• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Rekrutacja na nadzorców chatu.

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Rekrutacja na nadzorców chatu.
gab12326

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
28.12.2016, 12:33
Pseudonim - gab12326/Gabrielowsky
Czas - 7 dni 17 godz
Imię - Gabriel
Wiek - 19 latek Big Grin
O mnie - Jestem Graczem wielu gier. Orgrywałem np. CS:GO,L4D2,TF2,Garry's mod i wiele innych.
Kiedyś zacząłem się interesować pokemonami. Obejrzałem Pokemon Indigo League i Orange Islnads.
A teraz Zbieram se na New Nintendo 3ds żeby pograć sobie w Pokemon Sun/Moon.
Bycie na tym Stanowisku - Byłbym pomocny i troszkę ale to troszeczkę znienawidzony przez innych Graczy których zbanuje. Ale ja bym czuł się świetnie! Tongue
Częstość bycia na Pokewars - Prawie codziennie ale czasami wychodzę z kolegami łapać pokemony w Pokemon GO. Smile
Zalety - No w innych grach też byłem trochę takim moderatorem i znam się. Nie wiem. Yyyyyy np. Mogę dać komuś szansę albo strzec przed banem.
To chyba tyle. Ale miło było się poznać. Miłego dnia! Smile
Młodszy oficer Dywizja PLRN

Młody trener

Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
28.12.2016, 12:35
1. Mój nick Młodszy Oficer Dywizja PLRN
2. Spędziłem w grze kilka dni
3.Mam na imię Patryk
4.Mam 12 lat
5.Chętnie pomagam innym graczom w potrzebie.Odpowiadam na każde pytanie dotyczące problemu.
6.Będę pilnował czatu jak oka w głowie, będę upominał o spam, ortografię, słownictwo itp.
-Wyobrażam sobię idealnego nadzorcę czatu jako miłego, uprzejmego i pomocnego człowieka, który nie zważannie na sytuację zawsze będzie sprawiedliwy wobec ludzi bądź każdego sporu.
7.Co dziennie spędzam w grze kilka godzin, ponieważ jest to moja ulubiona gra
8.Znam regulamin w miare dobrze aby godnie spisywać się jako nadzorca czatu, jestem cierpliwy, sprawiedliwy a także pomocny Smile
[Obrazek: karta_trenera.php?u=268584]
GAMNA

Młody trener

Liczba postów: 18
Liczba wątków: 8
28.12.2016, 12:35
Pseudonim w grze : Vuko
Czas spędzony w grze : 8 dni 23 godz
Wiem że mam zbyt mało lat jak na nadzorce chatu ale będę sprawiedliwy
(nawet jeśli miałbym zbanować członka własnego stowarzyszenia)
Myślę że to czy kogoś lubię czy nie niema znaczenia jeśli ktoś zrobił coś Wbrew regulaminu Po prostu ban
(przeczytałem regulamin, jak zostanę Nadzorcą przeczytam 3 razy i przepisze własno ręcznie bym znał na pamięć, i bym przypadkiem kogoś niewinnego Nie zbanował)
PROSZĘ o rozważenie mojej kandydatury Smile
Ja w roli nadzorcy : Nie wiem jak sobie to wyobrażam ale wystarczy mi wytłumaczyć a się nauczę
Dostępność w grze : jestem dziennie od 1-4 godz
Jak będzie trzeba będę nawet w nocy lub wczesnym rankiem
Atuty : (Przynajmniej ja siebie tak postrzegam)
Nie wdaje się w różnorakie sprzeczki na chacie
( zbanuje takich graczy)
Potrafię śmiać się sam z siebie
(myślę że jest to potrzebne w ROLI nadzorcy chatu, ale już obrażanie kogoś od "debili" za to jak u mnie jest ewidentny ban)
szymus70

Młody trener

28.12.2016, 12:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2016, 12:46 przez szymus70.)
1. szymu71
2. 22 dni 1 godz 25 min
3. Szymon
4. 11 lat
5. Jestem osobą znającą się na grze i staram się z każdym poznać. Ta gra jest nie tylko grą dla mnie, ale też częścią mojego życia.
6. a) No sam nie wiem jak ja siebie wyobrażam, ale chciałbym zaryzykować Big Grin .
 b) Idealny na pewno nie będę, lecz będę starał się być najlepszy.

7. Będę dostępny parę godzin dziennie.
8. Jestem komunikatywny, cierpliwy i lubię pomagać innym w grze.

[Obrazek: karta_trenera.php?u=120308]
mirox

Młody trener

28.12.2016, 12:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 10:25 przez mirox.)
nazwa: mirox
czas w grze: 4dni 16godz 49min
Imię: Xavier
interesuje się sportem/komputerem . Jestem bardzo uwazny.
wyobrażam się dobry pracowity Nadzorca chatu 
jestem codziennie w grze rano popołudniu wieczorem i w nocy  Smile
jestem cierpliwy pracowity doświadczony .
http://gra.pokewars.pl/karta_trenera.php?u=229722
Pozdrawiam Administracje Pokewars
Pokewars to najlepsza gra 
Big Grin
Woksel1

Młody trener

28.12.2016, 12:50
1 - Woksel1
2 - około 12 dni
3 - Wojtek
4 - 12 lat
5 - Nazywam się Wojtek Kręcki gdy byłem na wakacjach u rodziny razem z kuzynem szukaliśmy fajnych gier internetowych. Znaleźliśmy pokewars od razu zafascynowałem się waszą grą
6 - a) nadzorca powinien pilnować chatu , pomagać innym i doradzać b) chcę być nadzorcą ,który pomaga graczom kt jednak zbanuje za złe zachowanie
7 - Aktywny jestem codziennie (loguje się codziennie od września aż do dzisiaj)
8 - jestem aktywny pracowity myślę że mądry i pomocny
Scray

Młody trener

28.12.2016, 12:52
Mój nick to Scray
w grze jestem od wakacji, na profilu zapisane obecnie mam 18dzni 21gdzin 13 minut
Moje imię to Kalina
Mam 12 lat
Bardzo lubię grać w pokemony i na pewno od 9 stycznia będę na nie wchodzić co dziennie (do tego czasu również jest taka szansa). Chętnie pomagam innym w grze i w prawdziwym życiu. Nie toleruję wulgaryzmów i agresji.
ponieważ często gram w pokewars i uczestniczę w  czacie gry myślę, że starałabym się pilnie obserwować czat i upominać bądź banować osoby wulgarnie i ogółem źle się zachowujące.
Idealny nadzorca gry wg mnie jest wyrozumiały, uczciwy, a przede wszystkim często obecny w grze.
moje najlepiej pasujące cechy na to stanowisko to: cierpliwość, wyrozumiałość i to że potrafię się dobrze dogadać z innymi ludźmi.
Pokemoniec1

Młody trener

Liczba postów: 5
28.12.2016, 12:54
1.Pokemoniec                                                                                                                                                                     2.Ok.miesiąca                                                                                                                                                                   3. Sebastian                                                                                                                                                                       4.16,5                                                                                                                                                                               5. Ja bardzo lubię pokemony i lubię też grać w pokemony. Byłem już nie raz w takich grach Nadzorcą czatu a nawet byłem raz Moderatorem. Moja osoba jest bardzo uczynna ale tak że sprawiedliwa.   Będę grać w PokeWarsy 4/5 godz dziennie.   6. a)   Gdyż będę starał się wykonywać moje obowiązki odpowiedzialnie.                                                                            6. b)  Będę pomocny , uczciwy , od razu nie będę banował jeśli ta sprawa ,ten konflikt nie będzie to rzecz wielka.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Pozdrawiam Pokemoniec  Smile Smile  

Lifwi76

Młody trener

28.12.2016, 12:56
1.123micha71
2.6dni 12godz. 15min.
3.Michał
4.13lat
5. Pomagałem graczom na pv, chacie w osadzie i na ogólnym.Przyjaciele mnie oceniają ,że taki człowiek jak ja to skarb. Jestem założycielem stowarzyszenia Lwy Zachodu. Mam jakieś 16 regionów wymyślonych pokemonów w folderze. Ogólnie mam folder pokemon. Próbowałem robić stronę z grą z pokemonami.
6.
a) db. długo siedzę w grze bo bardzo ją lubię. Najlepsza jaką widziałem!!!
b) Aktywny, pomocny, doświadczony, od razu bana nie dający.
7.Długo. Jestem aktywny po północy w wolnych dniach a w szkolne do północy.
8.Jestem miły, chętny dalszej gry, nie byłem banowany, śmieszny, grzeczny, towarzyski, opiekuńczy, analizuję za co są ba
Pełniłem taką funkcje na innych grach.
ash6897

Młody trener

28.12.2016, 12:57
Psęłdonim w PokeWars :Ash6897
Czas w grze: 5 dni 23 godziny 1 minuta
Imię: Igor
1 zdanie: Zacząłem grę w Sierpniu od wtedy zaczęła się moja przygoda w PokeWars , moin pierwszym pokemonem był
Squirtle ( Ksywa : Squero ) .
2 zdanie: Potem moim lepszym pokemonem był Snorlax ( mam go do dziś ) jest naprawdę silny .
Widze w tym się tak : Pomagałbym każdemu kto potrzebuje pomocy , oczywiście musiałbym przeczytać pare razy Regulamin czatu , i jeszcze jedno ja już nie mam napoju doktora Oaka więc bym siędział oczami na czacie .
Idealny nadzorca : Ktoś kto ciągle jest na czacie będzie odpowiadał na wszystkie pytania i zagadki , żeby gracze lubili go
szalona1401

Młody trener

Liczba postów: 39
Liczba wątków: 3
28.12.2016, 12:58
1:Kicysia
2:od poczatku gry moze miesiac po powstaniu
3:Iwona
4:24
5:Zna mnie duzo ludzi ,jestem konsekwentna,nie ugięta ,i sprawiedliwa . Dogadam sie i z babcia i dzieckiem
Na gre wchodze w kazdej wolnej chwili .
Pozdro Kicysia Smile
SajmoN

Młody trener

28.12.2016, 13:07
1. Pseudonim w grze: wiadro123
2. Czas spędzony w grze: 2 miesiące
3. Imię: Krystian
4. Wiek: 18
5. 2-3 zdania o sobie: Chodze do Technikum Samochodowego.Moje zainteresowqnia to sport,anime,polityka.W Pokemony gram juz od ok. 7 lat wiec wiem co i jak Smile
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
a) siebie na tym stanowisku: Nadzorca Chatu,to bardzo ważna funkcja która pilnuje porządku na chacie.Bede pilnowal porzadku na czacie jak i przestrzegal regulaminu.
b) idealnego nadzorcę chatu: osoba otwarta,spokojna i doswiadczona.

7. Jak często będziesz dostępny w grze: 5-6 h dziennie
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze): doswiadczenie,opanowanie,cierpliwosc
wojjs314

Młody trener

28.12.2016, 13:14
(28.12.2016, 11:52)Alex napisał(a): Witajcie.

Z dniem dzisiejszym otwieramy nabór.

Stanowisko: Nadzorca Chatu
Ilość miejsc: 2 
Czas nadsyłania zgłoszeń: 7 dni, 28 grudnia - 4 stycznia.

Sposób zgłaszania się: Napisanie wiadomości w tym temacie.

Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.-wojjs314
2. Czas spędzony w grze.-bardzo dużo gram ponad 2 lata
3. Imię.-marcin
4. Wiek.-13
5. 2-3 zdania o sobie.-lubie piłke nożną znam prawie wszystkie poki
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
 a) siebie na tym stanowisku,-pilnować aby gracze nie spanowali
 b) idealnego nadzorcę chatu.-pilnuje wszystkiego i jest aktywny na chacie

7. Jak często będziesz dostępny w grze.-codziennieSmile

8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).-sumienny , wytrwały

Pamiętajcie, że im lepiej się przedstawicie tym większe macie szanse.

Administracja skontaktuje się z wybranymi kandydatami.
Administracja zastrzega sobie prawo zakończenia przed czasem naboru na wypadek znalezienia kandydata idealnego.
kapi 343

Młody trener

Liczba postów: 7
28.12.2016, 13:24
Wiem że szanse na to stanowisko są raczej małe dla mnie ale spróbuje jak najbardziej przekonać was do siebie Dodgy A więc tak moją przygodę w tej grze zacząłem dosyć niedawno jakieś 8 miesięcy temu jednak bardzo dużo w tą gre gram bo prawie miesiąc więc widzicie że jestem w tej grze raczej aktywny nawet nocną porą więc gdybym był adminem pilnowałbym porządku przez długi czas Sleepy Teraz coś o mnie,mam na imię Kacper i mam 13 lat (od mojego imienia wziął sie mój nick w grze kapi 343), moją główną zaletą jest wręcz anielska cierpliwość Wink jakbyście w mieli ogarniać w stowarzyszeniu takich graczy jak Dr Qupa czy Ancitiv chyba byście dali im po prostu dożywotniego bana lub ich po prostu wywalili.Drugą moją zaletą jest jakby to powiedzieć wszechstronność czyli mam podzielną uwage oraz umiem raczej dogadywać sie z graczami i z tymi starszymi i tymi młodszymi tylko z jednym chyba nigdy sie nie dogadam ale szczegół Wink Teraz o tym jak wyobrażam siebie na tym stanowisku,no właśnie siebie nie wyobrażam bo mam szanse 1 do 23 czyli nikłe Big Grin
ale jakbym o dziwo dostał tą funkcje napewno bym sie zaangażował i próbował być jednym z najulubieńszych adminów w grze (póki co są nimi Poluś,Tusiaczek i Hrs jeśli to czytacie to pozdro Wink ) no i właśnie nie musze opisywać tego idealnego nadzorce targu bo wystarczy żebym był jak ci powyżej wymienieni Sleepy Jako admin nie mam niestety żadnego doświadczenia znaczy jestem adminem w stowarzyszeniu Pokemon Ruch Oporu ale wiem że to zupełnie co innego.I to w sumie tyle o mnie prosiłbym o rozważenie mojej propozycji Wink
iniM

Młody trener

Liczba postów: 6
Liczba wątków: 5
28.12.2016, 13:25
1. iniM
2. 16dni
3. Patryk
4. 16 lat
5. Jestem Patryk, w grze znają mnie pod pseudonimem iniM. Jestem aktywną osobą, szczególnie na chacie stowarzyszenia w którym jestem. Gram w PokeWars od wakacji, wyjątkowo się w nią wciągając.
Pełniłem role admina czy moderatora w sporej ilości gier, wyjątkowo dobrze mi to szło. Gracze lubili i często witali mnie, gdy wszedłem na grę. Z pewnych przyczyn nie będę ich podawać, ponieważ może to zaszkodzić wizerunkowi PokeWars!
6. A) Ja na stanowisku? Byłbym uprzejmy, pomocny, wyrozumiały. Gdyby gracz pomyliłby chaty i reklamował się na ogólnym, upomiałbym go i wysłał na chat handlu. Często pomagał bym graczom, czy to na PW czy na ogólnym. Nadal pomagam gdy widzę problem, który nie został rozwiązany lub gracz spyta się mnie bezpośrednio na PW.
Często gdy wchodzę na profil i widzę, że osoba ma źle dobrane ataki lub itemy na swoim liderze, wspomnę w wiadomości co może zmienić Smile Znam prawie cały regulamin na pamięć , przeczytałem go z kilka razy, co ma ogromne znaczenie dla długości kar.
B) Idealny nadzorca jest opisany w pkt. A)
Nowe pomysły i poczynania zawsze wyjdą w praniu, na dzień obecny, gdy ciężko stwierdzić wszystkie funkcję nadzorcy
nie da się dokładnie opisać.
7. Jestem często dostępny w grze, potrafię wchodzić na grę kilka razy wciągu godziny. Dziennie nawet to kilkagodzin. Gram do późnych godzin (24-2) co ma znaczenie, gdy gracze godzinach nocnych potrafią się wyzywać i łamać w jakis inny sposób regulamin, ponieważ nie ma osoby zdolnej ich ukarać w tym momencie.
8. Jedną z ważniejszych cech jest aktywność, mogę często obserwować chat i banować lub upominać osoby łamiące regulamin.
Drugą, ale też ważną cechą jest to, że lubię pomagać. Pomagam bezinteresownie, ponieważ sprawia mi to taką "przyjemność"
Znam zasady ortografii, interpunkcji oraz nie popełniam błędów gramatycznych. Lecz jak to człowiek, każdy może czegoś nie zauważyć lub popełnić błąd, ponieważ źle kliknął.
Jestem rozsądny, zanim dam bana dobrze się zastanowię czy zasłużył na niego czy nie. Jeśli kogoś znam, a łamie on regulamin zostanie zbanowany, bez względu czy to będzie nawet najbliższa rodzina, w której w grze nie mam Wink
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (8): « Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Idź do strony 

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa