• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Nabór na nadzorcę chatu

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Nabór na nadzorcę chatu
hRs

Administrator

Liczba postów: 2,212
Liczba wątków: 197
05.12.2017, 12:32
Witajcie.

Z dniem dzisiejszym otwieramy nabór.

Stanowisko: Nadzorca Chatu
Liczba miejsc: 1
Czas nadsyłania zgłoszeń: 7 dni, 5 grudnia - 12 grudnia
Sposób zgłaszania się: Napisanie wiadomości w tym temacie

Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.
2. Czas spędzony w grze.
3. Imię.
4. Wiek.
5. 2-3 zdania o sobie.
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
6. a) siebie na tym stanowisku,
6. b) idealnego nadzorcę chatu.
7. Jak często i w jakich porach będziesz dostępny w grze.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).

Pamiętajcie, że im lepiej się przedstawicie tym większe macie szanse.

Administracja skontaktuje się z wybranymi kandydatami.
Administracja zastrzega sobie prawo zakończenia przed czasem naboru na wypadek znalezienia kandydata idealnego.
JOCKEROWATY

Młody trener

Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
05.12.2017, 16:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2017, 16:25 przez JOCKEROWATY. Powód edycji: Pozdrawiam Jockerowaty )
1. Pseudonim w grze. - Mój nick/pseudonim to Jockerowaty 

2. Czas spędzony w grze. - Czas jaki chwilowo poświęciłem grze  to    6dni 2 godz.

3. Imię. Moje imię brzmi  Filip

4. Wiek.  Dokładnie mam 13 lat ale w grudniu dokładnie dnia 13  grudnia kończę  14 lat
.
5. 2-3 zdania o sobie.. Hej mam na imię Filip.Mam 14 lat i interesuję się muzyką , w przyszłości chciałbym pójść na studia w kierunku prawnym. Obecnie cieszę się "młodością" grając w gry ,lecz nie zapominając o nauce.

6. a) siebie na tym stanowisku.  Siebie na tym stanowisku wyobrażam sobie jako osobę ,która będzie musiał często być aktywna w grze (szczególnie na chacie),poświęcać dużo czasu na pomoc graczom oraz być surowa dla osób ,które ewidentnie łamią regulamin nie zapominając o tym ,że każdy gracz powinien zostać ukarany w sposób odnoszący się do czynu  ,który popełnił.

6. b) idealnego nadzorcę chatu..  Idealny nadzorca chatu  powinien być surowy dla osób ,które ewidentnie łamią regulamin, powinien też pomagać nowym jak i starym graczom w rozwoju postaci. Taka osoba powinna też być miła,pomocna,aktywna i nieunosząca się tym ,że znajduje się w administracji gry PokeWars.

7. Jak często i w jakich porach będziesz dostępny w grze. Jestem najczęściej dostępny w weekendy nawet po 6 godz. w godzinach tak od 9,00 albo od 10,00 do 20,00 oczywiście z przerwami tak po 30 minut  lub 60 minut.

8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).

Moimi zaletami/atutami  jest to ,że ciągle chcę podejmować wyzwania i dzięki nim udoskonalać swoje doświadczenie jednym z wyzwań było zostanie członkiem zespołu ,ponieważ jest to jednak duża odpowiedzialność.Do moich zalet ,należy też komunikatywność dzięki ,której mam nadzieje znajdę język między graczami PokeWars. Charakteryzuję mnie też cierpliwość jak i  dobroć oraz wrażliwość na czyjeś cierpienie.

9.Jak można się z tobą skontaktować. Można się ze mną skontaktować poprzez komunikator skype,  podczas gry oraz poprzez prywatnego e-maila. 

Serdecznie pozdrawiam całą administrację gry  Blush

wszystkim kandydatom  życzę powodzenia w rekrutacji.
Hyasu

masno ni
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 10
05.12.2017, 16:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2017, 16:57 przez Hyasu.)
KOCHAM KWIATY

1. Hyasu

2. Chyba ponad 70dni, nie chcę mi się sprawdzać. Sprawdziłem i jest to 77dni 15godz. 1min.

3. Michaś, bo mnie tak rodzice nazwali

4. Mam mniej latek od tino, a skąd to wiem? Bo napisała to w swoim zgłoszeniu na nadzorcę dzięki któremu dostała tę posadę! Bardzo piękne zgłoszenie napisała jakby ktoś pytał.

5. Jestem gimbusem, który gra w grę dla dzieci zwaną Liga zwierząt domowych (League of Legends). Ludzie mówią, że jestem mądry to chyba prawda, ale sami ocenicie to  :^). No i jestem bardzo miłą osobą, ludzie potwierdzą. :o Zapomniałbym dopisać, że mam więcej IQ od gracza Tetra (powiedział mi tak, nie obrażam go), którego pozdrawiam bo to on mnie zachęcił do napisania tego zgłoszenia na nadzorcę chatu!

6. a) Wyobrażam siebie na tym stanowisku jako pajaca, który próbuje coś zrobić na tym chacie w porównaniu do niektórych nadzorców, ale nic nie mówię! Oczywiście pierwsze co bym zrobił to dał perma dla osób, które mnie denerwują (Bob jak coś to nie o ciebie chodzi, ale to chyba zbędne potrzebne nie jest) i odbanowałbym Jokerka, bo to dla mnie nauczyciel, który nauczył mnie wiele i mu za to dziękuję. Dziękuję także mojemu ziomkowi Winowi, który wierzył przez ten cały czas, że jestem GeneralTV no, ale cóż.

b) Idealny nadzorca? Jak takie osoby nie istnieją :o  Idealny nadzorca ma chyba nick Hyasu, ale nie jestem pewny guys pomóżcie. Jeśli wiecie kto jest idealnym nadzorcą piszcie na pw. tino mogłaby być idealną nadzorczynią, ale no cóż taka sytuacja i jej nie wyszło.

7. Jestem często na tej BARDZO FAJNEJ GRZE i częściej niż tino jestem często na chacie ogólnym jak i ogulnym więc uważam, że warto mnie wziąć przez to na stanowisku nadzorcy chatu

8. Moje zalety? Na 100% przyda się to, że jestem mądry, bo mogę takiego MisiaDoTulenia i Królika co skacze do niego uspokoić. Druga zaleta? Pewnie to, że umiem robić zadymkę (w przeciwieństwie do Deiraery)! Taak, gracze uwielbiają zadymki! No i trzecia zaleta i chyba najlepsza! Jestem bardzo spokojny i mam kolegów typu Koziołek Zagłady (który też startuje na nadzorcę, ale wierzę, że mu się nie uda), którzy to potwierdzą!

Mam nadzieję, że mnie weźmiecie do zespołu pokewars, bo to moje marzenie Sad Żartowałem z tym, ze to moje marzenie :~D Marzenia są dla lamusów, ja nim nie jestem. Ewentualnie jestem kochanym lamuskiem, ale nie lamusem. Ale pewnie spytacie, Hyasu czemu piszesz to? To odpowiem wam, bo mogę :~D Mógłbym napisać tekst typu "I tak wiem, że mnie weźmiecie do zespołu", ale nie napiszę, bo nie liczę na litość  Rolleyes

Dajcie znać na pw w celu omówienia ilości zielonych papierków (jakbyście nie zrozumieli to chodzi o pliki pliki od liczenia mam odciski) jakie będę otrzymywał za bycie nadzorcą

Zapomniałbym Big Grin Jak coś to mogę dojść do AVANGUARD albo ShadowHunters, żeby nie było przypału, że nadzorca spoza tych stow jest. No i oczywiście jak mógłbym zapomnieć o moim ulubionym stowarzyszeniu pod nazwą Feniks, którego adminką jest moja ulubiona moderatorka pani Tusiaczek87, którą pozdrawiam Heart i życzę jej oraz rodzinie uśmiechu na twarzy, bo to ważne Smile

Oczywiście mógłbym napisać, że pozdrawiam administrację i oczywiście zrobię to, dla fanów wszystko!
Pozdrawiam Ciebie Alex i hRs.

Jak już zdecydujecie mnie wziąć to  zespołu to dajcie mi jakiś ładny kolorek, a nie czarny. Czarny niech będzie dla tino, Deiraery oraz Madeleine, bo są dłużej w zespole więc niech się wyróżniają swoim stażem. Ja chcę np taki różowy, żeby fajnie było. Nie obrażę, się jak mnie weźmiecie do zespołu parę dni później, a nie od razu, rozumiem... Bo ludzie później gadać będą, że za szybko i niesprawiedliwe.

Olcheek powiedział, że to  wygram więc nie macie szans.
QSM

z0rOwe jabłuszko

Liczba postów: 89
Liczba wątków: 10
05.12.2017, 16:13
1. QSM

2. na czas pisania podania 118 dni 2 godziny 4 minuty

3. Adam- zaglądam na ogólny i spadam

4. 21

5. Mam poczucie humoru, znam wiele ciekawych dowcipów za które osobiście bym nie banował jako wyrozumiały moderator. Posiadam również bardzo dobre relacje z całą resztą zespołu (bez wyjątków) co uważam za bardzo duży plus Wink Moimi ulubionymi owocami są banany więc to kolejna rzecz która łączy mnie z częścią zespołu.

6. a)
Jest taka sytuacja przykładowa: siedzi sobie gościu i spamuje ikonkami pokemonów no to łokieć, pięta i nie ma klienta ;D prosta sprawa. Ktoś spamuje ofertami handlowymi na ogólnym to oczywiście żegnamy pana. Ktoś obraża zespół... no tutaj mogę dać upomnienie i poprosić, aby to się nie powtarzało Wink ktoś wysyła linki... banicja, kaput, mogiła... chyba, że coś dobrego to lajkuje i dodaje do playlisty.

6. b)
Idealny nadzorca to ktoś kto powinien mieć nick zaczynający się na Q (najlepiej QSM).
Druga ważna sprawa to czas w grze (minimum 118 dni 2godziny i 4minuty). To bardzooooo ważna kwestia przy naborze, bo przecież nie doda się kogoś do zespołu kogo nikt nie zna.

Ważne jest również imię, najlepiej żeby kojarzyło się z jakimś władcą albo wojownikiem, aby wszyscy wiedzieli, że trzeba się z tym kimś liczyć (np ktoś o imieniu Adam jak Adam I- pierwszy król polski lub Adam Cezar- znany władca co lubił oglądać live streamy z walk gladiatorów)

Ostatnia, najważniejsza sprawa to wiek. Idealny nadzorca powinien mieć dokładnie 21 lat (lub 22 gdyby niedługo miał urodziny). Uważam, że osoby młodsze mają zbyt małe doswiadczenie, aby zostać nadzorcą czatu, a osoby starsze będą (ze względu na swój wiek) zbyt zmęczone i nie zdolne do wykonywania pracy.

7. Jeśli zostanę wybrany rzucę wszystko co jest dla mnie ważne i będę dostępny 24h na dobe, 7 dni w tygodniu, 31 dni w miesiącu... lub 30 jeśli ma 30 dni... lub 29 jeśli będzie luty, tam się nie da byc dłużej. Niestety, gdyby luty miał 28 dni to będę mógł byc obecny tylko 28 dni w miesiacu.

8.
1. Mam na imię Adam
2. Pogadam
3. I spadam

Proszę o poważne podejście do wyboru przy tej rekrutacji, aby wybrana osoba była dobrze przyjęta przez reszte graczy i nie było gadania, że dostał się po znajomości, albo dlatego, że jest w którymś ze stow osób z zespołu.

Pozdrawiam... przyszły nadzorca czatu
PikiEl

Aktywny trener

Liczba postów: 51
Liczba wątków: 4
05.12.2017, 16:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.12.2017, 16:15 przez PikiEl.)
1. PikiEl
2.Mój czas spędzony w grze to 151dni 6godz. 43min. od 24.11.2016
3, Mateusz
4. 23 lata
5. Interesuję się ogólnie grami (lol, cs-go, PW i wiele innych ). Lubię piłkę nożną , pochodzę z okolic Lublina.
6. Jak wyobrażam sobie siebie na stanowisku nadzorcy ? Jestem milą osobą z dystansem do siebie, jestem cierpliwy a także pomocny (na miarę mojej wiedzy Big Grin ). Jestem dość często online więc z moją obecnością na czacie jest ok, nie udzielam się często lecz lubię czytać co ludzie piszą , myślę ze nadawałbym się na to stanowisko, lecz nigdy takiej funkcji nigdzie nie wykonywałem.

Idealny nadzorca powinien być cierpliwy karać powinien wszystkich tak samo nie zależnie czy kogoś lubi czy też nie ,
oraz przestrzegać regulaminu

7, Jeśli chodzi o pory w których jestem aktywny to różnie, zależy od mojej pracy, pracuję na 4 brygady więc także w weekendy, dostępny jestem rano, wieczorem, jak i w nocy (zależy od grafiku Wink )

8.Na pewno aktywność, dystans do siebie, cierpliwość do graczy, komunikatywność, rzetelość, wyrozumiałość 

Życzę miłego dnia.

Pozdrawiam
ShaGGy

Lubi tanki

Liczba postów: 53
Liczba wątków: 22
05.12.2017, 16:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2017, 17:13 przez ShaGGy.)
1. Hyasu Bogiem Zadymka Nałogiem (Zrobiłem to bo hyasu miał kupić mi skurke w lidze lolo)
2. w styczniu 3 lata od założenia konta (gram od kiedy miałem pierwszy kontakt z płciom, niekoniecznie przeciwną)
3. Macius
4. 12
5. Bardzo lubię grę w chowanego, berka (szczególnie z wujkiem i tatom), ligę lolo i pieniążka. Wyrwalem już puł szkoły ( w tym paru chłopaków!), a na komputer przeznaczam od 4 do 11 godzin dziennie (zależy czy chce mi sie isc do szkoly)
6. Moim zdaniem idealny moderator to taki, który banuje i nie wchodzi w niepotrzebne dyskusje, nie nadinterpetuje regulaminu, jeśli zajdzie potrzeba wyjaśni sprawę, ja taki bym był bo jestem idealny
7. Mogę od 5 do 21, zalezy czy mama spadnie z lozka i mnie obudzi (jesli nie to wtedy nie ide do szkoly takze mam wiencej czasu w dzien)
8. Miły, życzliwy , znam zasady ortografi

Prosze przyjmijcie mnie bo musze sie zemscic na marcelku bo tak i hyasu bo mi nie kupil skurki w lidze lolo :c
Syene

Młody trener

Liczba postów: 8
05.12.2017, 16:40
1. Syene
2. 126dni 22godz. 56min. - tak mogło być lepiej
3. Agnieszka
4. niestety już aż 26
5. Absolwentka UWr, w sumie została jeszcze obrona pracy ale to da się zrobić. Aktualnie operator baz danych, gdzie bawię się tabelkami, zestawieniami i innymi ciekawymi rzeczamiBig Grin Poza tym uwielbiam sport i spędzać czas ze znajomymi.
6.
a) Nie wiem czemu nie lubię tego pytania bo pewnie większość odpowiedzi będzie podobna. Na pewno czasem to będzie ciężka harówka. Jak to z ludźmi bywa, ale najważniejsze jest to, żeby próbować dogadać się i jeżeli da się pójść na kompromis nie łamiąc regulaminu. Sądzę, że nie ma sensu, żebym powielała wypowiedzi typu: być pomocna, bo moim zdaniem, każdy gracz jeżeli ma dobrą wolę i wie jak może też pomóc. Czas na grze wiadomo musi być bo na co taki nadzorca, którego większość czasu nie ma? Ogólnie jako zwykły człowiek będę pewnie miała momenty, że będę chciała rzucić komputerem o ścianę. Różni ludzie się trafiają, ale po chwili, paru głębszych oddechach bez żalu, złości i na spokojnie rozwiązałabym sprawę.
b) Ideałów nie ma, poza tym dla kogoś ktoś może być ideałem dla innej osoby już nie. Więc wole realnie odpowiedzieć na to pytanie. Wiadomo, każdy może się pomylić, ale ważne, żeby osoba na takim stanowisku jak to zrobi potrafiła się przyznać do winy. Była osobą komunikatywną z którą w momencie problemu da się logicznie i mądrze porozmawiać. Powinna też być wyrozumiała i rozważyć argumenty innych graczy.
7. Na grze jestem codziennie. Ponieważ moja praca jest związana przed siedzeniem przed komputerem to, jeżeli nie ma nic ważnego do zrobienia zdarza się, że zaglądam na grę. W weekendy też nie odpoczywam od gry Tongue
8.
-rzetelna
-dociekliwa w powierzonych zadaniach
-sprawiedliwa
oimoe

Ma beke z tryhardów

Liczba postów: 142
Liczba wątków: 13
05.12.2017, 16:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2017, 15:32 przez oimoe. Powód edycji: da )
Kwiatki, ojczyzno moja
Wy jesteście najlepsze
Wybierzcie mnie na nadzorce
Bo inni to leszcze.

Dziś czas na poezję
Więc nie słuchamy chady
Odpowiadam na punkt pierwszy
Mój nick to KoziołekZagłady.

4 lata temu założyłem konto
lecz banicji nadszedł czas
90 dni na nim miałem
Wszystko obróciło się w piach

Tak odpowiedziałem na punkt pierwszy
Tak odpowiedziałem na drugi
Moje imię to Piotr
Drugi pseudonim dosyć długi.

Lat mam wystarczająco
chyba nie muszę o tym pisać
lecz jeśli poprosicie
to mogę napisać.

Moje zainteresowanie to jedzenie
oczywiście na czas
Słucham Bediego i Taco Hemingawaya
Bo dobry robią rap.

Nuda na ogólnym mnie pożera
Czas to naprawić
Na stanowisku nadzorcy, mocą zadymki
niegrzecznych do listy banów spławić.

Nie wyobrażam sobie nadzorcy
Nieomylnego, idealnego
każdy ma prawo do błędów
lecz nie można mieć zbyt dużego ego.

Zalety? Poczucie humoru i dystans!
Więcej nie wymienię
bo jakby nie patrzeć
skromność ponad wszystko cenię.

To chyba na tyle z mojego podania
Pamiętajcie, że się starałem
i świetnym podaniem wywalczyłem,
że nadzorcą zostałem.

A, zapomniałbym o avatarze. Nie chcę jakiegoś słabego, z jakimś panem i obok pokemonem, wolałbym szynkę. Z góry dziękuję. Co do atmosfery w zespole, to mógłbym ją polepszyć, zorganizujemy jakiś turniej w chińczyka albo scrabble.
No i oczywiście, nie obrażę się jeśli wszyscy z zespołu nie zagłosują na mnie. Jedna bądź dwie osoby mogą zagłosować na kogoś innego, żeby były emocje i żebyśmy się wspólnie świetnie bawili.

Nie chciałem nikogo obrażać.
Mokuroh Niedostępny

Wielbiciel Rowletów <3

Liczba postów: 748
Liczba wątków: 76
05.12.2017, 18:14
1. Mokuroh
2. 76dni 23godz. 48min. - w chwili pisania.
3. Adam
4. 16 lat
5. Licealista na profilu Biol - Chem - Mat Tongue, mam poczucie humoru, jestem dość odpowiedzialny, nie lubię mieć niezałatwionych spraw. Kocham Rowlety i anime Pokemon Big Grin.
6.
a) Banowałbym raczej dość sprawdziedliwie. Graczy, którzy łamią regulamin najpierw bym ostrzegiwał ale jeżeli nie zastosują się do moich próśb to pozostaje tylko ban. Jeżeli gracze łamaliby regulamin nagminnie to już pozostaje tylko ban.
b) Nikt nie jest ideałem ale jeśli tak to osoba ta powinna być spokojna ale w nagłych sytuacjach stanowcza i nie dająca sobie w kaszę dmuchać. Taka osoba powinna mieć znajomość regulaminu, ponieważ bez jej znajomości nic nie wskóra. Powinien być pomocny, jeżeli jakiś gracz poprosi go o pomoc.
7. Od 5 do 22 Wink.
8. Cierpliwy, sprawiedliwy, pomocny, kreatywny.
sedac

Aktywny trener

Liczba postów: 221
Liczba wątków: 24
05.12.2017, 18:41
1. Blanco
2. 106dni 11godz. 4min.
3. Daniel
4. 19
5. Mieszkam na Śląsku, obecnie pracuję na różnych zleceniach, planuję założyć własną firmę lub jeśli nie wyjdzie przejść rekrutacje do służb mundurowych. Moją pasją jest sport, głównie piłka nożna. W wolnych chwilach zazwyczaj oglądam mecze, gram w Fife lub łapię pokemony.
6. a) Jestem graczem aktywnym, prawie cały dzień śledzę co się dzieje na PokeWars. Chciałbym coś zmienić na lepsze w tej grze. Sprawić, że gracze chętniej zaglądaliby na czat ogólny i bardziej lubili spędzać czas na łapaniu pokemonów. Wyrozumiałym podejściem mógłbym zachęcić ludzi do otwartych rozmów na czacie, a swoją wiedzą dzielić się z nowymi członkami społeczności.
b) Idealny nadzorca czatu powinien być osobą przede wszystkim obiektywną. Przez lata istnienia gry przewijały się różne afery związane z nadużywaniem swojej pozycji przez kolorowych. Powinien także być cierpliwy, znać świetnie regulamin i mieć rozległą wiedzę o grze, aby właściwie odpowiadać innym na zadane pytania. Bo STAB to niekoniecznie atak statusowy.
7. Pokemony mam otwarte na karcie praktycznie przez cały dzień. Cżęsto pracuję przy komputerze więc zaglądam sobie od czasu do czasu. Dużo też klikam, więc upraszczając - jestem prawie zawsze dostępny.
8. Jestem osobą cierpliwą, sumienną i wyrozumiałą. Uważam też, że inni gracze bardzo mnie szanują, ponieważ odpłacają mi za moje podejście do nich. Dowodziła tego między innymi jedna z najwyższych reputacji na forum, której niestety zostałem pozbawiony Smile Piszę serię poradników na forum, mam wysoki level, jeszcze większą wiedzę i dobre relacje ze znaczną większością topowych graczy.
Sajmon2000

Aktywny trener

Liczba postów: 128
Liczba wątków: 21
05.12.2017, 19:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.12.2017, 23:22 przez Sajmon2000.)
Huhu, od czego zacząć... Od początku?
Taak, jak w kilku podaniach się przewinęło, tak i teraz na stanowisko Nadzorcy Chatu ubiega się LoveChocolate (Znany również jako Sajmon2000 lub WeLiveToDie).
Konto założone 05.03.2015r. i od tego czasu w grze spędziłem on-line 81dni 11godz. 22min. (na chwilę pisania).
Jestem Kacper, mam 15 lat (tak, gimnazjum). Od dwóch lat biegam w klubie, już w lutym będzie mnie można spotkać na Mistrzostwach Polski. Bieganie to coś, co zawsze mnie interesowało, więc skorzystałem, kiedy taka szansa została mi dana. Oprócz tego uwielbiam muzykę, to lekarstwo na wszystko <3 Mogę też dodać, że czytam dosyć dużo, więc moje słownictwo jest rozbudowane, a język poprawny.
Ja jako nadzorca...
Nie chcę żyć przeszłością. Dlatego każdą sprawę rozpatrywał bym oddzielnie, chyba że to jakiś częsty incydent. Oczywiście nie brałbym pod uwagę żadnych znajomości, regulamin obowiązuje wszystkich w tym samym stopniu. O ile wolę wyjaśnić coś na spokojnie, to w ostateczności musiałbym banować.
A idealny nadzorca?
Osoba odpowiedzialna, charyzmatyczna. To ktoś, kto nie tyle wzbudza strach, co respekt i szacunek. Prezentuje sobą poziom, przez co wiadomo, dlaczego wybrano tego gracza, a nie innego. Chcący zawsze jak najlepiej, nie zostawiający niczego na potem.
Kiedy jestem dostępny?
Zazwyczaj w godzinach 7-8 rano, czasem w trakcie szkoły i po południu, w zakresie od 15:00 1:00 w nocy.
Jakieś zalety?
Ciągłe dążenie do doskonalenia się, podejmowania nowych wyzwań. Takim wyzwaniem byłaby pomoc w Zespole, bo wiem, że nie każdy da radę. Nie boję się wyzwań, a racjonalne myślenie i dobra organizacja to idealne, co może się przydać. Dodatkowo jestem komunikatywny, potrafię szybko nawiązać kontakt, ocenić sytuację i odpowiednio zadziałać.

Myślę, że moje doświadczenia w grze to to, czego potrzeba w obecnych czasach, więc mam nadzieję, że Zespół pochyli się nad moim podaniem Wink
Mistrzu Chen

Rockstar aka Chen

Liczba postów: 67
Liczba wątków: 3
05.12.2017, 19:27
1.mistrz chen
2.48 dni 12godzin 42minuty
3.Krystian
4.18lat
5.Zamieszkuje w mieście Łódź, pracuje jalo mechanik samochodowy.Planuję otworzyć za pare lat własny warsztat, który będzie znany w całym mieście.Uwielbiam sport najbardziej piłkę nożną.
6.a)Jestem bardzo aktywny, jeśli nie ma mnie na pokewars wgl cały dzień to musi się na prawdę coś dziać
Chciałbym umilić grę graczą którzy zaczynają grę jak i również tym co grają dłużej w pokewars
b)Nadzorcy czatu powinni być spokojni i powinni być bardziej optymistyczni.musiałby znać regulamin i dobrze się do niego przystosowywać, powinien mieć dużą wiedzę o grze żeby np czasami pomagać graczą.
7.Jestem w grze od 15 albo 16 do 19 a potem całą noc do rana
8.Jestem osobą sprawiedliwą, czytającą wszystko ze zrozumieniem i wyrozumiałą, także spokojną rzadko co się unoszę
9.
Blacky

Trener

Liczba postów: 2
05.12.2017, 19:27
1. Pseudonim w grze - blacky456
2. Czas spędzony w grze - 33 dni 20 godz. 3 min.
3. Imię - Oliwier
4. Wiek - 13
5. 2-3 zdania o sobie - Jestem miłą oraz kreatywną osobą. Moje zainteresowania to głównie sport ale jest jeszcze parę w tym granie w grę karcianą Pokemon.

6. a) siebie na tym stanowisku - Starałbym się na początku dawać osobą ostrzeżenia , które w małym stopniu łamią regulamin lecz gdy sytuacja będzie się wciąż powtarzała muszę wyciągnąć konsekwencje i dać bana. Na pewno byłbym sprawiedliwy dla każdego gracza.
6. b) idealnego nadzorcę chatu - Taka osoba powinna być opanowana, sprawiedliwa , miła oraz pomocna. Oraz dobrze nadzorować chat Smile
7. Jak często i w jakich porach będziesz dostępny w grze - Jestem dostępny w grze w godzinach od 14:10 do ok. 22:30 (W weekendy dłużej Tongue)
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze). - cierpliwość , pomysłowość , sprawiedliwość Wink
Skajter634

Wielbiciel Natu

Liczba postów: 269
Liczba wątków: 40
05.12.2017, 19:30
1. Skajter634
2. Około trzech  miesięcy (szybko się uczę)
3. Kuba
4. 18
5. Jestem osobą radosną miłą oraz niecierpliwą
6. a) Z doświadczenia wiem że to duży obowiązek w tej grzę. Jednakże widze w tym siebie stanowczego pomagającemu w grze nadzorce.
b) Starałbym się wykazać jak najlepszym nadzorcą, jednakże nie każdy jest idealny.
8. Jestem aktywną i lekko niecierpliwą osobą, ale starałbym się jak najlepiej pełnić tą funkcje. Mam zalety takie jak:
-Miły
-Chętnie służe pomocą
-Dyskretny

To tyle, liczę że mam jakieś szansę
Scaar

Młody trener

Liczba postów: 1
05.12.2017, 20:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.12.2017, 20:46 przez Scaar.)
Witam

1. Pseudonim w grze Scaar
2. Na moment pisania postu: 27dni 19godzin 55min - od 08.08.2016 (zawsze mogło być lepiej Wink )
3. Kuba
4. 31 lat (nie najmłodszy Wink )
5. Z wykształceniae projektant - technolog. Interesują mnie sporty drużynowe a dla chwil relaksu uwielbiam nurkować. Mam duże poczucie humoru oraz dystans do siebie.
6.
a) spędzam sporo czasu w grze więc mam czas żeby przejrzeć czat. Moje poczucie humoru wystarczy żeby nie czepiać się niepotrzebnie ale nie pozwolę na niekulturalne zaczepki w stosunku do innych graczy. Najważniejsza jest dobra atmosfera żeby cieszyć się z gry
b) nadzorca który będzie upominał i karcił za nieprzestrzeganie zasad ale będzie sprawiedliwy oraz pomocny dla innych graczy.
7. jestem dostępny codziennie w godzinach 15-23 oraz w weekendy w różnych porach dnia i nocy Wink
8. komunikatywność, aktywność i przede wszystkim cierpliwość (w końcu każdy ma prawo się pomylić). 

Uwielbiam wyzwania i sprawdzanie się w nowych sytuacjach. Myślę, że pasuję do tej funkcji.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (3): 1 2 3 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa