11.06.2019, 17:05
Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.
3. Imię.
6. a) siebie na tym stanowisku, [
I jeszcze parę słów od siebie. Miałem przeboje z zespołem bo wiele akcji mi się nie podobało, możliwe jest że to przez złość przez stratę rangi, bo przecież byłem codziennie online, bardzo aktywny a nagle zniknąłem na 3 miesiące, dziwne, ale faktycznie rozumiem że za nieaktywność z tego względu wypadłem, natomiast nie miałem możliwości usprawiedliwić tego że leżałem w ciężkim stanie w szpitalu po wypadku, wróciłem po jakimś czasie, myślałem że jak wyjaśnię sprawę to drzwi są dla mnie otwarte natomiast okazało się że już nie potrzebowaliście nikogo do zespołu, czułem się trochę nieuczciwie potraktowany stąd moje żale, napisałeś że każdy nie ważne co wcześniej zrobił złego, ma równe szanse wygrać więc liczę na ocenę mojego podania jako osoby z doświadczeniem i stażem gry a nie mnie jako gracza który szczypał zespół po utraceniu rangi, pozdrawiam.
1. Pseudonim w grze.
Cytat: Kami2. Czas spędzony w grze.
Cytat: Data dołączenia 17.01.2013Aczkolwiek po utracie rangi straciłem chęci do gry, natomiast od jakiegoś czasu regularnie wchodzę do gry jak i forum.
3. Imię.
Cytat: Patryk4. Wiek.
Cytat: 245. 2-3 zdania o sobie.
Cytat: Wszyscy doświadczeni gracze ze stażem na karku mnie znają, jedni wspominają pozytywnie, drudzy zaś negatywnie, jeżeli ktoś jest wobec mnie fair to traktuje go z wzajemnością.6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
6. a) siebie na tym stanowisku, [
Cytat: Już byłem na stanowisku mc wraz z adminem forum, co prawda wolałbym tą drugą opcję natomiast wiadomo że zaczynając, powinno się wchodzić na szczeble kariery zaczynając od najłatwiejszej posady. Pilnowałem porządku uważam że ok, banowałem zawsze tych którzy zasługiwali na to lecz wyciągnąłem z tamtych czasów parę lekcji jak chociażby aby nie podchodzić do chatu zbyt poważnie biorąc pod uwagę jaki przedział wiekowy dominuje a także aby nie wdawać się w głupie dyskusje, prowokacje do kłótni powinny być od razu ucinane zamiast wdawać się w pyskówki.6. b) idealnego nadzorcę chatu.
Cytat: Idealny nadzorca to ten który przestrzega regulaminu gry, netykiety, pomaga i jest aktywny.7. Jak często i w jakich porach będziesz dostępny w grze.
Cytat: Praktycznie codziennie, będąc dawniej w zespole, byłem aktywny codziennie, mógłbym napisać że najczęściej z zespołu bo siedziałem na pokach codziennie po nawet 10 godzin, teraz też mogę, najczęściej do spotkania jestem w godzinach od południa do nawet 3 w nocy, 7 dni w tygodniu,8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).
Cytat: Wiem z doświadczenia już i nauczyłem się niestety dopiero po utracie rangi że nie warto dawać się prowokować, jak wspomniałem wcześniej, lepiej zablokować od razu za prowokacje i wysłuchiwać lamentu że "ban za nic" niż dać się sprowokować i mieć z tego powodu większe problemy, oczywiście najlepszą opcją jest zignorować zaczepki natomiast niestety nie zawsze się da. Cierpliwość, komunikatywność i dobra ocena sytuacji, cech jakich powinien mieć dobry nadzorca jest zbyt dużo a najważniejszą z nich jest mieć mniej wad![]()
I jeszcze parę słów od siebie. Miałem przeboje z zespołem bo wiele akcji mi się nie podobało, możliwe jest że to przez złość przez stratę rangi, bo przecież byłem codziennie online, bardzo aktywny a nagle zniknąłem na 3 miesiące, dziwne, ale faktycznie rozumiem że za nieaktywność z tego względu wypadłem, natomiast nie miałem możliwości usprawiedliwić tego że leżałem w ciężkim stanie w szpitalu po wypadku, wróciłem po jakimś czasie, myślałem że jak wyjaśnię sprawę to drzwi są dla mnie otwarte natomiast okazało się że już nie potrzebowaliście nikogo do zespołu, czułem się trochę nieuczciwie potraktowany stąd moje żale, napisałeś że każdy nie ważne co wcześniej zrobił złego, ma równe szanse wygrać więc liczę na ocenę mojego podania jako osoby z doświadczeniem i stażem gry a nie mnie jako gracza który szczypał zespół po utraceniu rangi, pozdrawiam.