• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Rekrutacja na nadzroców chatu

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Rekrutacja na nadzroców chatu
Spain07

Sevy

Liczba postów: 78
Liczba wątków: 20
21.06.2017, 18:59
1. Spain07.
2. 18dni 19godz. 14min.
3. Damian.
4. 14 (Wiem, że jest napisane, że minimalny wiek to 18 lat, ale sądzę że jestem dojrzały ).
5. Lubie gry MMO/MMORPG. Potrafie się dogadać z ludźmi .
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
a) jako dobrego, sprawiedliwego nadzorcę
b) sprawiedliwego, nie dającego sie prowokować

7.Ccodziennie ( ewentualnie w weekendy troche mniej).
8. Jestem sprawiedliwy, znam podstawy gry i umiem korzystać z pokedex'u
Thunder1987

Młody trener

Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
21.06.2017, 20:12
Pseudonim w grze: Trivien

Czas spędzony w grze: 31dni 30min.

Imię: Adam

Według mnie jestem osobą spokojną i wyrozumiałą, ale też jestem konsekwentny, lubię spokój i porządek, a także w wolnym czasie gram w PokeWars, mam spore poczucie humoru i jestem sympatyczny. Mimo, że nie należę do zespołu PokeWars to próbuję utrzymać porządek na chacie ogólnym, handlowym i chacie stowarzyszenia. PokeWars jest moją ulubioną grą przez co staram się dążyć do zostania przydzielonym do pracy nadzorcy chatu.

Uważam, że byłbym nadzorcą miłym, konsekwentnym, wyrozumiałym i spokojnym. Jestem rozeznany w Pokemonach więc w każdej chwili mógłbym szybko i dobrze odpowiedzieć na pytania nowego gracza.

Idealny nadzorca chatu to taka osoba, która jest miła, spokojna, ma poczucie humoru, umie się dogadać i jest sympatyczna.

Będę dostępny po 3 godziny dziennie.

Moją zaletą jest to, że potrafię się postawić w słusznej sprawie i dążyć do wyznaczonego celu. Jestem sympatyczny i potrafię się porozumieć z każdym z kim rozmawiam. Mam ogromne poczucie humory i jestem kreatywny, a także jestem uparty ( w dobrym tego słowa znaczeniuSmile ).

Pozdrawiam
Adam
JOCKEROWATY

Młody trener

Liczba postów: 2
21.06.2017, 20:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.06.2017, 20:34 przez JOCKEROWATY. Powód edycji: Pozdrawiam Filip )
1. Pseudonim w grze. JOCKEROWATY
2. Czas spędzony w grze.4dni 12godz. 23min.
3. Imię. Filip
4. Wiek.19
5. 2-3 zdania o sobie. Jestem Filip mam 19 lat . Gram w pokewars często i zawsze kiedy mogę. Na razie pracuje jako nauczycie W-F
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz: Wyobrażam siebie na tym stanowisku dobrze dlatego , że gram często w pokewars . Jestem osobą cierpliwą więc gram tyle ile mogę ,zależy mi na coraz większym levelu i doświadczeniu w tej świtnej grze PokeWars.

7. Jak często będziesz dostępny w grze. Jestem dostępny w weekendy tak około 7 godzin a w poniedziałki , wtorki , środy , czwartki i piątki tak około 5 godz.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, Moimi zaletami są cierpliwość , uczciwość , pracowitość , odpowiedzialność , rzetelność.

Dziękuje za wysłuchanie Filip
pokimistrz

Młody trener

Liczba postów: 1
21.06.2017, 20:36
1. pokimistrz
2. aktualnie 16godz. 51min.
3. Weronika
4. 12 lat ( tak wiem było napisane minimalnie 18 lat, ale uważam, że dam sobie rade)
5. Bardzo lubię zwierzęta, a najbardziej konie. Lubię również rysować. Potrafię dogadać się z innymi.
6. a) Ja jestem osobą spokojną, miłą, uprzejmą i kulturalną. Będę sprawiedliwa i nie będę odpuszczać osobą, które znam.
b) Nadzorca powinien być spokojny, nie może dać się sprowokować. Musi być także sprawiedliwy. Nadzorca nie powinien być bardzo sztywny i powinien umieć się pośmiać,ale oczywiście z umiarem żeby nie zaszło to za daleko.
7. Dostępna będę codziennie, w weekendy także będę dostępna.
8. Jestem cierpliwa, dogaduje się z innymi.

Chciałabym jeszcze dodać, że wieże w moje możliwości i wiem, że pomimo mojego wieku dam sobie rade.
QSM

z0rOwe jabłuszko

Liczba postów: 89
Liczba wątków: 10
21.06.2017, 21:38
1. QSM
2. 84 dni
3. Adam
4. 21lat
5. Lubię hazard m.in pokera i blackjacka.
Codziennie oglądam walki UFC.
Od czasu do czasu ogladam stand-upy.
6.
a) Gracze często pytają mnie o różne podstawy i chętnie udzielam w takich przypadkach odpowiedzi. Czasem się zdarzy, że mam mniej czasu i w takich sytuacjach odsyłam do pokedexa mówiąc co należy wpisać.
W grze jestem codziennie i często jestem świadkiem spamu tak samo w dzien jak i w nocy (kiedy nie ma ani jednego admina online) i pomocy nigdzie nie widać a zgłoszenie spamerów nic nie da (bo nie ma nikogo kto zareagowałby na zgłoszenie).
b) jeśli zostanę wybrany to nie muszę nic opisywać... Sami zobaczycie idealnego nadzorce w akcji
7. W grze jestem codziennie. Najczęściej około 6-8h, często nawet nie po to, aby "klikać" ale żeby śledzić targ lub poprostu popisać na osadzie (w tym czasie czesto wysyłam swoje oferty na handlowym więc macie gwarancje że prawie stale będzie pod nadzorem).
Jestem online rano, popołudniu jak i wieczorami (często również w okolicach 2-4rano)
8. Jestem codziennie aktywny w grze (aktywność).
Gram prawie od roku (z miesięczną przerwą od gry z powodów osobistych) więc gracze będą mogli pytać praktycznie o wszystko (jestem pomocny i mam dużą wiedze na temat gry).
Pokemonovsky

Młody trener

Liczba postów: 2
21.06.2017, 22:13
Witam !

1. Pokemonovsky
2. 25dni 22godz. 13min.
3. Tomasz
4. 23.07.1993 (24 lata w lipcu)
5. Z zawodu jestem Monterem Instalacji Przemysłowych, czy na co dzień się zajmuję w Niemczech. Interesuje się każdym sportem, ale najbardziej piłką nożna. Pokemony znam od małego i zostało mi to do dzisiaj, nie mogę się ich pozbyć. Aktywny ze mnie gracz PokeWars i często udzielam się na Chacie.
6.
a) Jestem z natury pomocną osobą także każdy gracz mógłby liczyć na moją pomoc w rozwiązaniu jakieś niewiadomej. Każdy spór i konflikt byłby szybko rozwiązywany. Sumienny ze mnie gracz i wiem ze wniósł bym ład i porządek do Chatu PokeWars.
b) Nie ma nikogo idealnego. Można się nim starać ale każdy z nas popełnia błędy. Wyobrażam sobie kogoś kto jest pomocny, który gdy widzi kłótnie i spór od razu Łagodzi sprawę bądź banuje gracza, który nie działa pod wpływem impulsu i namowy swoich "kolegów" z PokeWars by banowali tego czy tego gracza. Który jest uczciwy i sprawiedliwy, który dba o dobro wszystkich graczy PW.
7. Codziennie po godzinach pracy, a w weekendy praktycznie cały czas.
8. Jestem bardzo przyjazny i dość szybko nawiązuję kontakty. Cierpliwy i uczciwy, a przede wszystkim umiem słuchać i wyciągać wnioski. PokeWars to mój drugi dom.
paulina574

Młody trener

Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
22.06.2017, 03:47
1. paulina574
2 .94dni 19godz. 28min.
3. Paulina
4. 22 lata
5. Mieszkam w woj mazowieckim. Pracuję. Bardzo lubię czytać książki. Lubię oglądać horrory oraz filmy na podstawach książek, które przeczytałam
a) Wyobrażam sobie, że będę wyrozumiała, lecz także konsekwentna, wobec osób, które łamią regulamin
b) Idealny nadzorca chatu powinien być cierpliwy i wyrozumiały, powinien najpierw ostrzec o możliwości dania bana, a dopiero potem działać

7. Na pokewars jestem codziennie
8. Jestem komunikatywna oraz w granicach możliwości cierpliwa. Staram się zrozumieć każdego. Praca nie stanowi problemu, jeśli dostałabym to stanowisko.

Pozdrawiam, paulina574 Smile
mistrzyni2

Młody trener

Liczba wątków: 1
22.06.2017, 13:50
witam,  moj pseudonim w grze to andzia455.  Gre rozpoczelam w sierpniu 2016 roku i walcze do dnia dzisiejszego. Blush Mam na imie andzelika i ukonczylam 24 lata. Jestem osoba mila i bezposrednia. Staram sie dogadywac z osobami bliskimi jak rowniez z tymi, ktorych dopiero poznalam. Jestem lubiana w otoczeniu i nie lubie zwady.
Napewno dala bym z siebie znacznie wiecej, niz w tej chwili, wiadomo  ze w zyciu sa wzloty i upadki, ale z pewnoscia dam rade  Shy . Natomiast na IDEALNEGO nadzorce czatu, tez byla bym w stanie pociagnac, wiadomo ze nikt nie jest idealny, czasem zdarzaja sie porazki ale to juz kwestia czasu oraz jak w moim przypadku checi. Wink
Jestem dostepna co dziennie po kilka godzin, rowniez w weekendy. Bedac na wakacjach rowniez gram, nie wyobrazam sobie dnia nie spedzonego na pakewars.
Jestem osoba cierpliwa i bardzo komunikatywna, mam doswiadczenie w prowadzeniu porzadku na czacie bedac zastepca admina jak rowniez za zadanie trzymanie dobrych relacji z graczami i uczeniu ich podstaw.
pqpq

Młody trener

Liczba postów: 4
22.06.2017, 15:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2017, 15:50 przez pqpq.)
1. pqpq1
2. według danych z konta: 63dni 10godz. 30min.
3. Alicja
4. 24 lata
5. Raczej jestem skromną osobą, która nie lubi za wiele o sobie pisać ale w ramach zgłoszenia zrobię wyjątek. Studentka pielęgniarstwa z zainteresowaniem do jeździectwa, piłki siatkowej oraz czytania książek. CHętnie również gram  w gry typu RPG oraz w Gwinta.
6. Ja na tym stanowisku: ze względu na charakter studiów raczej nie mam problemów z komunikacją z innymi osobami oraz z pomaganiem innym. Łatwo ze mną dojśc do porozumienia, jestem raczej lubianą osobą w grze( chociaz nie do końca ja to powinnam stwierdzać), uważam że czasem warto dawać komuś drugą szansę
Idealny nadzorca: przestrzegający regulaminu a jednocześnie wyrozumiały w stosunku do innych graczy
7. Moja obecność w grze to kilkukrotnie w ciągu dnia, włączając w to weekendy i czasem godziny nocne.
8. Cierpliwość, gdy zachodzi potrzeba surowość, dobra komunikacja z innymi, sprawiedliwe traktowanie innych.
PS posiadam doświadczenie w nadzorowaniu czatu. Jestem moderatorem pewnego streamera na platformie twitch.

Pozdrawiam Wink
neon12

Młody trener

22.06.2017, 17:43
1. Nick w grze to neon12.

2.Gdy sprawdzałem czas w grze było to 35d,10h,50min.

3.Imię to Kamil.

4. Wiek 19.

5.Mam wiele zainteresowań np.bieganie,zwiedzanie nowych miejsc i rysowanie.Jestem życzliwy,aktywny (póki nie mam pracy) pomocny i mam poczucie humoru.Wstaje szybko,jestem sprawiedliwy,pisze szybko i jestem spostrzegawczy.

6 a. Wyobrażam się tak będę pomagał każdemu.Nie będę dawał banów za byle co i najpierw dam ostrzeżenie.

6 b. Powinien dać bana ale tylko gdy trzeba,powinien pomóc każdemu kto tego potrzebuje,powinien posiadać poczucie humoru i powinien patrzeć na czat i reagować gdy trzeba

7. Jestem aktywny prawie cały czas i mogę być jeszcze bardziej

8. Cierpliwość hmm... cierpliwość rzecz którą posiadam i to bardzo wiele

Dziękuje za to że moglem napisać i że mogę grać w pokewars wiem że wiele osób kłamie ale ja nie taki,pozdrawiam całą ekipę pokewars pa
lolerek1111

Młody trener

Liczba postów: 1
22.06.2017, 18:33
Pseudonim lolerek1111

Czas 3 dni
preston 
wiek 11lat
moją pasją są pokemony i anime szybko piszę i jestem spostrzegawczy 

idealny nadzorca musi być sprawiedliwy i powinien się słuchać admina  Big Grin

jestem 4 godziny dziennie aktywny 

Mam dużo cierpliwości

koniec

Ps dzięki za stworzenie poke wars wiem że niektórzy kłamią chciałbym być najmłodszym członkiem zespołu pokewars Big Grin Big Grin
paweuuu

Młody trener

Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
23.06.2017, 17:06
Witam gorąco.

1. Pseudonim w grze 'Paweuuu'

2. Czas spędzony w grze - Na chwile obecną wychodzi na to że ponad 55 dni. Dla niektórych mało, dla niektórych sporo.
A dla mnie? To Pokemony więc oby było jak najwięcej. Wink

3. Imię - Przy narodzinach nadanano Paweł i jakoś tak zostało do dziś.

4. Wiek - Chcąc nie chcąc młodszy się nie zrobię. W tym roku będzie już 24.

5. 2-3 zdania o sobie. - Wieczny singiel, więc na brak wolnego czasu nie mogę narzekać. Na co dzień praca>dom>pokewars.
Ewentualnie inna kolejność zależy od zmiany. Usamodzielniony, mieszkający sam w Stolicy Pierników i grodzie Kopernika
tj. Toruń. Nie bylbym sobą gdybym nie wspomniał o ulubionym hobby. Bez kawałka kartki i ołówka nie byłbym sobą.
Posiadając 6 rodzeństwa nauczyłem się być spokojny i opanowany jak na swój wiek. A teraz odnośnie gry zupełnie jak na spowiedzi.
Ostatniego bana dostałem... Hmmm nie pamiętam, bodajże październik/listopad 2016, jestem graczem szanującym sam Regulamin jak i pracę Członków Zespołu, a z pewnością jest jej dużo.
Staram się być kulturalny i pomocny w grze dla innych graczy. Z chęcią doradzam i odpowiadam na wiele pytań.

6.Informacja o tym, jak wyobrażasz:
a) siebie na tym stanowisku
Starannie dbającego o porządek w grze. Uciszać tych co trzeba, oraz łagodzić konflikty między graczami i te małe i te większe.
Spędzającego sporo czasu na rozmowach z graczami oraz gdy zajdzie potrzeba, przypominać im zasady Regulaminu, samemu jednoczesnie go przestrzegając.
Uczciwie oceniając błędy graczy i sam jeśli je popełnię, przyznać się z pokorą do tego oraz więcej tego nie powtórzyć. Nie chcę dołączyć do Ekipy dla fejmu czy sławy na grze a raczej po to by aktywnie przyczynić się do rozwoju i prawidlowego funkcjonowania samej gry, która zresztą bardzo mi się podoba Wink

b) idealnego nadzorce chatu
Można określić, że wszystko jest wypisane w podpunkcie A. Osoba opanowana i z dystansem patrząca na hejt w swoją stronę,
gdyż niestety "kolorowi" często są na to skazani. Mam nadzieję, że zostając Nadzorcą będę wykonywał swoje obowiązki w taki sposób aby hejtu było jak najmniej lub nie było go wcale. Nie chcę dawać graczom powodów do tego.  Niestety nikt nie jest idealny, każdy czasem popełnia błędy, bo świat byłby zbyt nudny Wink Ja chcę ich popełniać jak najmniej,  a jeśli już się zdarzy to poprostu uczę się na tych błędach.

7.Jak często będziesz dostępny w grze
Wiadomo, że życie codzienne ważniejsze, ale jak wspomniałem "wieczny singiel" ma dość sporo czasu na poświęcenie
dla tej funkcji. Z pewnością będzie to kilka ładnych godzin (o różnych porach dnia i nocy).

8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku:
- cierpliwość, której nauczyłem się przy młodszym rodzeństwie,
- wytrzymanie dużej presji (w realnym życiu nienajgorzej sobie radzę więc i tutaj nie będzie problemu),
- pomocny,
- szczery,
- stanowczy,
- uczciwy,
- komunikatywny
Ludzie powiadają, że to moje głowne (i zarazem chyba najlepsze Wink ) zalety.
Pozdrawiam jeszcze bardziej gorąco Paweuuu'ek
klitschko2410

Młody trener

Liczba postów: 31
Liczba wątków: 11
24.06.2017, 12:12
1. Klitschko.
2. Około 43 dni.
3. Marcin.
4. W październiku 24.
5. Skończyłem licencjat z ekonomii. Pokemonami interesuję się odkąd tylko się pojawiły. Kiedy moi inni znajomi już dawno zapomnieli czym są owe pokemony to ja dalej po cichu w domu oglądałem sobie stare odcinki i przypominałem klimat dzieciństwa. Zawsze gdy wychwycę jakiś błąd w grze to zgłaszam to administracji gry. Kilka razy udało zdobyć mi się z tego tytułu nagrodę. Nie ukrywam, że zależy mi na powyższym stanowisku, gdyż ta gra to po prostu moja mała pasja, a zostanie nadzorcą czatu lub targu byłoby dla mnie ogromną frajdą. Mam doświadczenie w prowadzeniu kilku fanpage na facebooku, które miały po kilka tysięcy polubień.
6.
a) Osoba ściśle przestrzegająca regulaminu gry, która nie spoufala się z innymi graczami.
b) Idealny nadzorca czatu powinien pilnować porządku na czacie gry, w pomagać innym graczom w przypadku braku wiedzy w niektórych kwestiach gry, ostrzegać graczy w przypadku próby naruszenia regulaminu gry, nie spoufalać się z graczami. Powinien posiadać bardzo dobrą znajomość ortografii i poprawnej polszczyzny.

7. Na grę mogę wejść w każdy dzień i o każdej porze. Dyspozycyjność 24/7.
8. Uważam, że moje największe atuty to: konsekwentność, ogromna cierpliwość, nie zrażam się do ludzi (np. jak ktoś próbuje mi ubliżyć), nie dzielę ludzi na lepszych i gorszych, każdy jest dla mnie tak samo równy. Założyłem własne stowarzyszenie, w którym wiodącą zasadą jest uczciwość wobec innych graczy i ścisłe przestrzeganie regulaminu gry. Gdy ktoś naruszy tą zasadę to zostaje z niego wydalony. Ostatnim atutem jaki uważam za istotny na to stanowisko jest nieugiętość. Regulamin gry jest jasny i klarowny, gdy ktoś go nie przestrzega to żadne prośby nie pomogą.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury.
Pozdrawiam.
persel

Młody trener

24.06.2017, 18:14
1.Persel
2.57 dni 20 godzin 55 minut na chwile obecną
3.Arek
4.28 lat
5 Pracujący.Interesuje się fantastyką filmami mitologią i muzyką .pochodzę z woj śląskiego. Jestem w miarę spokojnym i optymistycznie nastawionym do życia człowiekiem
6.a)Jak siebie widzę na tym stanowisku No cóż ..na pewno starałbym się pomagać graczom wedle moich możliwości a także obiektywnie i możliwie bezstronnie rozwiązywać konflikty i spory a także weryfikować zgłoszenia
b) Idealny nadzorca Moim zdaniem ktoś taki nie istnieje Nie oszukujmy się jesteśmy tylko ludżmi i są takie sytuacje że każdemu mogą puścić nerwy lub może się pogubić lub pomylić. Ludzie popełniają błędy zwłaszcza gdy próbują czegoś nowego Jednak są cechy które powinien mieć taki nadzorca to.względny obiektywizm i bezstronność uczciwość a także umiejętność uczenia się na błędach
7.W tygodniu jestem po 4-5 godzin średnio w weekendy przeważnie siedzę do oporu
8.Moje zalety: poczucie humoru optymizm uczciwość i sumienność
halkme

Młody trener

24.06.2017, 19:22
(20.06.2017, 21:48)Alex napisał(a): Witajcie.

Z dniem dzisiejszym otwieramy nabór.

Stanowisko: Nadzorca Chatu
Ilość miejsc: 2 
Czas nadsyłania zgłoszeń: 7 dni, 20 czerwca - 27 czerwca.

Sposób zgłaszania się: Napisanie wiadomości w tym temacie.
Minimalny wiek: 18 lat

Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.
2. Czas spędzony w grze.
3. Imię.
4. Wiek.
5. 2-3 zdania o sobie.
 a) siebie na tym stanowisku,
 b) idealnego nadzorcę chatu.

7. Jak często będziesz dostępny w grze.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).

Na pewno dużą zaletą będzie dyspozycyjność w weekendy. 

Pamiętajcie, że im lepiej się przedstawicie tym większe macie szanse.

Administracja skontaktuje się z wybranymi kandydatami.
Administracja zastrzega sobie prawo zakończenia przed czasem naboru na wypadek znalezienia kandydata idealnego.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa