• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Rekrutacja na nadzorców chatu.

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Rekrutacja na nadzorców chatu.
Ac1dify

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
28.12.2016, 13:33
1. Pseudonim w grze:veeeeer2
2. Czas spędzony w grze:3dni 7godzin 36 minut niedawno zacząłem grać na stałe.
3. Imię:Jarek
4. Wiek:22 lata
5. 2-3 zdania o sobie: Mam na imię Jarek interesuje się piłką nożna,pokemonami,muzyka i Spearfishingiem (chodzi w tym o to że łapie sie ryby nurkując na włócznie harpun jak kto woli ) z zawodu jestem kucharzem Big Grin Sprawowałem funkcje Moderatora i Administratora na kilku forach o tematyce muzycznej łącznie około 3,5 roku spędzłlem nad utrzymaniem porządku na tych forach
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
a) siebie na tym stanowisku:Hmmm pewnie starałbym się być wyrozumiały i pomocny nie jestem osobą która tylko czai się aby ukarać kogoś pierw starałbym się pouczyć i ostrzec dana osobę a jak to by nie skutkowało to wtedy niestety dana osoba zostałaby ukarana.
b) idealnego nadzorcę chatu: A czy taki ktoś istnieje bo według mnie nie nie ma ludzi idealnych.

7. Jak często będziesz dostępny w grze:Staram się być kilka razy w ciągu dnia łącznie około 4-5 godzin
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze):Tak jak pisałem wyżej byłem moderatorem i administratorem na forach muzycznych z reguły jestem osobą wyrozumiałą i staram być się być cierpliwy lecz jak każdy mam lepsze i gorsze dni ale staram się aby mój(gorszy dzień) nie wpływał na to czym się zajmuje.
Alex

Administrator

Liczba postów: 3,743
Liczba wątków: 149
28.12.2016, 13:34
1.kirlia08
2.około 9dni
3.Oliwia
4.9lat
5.Prubuje dogadać się z karzdym.Miałam kiedyś problem z kontem obecnie jest dobrze.Mam jednego pokemona lecz silnego oraz wytrenowanego .
6.a)Siedzę przed pokewarsem i oglądam czat wychwycam wulgaryzmy oraz spory które prubuje rozwiązać.
b)Nie popełnia błędów ortograficznych.Wychwytuje każdy wulgaryzm .Rozwiązuje karzdą kłutnie.Jest zawsze w grze.
7.W łikędy prawie cały dzień ,a w tygodniu 1-3 godziny dzinnie.
8.Jestem cierpliwa,uwarzna,komunikatywna,sprawiedliwa,wyrozumiała.Mam durzo znajomych.
TrollFace

Młody trener

28.12.2016, 13:35
1. Pseudonim w grze:
- TrollFace14225

2. Czas spędzony w grze.
- 12 dni 3 godziny 35 min (od założenia kąta około rok)

3. Imię.
1.- Piotrek 2.-Paweł

4. Wiek.
- 16 lat

5. 2-3 zdania o sobie.
Jestem Piotrek bardzo lubię pokemony. Jestem bardzo aktywnym graczem , ponieważ gram jakieś 2-3 godzin dziennie w Pokewars. Jestem grafikiem komputerowym i jeżdżę na motorze. Na Pokewars wydałem około 200 zł.

a) siebie na tym stanowisku,
Więc tak jestem aktywny codziennie tak jak mówiłem. często piszę na czacie więc dlatego się zgłaszam. Jestem uprzejmy i miły ale do pewnego czasu. Regulamin gry mam opracowany Smile.

b) idealnego nadzorcę chatu.
Na pewno jest to osoba która jest uprzejma, miła i tak dalej. Musi być ona dostępna często i codziennie. Oraz musi pełnić swoje obowiązki w grze.

7. Jak często będziesz dostępny w grze.
W grze jestem aktywny około 2-3 godziny a w sobotę i niedzielę dłużej. Gdy jest event jestem bardzo dużo aktywny.

8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).
Moimi zaletami jest aktywność, przede wszystkim mam opanowany regulamin gry. Oraz mam opanowany słownik ( w razie jakiejś awarii Smile ). A moimi zaletami o których mogę powiedzieć to aktywność, Koleżeństwo, Opanowanie regulaminu gry i wiele więcej .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[Obrazek: karta_trenera.php?u=123242]
Mitgard

Młody trener

28.12.2016, 13:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2016, 13:48 przez Mitgard.)
Witam Wink
1. Mitgard
2. Czas spędzony w grze ponad 9 dni zaś gram od około 5 miesięcy Smile
3. Maciej
4. 18
5. Coś o mnie Wink a więc uczęszczam do technikum na fajnego operatora obrabiarek cnc ^^ , które nie wymaga 100% uwagi dlatego znajduję czas na wszystko co potrzebuję. Interesuję się anime a właściwie jednym uniwersum zwanym "Naruto" Tongue. W razie możliwości jeżdżę do dziewczyny (około 400 km :/) Tak oto kilka słów wstępu o mnie ^^
6.
a.) Widzę siebie jako osobę, która w razie możliwości ogarnia chat gdy są jakieś problemy lub nieporozumienia Wink
b.) Idealny nadzorca chatu nie musi być zawsze i wszędzie, no to też przecież człowiek, lecz powinien być po prostu odpowiedzialny Wink
7. W grze jestem codziennie Wink Wyjątkiem mogą być te dni w które właśnie wyjeżdżam do dziewczyny (niestety jest ich niewiele) ale w razie czego sama umieszcza ogłoszenie więc damy radę Wink
8. Atuty, hmm może to być aktywność, poczucie humoru, dogadywanie się z graczami oraz niedawanie sobą manipulować bądź oszukiwać Wink
THOR

Młody trener

Liczba postów: 44
Liczba wątków: 3
28.12.2016, 13:38
1. Pseudonim w grze: THOR

2. Czas spędzony w grze: 22 dni 12 godz. 14 min.

3. Imię: Daniel

4. Wiek: 15 lat

5. 2-3 zdania o sobie:
Jestem Daniel i mam 15 lat. W PokeWars gram już dość sporo czasu, a czat jest miejscem, które uwielbiam, interesuję się grami komputerowymi.

a) siebie na tym stanowisku:
Na tym stanowisku będę stanowczy, a jakiekolwiek łamanie regulaminu będzie karane. Obok mnie nie umknie żaden szczegół. Oczywiście będę starać się o miano jednego z bardziej lubianych moderatorów :>.

b) idealnego nadzorcę chatu.
Idealnego nadzorcę chatu wyobrażał sobie tak, jak opisałem powyżej Big Grin.

7. Jak często będziesz dostępny w grze.
W grze postaram się spędzać jak najwięcej czasu (co najmniej 30 min. dziennie)

8. 2-3 Twoje atuty/zalety:
Moje zalety to cierpliwość oraz poczucie humoru
magiczny

Młody trener

Liczba postów: 37
Liczba wątków: 14
28.12.2016, 13:43
1.magi91magu

2.Czas w grze 66dni 10godz 44min (gram od ponad roku)

3.Damian

4.25 lat

5.jestem założycielem stowarzyszenia żołnierze wyklęci i przestrzegam zasad które są w opisie stowa.Do graczy mówię zawsze jak jest prosto z mostu aby wszystko było zrozumiałe.Potrafię żartować nawet z siebie przez co często dostaję bany na czat Tongue,nie toleruję chamstwa lubię porządek i dyscyplinę

6
a) jak wyobrażam siebie na tym stanowisku? normalnie Wink nic sie nie zmieni dalej bede tym samym graczem i nadal będę walczył o graczy
b)idealny nadzorca czatu? musi być opanowany nie moze sie wywyższać tylko dla tego że ma więcej możliwości ....wiadomo 0 szpanu

7.na grze byłem codziennie z małą przerwą (służba wojskowa) i z tego co planuję będę nadal grywał codziennie

8.jestem zawsze opanowany,zawsze można się ze mną dogadać wystarczy tylko być miłym,przez mniej /więcej rok byłem administratorem na kolegi serwerze później przez prawie 3 lata razem prowadziliśmy serwer GTA SA-MP (niestety opłaty nas wykończyły) i nigdy się nie zdarzyło aby któryś z graczy na mnie narzekał zawsze wolałem się dogadać niż od razu banować...owszem zdarzały się bany (w końcu to normalne) ale to już były skrajne przypadki Tongue
Lord Abaddon 1

Młody trener

Liczba postów: 13
28.12.2016, 13:45
1. Lord Abaddon
2. 36dni 17godz 56min na czas pisania tego ogłoszenia
3. Karol
4. 20 lat
5. Coś o sobie? Hmm. Jestem studentem, lecz mój plan zajęć pozwala mi na dosyć częstą aktywność, czy to mobilnie czy na komputerze. Interesuję się historią, a także czytaniem książek. Przede wszystkim także pokami. Moje otoczenie uważa mnie za osobę szybko nawiązującą kontakty i osobę sumienną w wypełnianiu swoich obowiązków.
6.
a) Dlaczego ja? Jestem często aktywny, znam Regulamin prawie na pamięć. Czas spędzam nie tylko na klikaniu, jeśli się nie odzywam również często obserwuję czat. Często zwracałem uwagę członków Zespołu na bieżące problemy.
b) Idealny nadzorca? Cóż przede wszystkim aktywna osoba znająca realia gry, a także regulamin. Mogąca szybko reagować na zaistniałe sytuacje. Lecz również potrafiący pomóc w niejasnościach z Regulaminem, czy też z realiami gry.
7. Zależy od dnia. W weekendy potrafię być aktywny po 12 godzin na dzień, a na tygodniu jestem aktywny przynajmniej 5 godzin a w dużym stopniu jest to czas w godzinach wieczornych lub popołudniowych gdy jest nikła ilość Członków Zespołu.
8. Aktywność, bezstronność, sumienność, rozwaga. I lubię pomagać.
Aktywność? Cóż moja aktywność z punktu 7 mówi za siebie.
Bezstronność? Znajomy czy członek stowarzyszenia do którego należę dostanie bana jeśli zasłuży.
Sumienność? Na czacie Ogólnym często zwracam uwagę graczom że łamią regulamin i informuję o tym członków zespołu.
Rozwaga? Zanim dam bana sprawdzę wszystko i rozważę za i przeciw. Także zastanowię się nie działając pod wpływem emocji.
Pomaganie innym? Widać to na czacie gdy udzielam pomocy jeśli informacja nie jest zawarta w PokeDexie.
Kacperakix14

Młody trener

Liczba postów: 3
28.12.2016, 13:52
1.Pseudonim w grze: Kacperakix14
2.Czas w grze: 5dni 3godz 22min
3.Imię Kacper
4.Mam 13lat
5. Nazywam się Kacper
Jestem: Miły,przyjazny,koleżeński,cierpliwy
Gram w Pokewars ponieważ bardzo lubię świat pokemon
Pochodzę z woj. Łódzkiego,mieszkam na wsi
6.
a)Jako nadzorca czatu musiałbym pilnować zasad Regulaminu.
Pomagałbym nowym graczą w poznawaniu tej gry
Musiałbym pilnować czy gracze dobrze się zachowują
7. W grze jestem codziennie (chyba że będzie jakaś awaria komputra, lub brak wifi itp.)
8. Moje atrybuty
-Jestem sprytny
-Pomocny dla graczy
-Doświadczony
-Humorystyczny

Moja karta trenera http://gra.pokewars.pl/karta_trenera.php?u=208710

Pozdrawiam Cały zespół Pokewars Big Grin
pokebart

Młody trener

28.12.2016, 13:56
pseudonim: pokebart
czas w grze: 17 dni
imię: Bartek
o mnie: Często gram w pokewars. To moja ulubiona gra i mam na nią czas. Jestem pomocnym graczem który nigdy nie oszukuje.
ja na stanowisku: myślę że byłbym aktywnym nadzorcą który umie poradzić sobie na tym stanowisku i nie faworyzuje przyjaciół
idealny nadzorca: nie faworyzuje graczy jest aktywny sprawiedliwy i przestrzega regulaminu gry
moja dostępność w grze: będę dostępny codziennie kilka razy będę wchodził zawsze jak będę miał czas
moje zalety: jestem cierpliwy aktywny sprawiedliwy pomocny przestrzegam regulaminu
mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone
pozdrawiam cały zespół pokewars
Ancitiv

Wielbiciel Rowletów <3

Liczba postów: 52
Liczba wątków: 7
28.12.2016, 14:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 14:57 przez Ancitiv.)
1. Mokuroh
2. Prawie 26dni
3. Mam na imię Adam
4. 15 lat
5. Mam na imię Adam, jestem miłą i aktywną osobą, zawsze próbuję rozwiązywać konflikty. Jak ktoś mnie o coś poprosi/zapyta próbuję pomóc jak tylko umiem. Nie nawidzę błędów ortograficznych i staram się zwracać uwagę na takie rzeczy ( netykieta ważna rzecz Wink ).
6. -Jak siebie widzę na tym stanowisku?
 Będę rozwiązywać wszelkiego typu konflikty, nie będę banować za niewinność i faworyzować przyjaciół , będę stanowczy a zarazem pobłażliwy ( przynajmniej dla początkujących graczy, którzy nie za bardzo znają jeszcze regulamin Smile ), jestem aktywny choć w grze mam tylko 26dni. Myślę, że odnajdę się bardzo dobrze na tym stanowisku.
-Jak powinien wyglądać idealny nadzorca?
Powinien dostosowywać się do sytuacji, jeśli widzi problem na czacie ogólnym powinien uspokoić graczy zamieszanych w kłutnię. Musi być aktywny, pomocny, mądry, nie banujący od razu.
7. + 3h
8. -cierpliwość,
-uprzejmość,
-inteligencja,
-tolerancyjność,
-lubię też czasami pożartować Wink,
-aktywność,
-stanowczość.

Bardzo chciałbym zostać zarządcą czatu ale jak wiadomo nie ma nic za darmo Wink.
Mam nadzieję, że moje zgłoszenie zostanie pozytywnie rozpatrzony przez Administrację Wink.
Pozdrawiam cały zespół PokeWars Smile.
Charsty

Młody trener

28.12.2016, 14:07
(28.12.2016, 11:52)Alex napisał(a): Witajcie.

Z dniem dzisiejszym otwieramy nabór.

Stanowisko: Nadzorca Chatu
Ilość miejsc: 2 
Czas nadsyłania zgłoszeń: 7 dni, 28 grudnia - 4 stycznia.

Sposób zgłaszania się: Napisanie wiadomości w tym temacie.

Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.Charsty
2. Czas spędzony w grze.ok pół godziny (za 3 miesiące
3. Imię.Julia
4. Wiek.12
5. 2-3 zdania o sobie.Jestem cierpliwa, mam poczucie humoru i lubie pokemony i małe zwierzątka
 a) siebie na tym stanowisku wyobrażam sobie normalnie przede wszystkim pomagałabym niedoświadczonym osobom a karałabym tych którzy nie przestrzegają regulaminu PokeWars Smile
 b) idealnego nadzorcę chatu widzę jako osobę bardzo otwartą która każdemu pomaga
nie patrząc na to czy go lubi czy nie kara tych co łamią przepisy...
7. Jak często będziesz dostępny w grze codziennie głównie wieczorami w nocy i popołudniu
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze) jestem osobą ciepłą i każdy u mnie ma miejsce chętnie pomagam innym osobom i jestem otwarta i mam dobre Heart

Pamiętajcie, że im lepiej się przedstawicie tym większe macie szanse.

Administracja skontaktuje się z wybranymi kandydatami.
Administracja zastrzega sobie prawo zakończenia przed czasem naboru na wypadek znalezienia kandydata idealnego.
pikahu

Młody trener

Liczba postów: 2
28.12.2016, 14:09
1.O stanowisko nadzorcy czatu zgłasza się gracz pikahu.
2.Czas w grze-21dni,13H,46min.
3.Nazywam się Adam.
4.Mam lat 12. Wiem to mało jak na kandydującego o stanowisko nadzorcy czatu.
5.Jestem już trochę doświadczonym graczem (w pokewars). Napewno umiem dobrze ortografię.
6.
A)Napewno bym był w grze i na czacie aktywny ,oraz pomagał innym mniej doświadczonym graczom.
B)Jest to osoba ,która powinna umieć ortografię,być kulturalna i miec jakieś doświadczenie w tym co robi.
7.Jestem aktywny w weekend od 2-5godzin ,a w tygodniu też codziennie ale od 1-3godzin. W eventy staram się być jak najwięcej w grze.
8.Jestem napewno osobą spokojną, doświadczoną w grze i sprawiedliwy. Oraz jestem graczem rozpoznawalnym na czacie.

Pozdrawiam cały zespół Pokewars.
,
[Obrazek: karta_trenera.php?u=89482]
OnlyDreams99

Młody trener

28.12.2016, 14:10
1. Pseudonim w grze: OnlyDreams99
2. Czas spędzony w grze: ok. 5 miesięcy
3. Imię: Ania
4. Wiek: 17
5. 2-3 zdania o sobie: Chodzę do liceum o profilu humanistyczno-medialnym. Moim hobby jest grafika komputerowa. Interesuję się muzyką oraz pokemonami Wink
a) siebie na tym stanowisku: Widzę siebie jako osobę, która wywiązuje się ze swoich obowiązków, w razie problemów postaram się doprowadzić wszystko do ładu i składu Smile
b) idealnego nadzorcę chatu: Moim zdaniem idealny nadzorca chatu powinien być sumienny, odpowiedzialny oraz pilnować porządku na chacie
7. Jak często będziesz dostępny w grze: Ogółem w grze jestem codziennie, prawie cały czas
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku: Dogadywanie się z graczami, odpowiedzialność oraz aktywność
Rachers21

Młody trener

Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
28.12.2016, 14:16
Witam.

1.  Pseudonim Rachers21
2. Czas w grze 101dni 18godz  
3. Mam na imię Damian
4. Mam 26 lat za miesiąc skończę 27
5. Jestem osoba miłą i spokojną,  przeważnie staram się pomagać innym osobą na PokeWars. Posiadam rodzinę i prace, lecz umiem znaleźć  czas na bycie aktywnym graczem. Praca pozwala mi na jednoczesne granie i pracowanie..
6,
a. Ja na stanowisku nadzorcy? oczywiście pilnowanie przestrzegania Regulaminu, po za tym  być otwarty dla innych graczy, rozmawiać oraz pomagać im w różnych ich problemach dotyczących PokeWara  i nie tylko. Będzie to dla mnie nowe doświadczenie i wyzwanie w PokeWars.
b. Idealny Nadzorca czatu? Powinien być miły, cierpliwy, oraz pilnowana żelazna ręką przestrzegania Regulaminu nie zależnie czy to zwykły gracz, osoba ze stowarzyszenia czy też znajomy.
7, Często jestem dostępny po 15 godzin dziennie. średnio po 10/12h
8, Nie posiadam doświadczenia w pełnieni podobnej funkcji, człowiek jest osobą inteligentna wiec wszystkiego można się nauczyć, w pracy spotykam się z wieloma osobami i to też może mi pomóc, hmmmm co do Autorytetu w grze to mam kilka osób  z Zespołu jak i zwykłych graczy.

Pozdrawiam
Rachers21
Macius.

Znawca Pokemonów

Liczba postów: 532
Liczba wątków: 20
28.12.2016, 14:17
1: Macius
2:konto powstało chyba rok temu(66dni 22godz 24min)
3:Maciej
4: 13lat (w lutym 14lat)
5: Mam sporo wolnego czasu dzięki zajęcia indywidualnym w szkole.(oceny mam dobre(4-5))
Pokewars jest jedyną grą sieciową z którą wytrzymałem ponad rok właśnie dzięki wygodnej systemowi komunikacji. Pokemony to moje hobby (razem z origami i biologią) poznałem je w wieku 3-4 lat a zapoznałem się z nimi ok 2 lata temu. W realu troche przeklinam ale na PW to mi się chyba nigdy nie zdarzyło.
6:
a) Jako nadzorca poświęcił bym trochę więcej czasu na pomoc mniej doświadczonym graczom(aktualnie robię to średnio 1-2 razy dziennie)
Oraz poświęcił bym trochę więcej czasu chatowi handlowemu z którego bardzo rzadko korzystam(często tam dochodu do lekkiego spamu)
b)idealny nadzorca najprościej żecz ujmując musi być wzorem dla reszty graczy(nie łamać regulaminu)
7:Co najmniej godzinę dziennie (z drobnymi wyjątkami np: moje urodziny lub 1 dzień świąt który spędzam u babci)
8:
1:Spore doświadczenie w grze wykonałem wszystkie zadania w kanto i prawie wszystkie w hoenn
2:Mam własne stowarzyszenie na PW więc mam drobne doświadczenie w "kontrolowaniu" graczy (adminBig Grin)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Strony (8): « Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Idź do strony 

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa