.komunikatywny moje funkcje: admin stowa ,organizator walk ,rekrutator,obecnie rekrutator z organizowaniem walk czasu mi nie braknie
mam nadzieje ze bedzie rozpatrzone moje podanie prosze o zaufanie mojej osobie
http://gra.pokewars.pl/karta_trenera.php?u=174049
bylemwszedzie

Młody trener

Liczba postów: 13
Liczba wątków: 3
28.12.2016, 12:21
1. Byłemwszędzie
2. 43dni 23godz 29min i cały czas rośnie
3. Mariusz
4. 27 lat
5. Jak wiadomo ciężko jest pisać o sobie i osobiście uważam że ten punkt zgłoszenia jest troszeczkę nie potrzebny, wszystkie swoje plusy potrzebne do objęcia stanowiska opiszę w dalszej części zgłoszenia.
6.
a) Jako nadzorca chatu, musiał bym pilnować aby punkty regulaminy (naszej świętej księgi) nie były łamane tj. tłumienie wszelkich zamieszek i rebeli w zarodku. Obserwacji czy kultura wypowiedzi nie zostaje zachwiana.
b) idealny nadzorca chatu powinien być osobą obiektywną, komunikatywną i konsekwentną. Pełniąc te stanowisko nie można dzielić graczy na znajomych oraz obcych ponieważ regulamin dotyczy wszystkich
7. W grze jestem codziennie. W czasie kiedy mam wolne od pracy wpadam na serwer kilka razy dziennie, W dniach pracujących jestem codziennie w godzinach wieczornych
8. Jestem obiektywny, zawsze staram się być postronny a wszelkie spory raczej próbuje załatwić polubownie.
Doświadczenie
około 10 lat temu byłem adminem na chacie mojego miasta
sara1114

Młody trener

28.12.2016, 12:22
Pseudonim: sara1114
Czas spędzony w  grze:  1 rok
Imię: Sara
O sobie:
-Jestem bardzo pomocna, szczególnie pomagam młodszym graczom.
-Zostałam współzałożycielem stowarzyszenia Łowcy6PBP (aktualnie chyba jakoś na 90 miejscu)
-W grę pokewars zaczęłam grać bo baaaardzo ale to bardzo uwielbiam pokemony i aktywność tej gry
-Moją pochwaloną cechą jest spokój
Ja na stanowisku pracy:
Pomagam wszystkim którzy mnie potrzebują. Łagodzę, także konflikty pomiędzy graczami. Daję bany użytkownikom, którzy nie przestrzegają regulaminu.Oczywiście jestem też aktywna zawsze w każdej wolnej chwili.
Idealny nadzorca czatu musi:
Według mnie nadzorca musi być jak najczęściej aktywny, mieć poczucie humoru, czytać czat, mieć spore doświadczenie w grze aby przekazywać je młodszym, a także powinien. Powinien być sprawiedliwy, cierpliwy, i co najważniejsze spokojny.
7. Rano, odczas przerw szkolnych, po szkole, wieczorem, (wakacje różnie)
8.
-Cierpliwość
-Sprawiedliwość
-Aktywność
-Wielozadaniowość
-Doświadczenie nabyte podczas gry
-Znajomość z dużą liczbą graczy
Ślę oczywiście gorące pozdrowienia dla Zespołu Pokewars Smile
Tweety

Znawca Pokemonów

Liczba postów: 307
Liczba wątków: 25
28.12.2016, 12:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.01.2017, 20:25 przez Tweety. Powód edycji: pozdrawiam )
1. Tweety
2. Gram od 28 stycznia 2014 roku
3. Filip
4. 18 lat
5. Interesuje się pisaniem poezji (wiersze romantyczne), jazda na motocyklach ( konkretnie choppery i harleye). Jestem pozytywną osobą, która lubi dawkę humoru ale w niektórych sytuacjach powagę. Po szkole chcę wykonywać projekty (zostać projektantem) Smile.
6.
a) jako pozytywnie nastawionego nadzieję, który będzie latał gdy wymaga tego sytuacja. Pomagać w grze wszystkim graczom i upominać gdyby panował chaos na chacie żeby powstrzymać przed hamowaniem i zgłaszaniem.
b) wg mnie nadzorca powinien być otwarty i widzieć obraz sytuacji czyli tam gdzie trzeba spełnić bana albo upomnieć ale także pochwalić.
7. Jestem codziennie rano 5-7 w ciągu dnia i wieczorem 18-22. Staram się być jak najczęściej.
8. Na pewno jestem pomocny w grze, dużo było pytań o grę i pomagałem jak tylko mogłem. Pomagam utrzymać porządek na chacie gdy nie ma nikogo z zespołu. Komunikatywny, pozytywnie nastawiony do życia, ugodowy.
Pozdrawiam cały zespół PokeWars. Smile
tino

Mistrz Pokemon

Liczba postów: 821
Liczba wątków: 7
28.12.2016, 12:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2016, 12:29 przez tino.)
1. tino
2. gram już ponad rok
3. Dominika
4. 27 lat
5. Obecnie kończę fizykę i mam trochę za dużo czasu. A pokemony to taki nostalgiczny powrót do dzieciństwa.
6.
a) już znalazłam parę świetnych słowników - będę używać ich w dobrych celach
b) idealny to taki który się stara, mimo nie zawsze jest w stanie opanować tłum graczy bez bana to i tak próbuje Smile niczym Lugia jest niestrudzony w dążeniu do przywrócenia równowagi
7.Wieczorami praktycznie codziennie, często też mogę wchodzić kiedy innych osób z zespołu nie ma bo są w szkole/pracy. Zatem między 12-16 powinnam być.
8. Doświadczenia nie mam, ale chętnie się uczę

Wiem, że nie mam szans ale dzięki za przeczytanie ^^
Żiżej Dudek

たましい

Liczba postów: 8
28.12.2016, 12:33
1. Pseudonim:: Żiżej Dudek
2. Czas spędzony w grze: Aktualnie 11 dni i 22 godziny
3. Imię: Mateusz
4. Wiek: 16 lat
5. Witam. Jestem osobą raczej pomocną. Aktualnie jestem współzałożycielem stowarzyszenia The Poke World. Staram się pomagać innym graczom jeśli jest taka możliwość. Chcę unikać graczy "prowodyrów" siejących zamęt na czacie.
6. Jak wyobrażasz siebie na tym stanowisku: Hmmmm trudne pytanie, ale myślę że będę dobrym nadzorcą. Sprawiało bym mi przyjemność pomagać innym graczom.
Idealny nadzorca czasu: Wydaje mi się że powinien być cierpliwy i nie ponosić się emocjom. Aktywnie spędzał czas w grze, chodzi o to by nie wchodził raz na tydzień (przykładowo) posiedział chwile i wyszedł. Powinien monitorować co się dzieje aktywnie.
7. Jak często będziesz dostępny w grze: Czas spędzam często 4-5 razy dziennie.
8. 2/3 moje zalety, atuty: Przede wszystkim będzie to cierpliwość i wyrozumiałość. Staram się pomagać dopóki dany gracz nie zrozumie tego co chce wiedzieć.
Pozdrawiam ekipę Pokewars i innych kandydatów niech wygra lepszy Smile
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (8): 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Idź do strony 

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa