• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Nabór na nadzorcę chatu

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Nabór na nadzorcę chatu
K4W4

Młody trener

Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
12.12.2017, 17:21
K4W4
1-5h
Maciej
13 lat
Interesuję się pokewars, football i basketball
Lubię pisać wiersze, bajki, opowiadania.
a) blokuje ludzi np. spamienie, wulgaryzm
y, caps lock (ostrzeżenie 1) 2 ostrzeżenia nie daje tylko blokade chatu na 5h lub po ostrzeżeniu będzie spamił jakimiś reklamami albo coś w tym stylu 14h lub 24h (1 dzień)
b) A... Nie wiem co napisać ale... No może... 1-5h będę obserwował czat przez całą grę Smile
1-5h kilka razy dziennie. tak z 4 razy po 1-5h
Cierpliwość mam gdy ktoś np. SPRZEDAM <BULBASAUR> caps lock 3h oczywiście ostrzeżenie i handel ostrzeżenie a po ostrzeżeniu 5h 3h+5h=8h blokady czatu. Pozdrawiam
Antybristler

Gość

12.12.2017, 17:44
1. Antybristler
2. 76dni 20godz. 5min. (ogólem gram w tą grę od stycznia 2013 wraz z długimi przerwami)
3. Piotr Ryszard Marek
4. Liczy się 21 wiosen.
5. Jestem odpowiedzialny, sumienny i jak zarówno pomocnym oraz pomysłowym ludkiem. Jestem introwertykiem oraz nieśmialy choć mamy wszyscy swoje wady jak i zalety.
6. a) siebie na tym stanowisku,
Będę dążył do tego, co opisałem w punkcie b.

b) idealnego nadzorcę chatu.
Idealny nadzorca powinien być opanowany, obiektywny, konsekwentny, stanowczy, ale gdy zajdzie taka potrzeba powinien umieć przyznać się do błędu. Powinien umieć rozpoznać i rozróżniać żart od obelgi, potrafić przewidzieć, co może wyniknąć z rozmowy na chacie i umieć na to odpowiednio zareagować. Powinien wzbudzać autorytet wśród graczy i nie dać się prowokować tak jak bywa to w czacie. Dodatkowo powinien działać na rzecz społeczności w różnych aspektach jej działania nie tylko zajmując się banowaniem graczy, a edukowaniem ich oraz pomaganiem im w grze. Oczywiście nadzorca idealny nie istnieje jak widać to na dłoni. Nie powinien również się wywyższać tylko dlatego, że ma WIĘCEJ OPCJI.
7. Jestem póki co bezrobotny, ale jeśli miałbym szacować to głównie byłbym w porach popołudniowych (16-2) choć może to zmienić się.
8. Jestem znany z tego, że pomagam graczom jak grać w pokewars, gdzie się dropi to wszystko wraz z pokemonami. Jestem dosyć cierpliwy, spokojny jak i zarówno miły Smile
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa