• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Rekrutacja na nadzorcę chatu

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Rekrutacja na nadzorcę chatu
Kami

Death Parade

Liczba postów: 571
Liczba wątków: 39
11.06.2019, 17:05
Wymagane składowe wiadomości:
1. Pseudonim w grze.
Cytat: Kami
2. Czas spędzony w grze.
Cytat: Data dołączenia 17.01.2013
Aczkolwiek po utracie rangi straciłem chęci do gry, natomiast od jakiegoś czasu regularnie wchodzę do gry jak i forum.
3. Imię.
Cytat: Patryk
4. Wiek.
Cytat: 24
5. 2-3 zdania o sobie.
Cytat: Wszyscy doświadczeni gracze ze stażem na karku mnie znają, jedni wspominają pozytywnie, drudzy zaś negatywnie, jeżeli ktoś jest wobec mnie fair to traktuje go z wzajemnością.
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
6. a) siebie na tym stanowisku, [
Cytat: Już byłem na stanowisku mc wraz z adminem forum, co prawda wolałbym tą drugą opcję natomiast wiadomo że zaczynając, powinno się wchodzić na szczeble kariery zaczynając od najłatwiejszej posady. Pilnowałem porządku uważam że ok, banowałem zawsze tych którzy zasługiwali na to lecz wyciągnąłem z tamtych czasów parę lekcji jak chociażby aby nie podchodzić do chatu zbyt poważnie biorąc pod uwagę jaki przedział wiekowy dominuje a także aby nie wdawać się w głupie dyskusje, prowokacje do kłótni powinny być od razu ucinane zamiast wdawać się w pyskówki.
6. b) idealnego nadzorcę chatu.
Cytat: Idealny nadzorca to ten który przestrzega regulaminu gry, netykiety, pomaga i jest aktywny.
7. Jak często i w jakich porach będziesz dostępny w grze.
Cytat: Praktycznie codziennie, będąc dawniej w zespole, byłem aktywny codziennie, mógłbym napisać że najczęściej z zespołu bo siedziałem na pokach codziennie po nawet 10 godzin, teraz też mogę, najczęściej do spotkania jestem w godzinach od południa do nawet 3 w nocy, 7 dni w tygodniu,
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).
Cytat: Wiem z doświadczenia już i nauczyłem się niestety dopiero po utracie rangi że nie warto dawać się prowokować, jak wspomniałem wcześniej, lepiej zablokować od razu za prowokacje i wysłuchiwać lamentu że "ban za nic" niż dać się sprowokować i mieć z tego powodu większe problemy, oczywiście najlepszą opcją jest zignorować zaczepki natomiast niestety nie zawsze się da. Cierpliwość, komunikatywność i dobra ocena sytuacji, cech jakich powinien mieć dobry nadzorca jest zbyt dużo a najważniejszą z nich jest mieć mniej wad Big Grin

I jeszcze parę słów od siebie. Miałem przeboje z zespołem bo wiele akcji mi się nie podobało, możliwe jest że to przez złość przez stratę rangi, bo przecież byłem codziennie online, bardzo aktywny a nagle zniknąłem na 3 miesiące, dziwne, ale faktycznie rozumiem że za nieaktywność z tego względu wypadłem, natomiast nie miałem możliwości usprawiedliwić tego że leżałem w ciężkim stanie w szpitalu po wypadku, wróciłem po jakimś czasie, myślałem że jak wyjaśnię sprawę to drzwi są dla mnie otwarte natomiast okazało się że już nie potrzebowaliście nikogo do zespołu, czułem się trochę nieuczciwie potraktowany stąd moje żale, napisałeś że każdy nie ważne co wcześniej zrobił złego, ma równe szanse wygrać więc liczę na ocenę mojego podania jako osoby z doświadczeniem i stażem gry a nie mnie jako gracza który szczypał zespół po utraceniu rangi, pozdrawiam.
Enhg

Młody trener

Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
11.06.2019, 17:05
Witam. Pisze w sprawie rekrutacji na nadzorce chatu.

1. Lucifer Morningstar
2.15dni 13godz. 31min.
3. Oliwia
4. 14
5. Staram się być miła oraz kulturalna, przestrzegam zasad ortografii. Mam poczycie humoru, robie grafiki.
6. a) Będę grać na "niewidoku" aby móc złapać graczy na gorącym uczynku. Będę miła oraz pomocna.
b) idealny nadzorca powinien być uczciwy w stosunku do innych, pomocny, kulturalny oraz odpowiedzialny za swoje działania.
7. Codziennie, w godzinach wieczoru/ późnego wieczoru/nocy.
8.Jestem cierpliwa i nienerwowa.
Jestem dostępna codziennie, więc także w weekendy
txc trol

Młody trener

Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
11.06.2019, 17:51
1. Obecny pseudonim to Boozer
2. Czas spędzony to 19 dni 9h i 5min.
3. Stanisław
4. Lat 14
5. Lubię grać w piłkę nożną .
A w wolnym czasie gram w najlepszą grę czyli ,,Pokewars"
6. a) Będę odpowiadał na wszelkie pytania oraz pilnował porządku na chacie.
b) Będzie odpowiadać na każde pytanie, wyrozumiały i cierpliwy.
7. W tygodniu od 15:00 do 4:00 a w weekend prawie cały czas.
8. Jestem wyrozumiały ,cierpliwy, potrafię rozmawiać z każdym.

Dziękuję za uwagę!
chomi

Lycanroc

Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
11.06.2019, 19:01
1. Lycania
2. 52dni 23godz. 5min.
3. Julia
4. 17 lat
5. Jestem osobą kreatywną, czasami upartą, ale mam poczucie humoru. Jestem perfekcjonistką (z rzadkimi wyjątkami), zawsze trzymam się zasad. Lubię pomagać innym i robić grafiki.
6. a) Będę pilnowała zasad, prawie ciągle nadzorowała chat, oraz będę aktywna.
6. b) Według mnie ma mieć poczycie humoru, chęć rozwoju gry, i ma trzymać się zasad.
7. W tygodniu (pon-pt) prawie zawsze około 7.00-7.20, oraz popołudnia około 16.00-19.30. W weekendy prawie całe dnie ( około 6.30 - 20.00) z wyjątkami, czasami mam kilkudniowe wyjazdy (kilka razy na rok).
8. Komunikatywność, doświadczenie z gry, cierpliwość, łatwość rozstrzygania sporów, szybkie nawiązywanie przyjaźni.

z poważaniem,
Lycania
NightFox13

Młody trener

Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
11.06.2019, 19:04
1.NightFox13
2.14dni 15min
3. Nataniel
4.16 lat
5.Jestem zdecydowanym człowiekiem nie lubię gdy ktoś podważa moje słowa jednak potrafię zrozumieć błąd jaki popełniam.
Od najmłodszych lat wręcz kocham pokemony bendąc wciąż zafascynowany rozwojem tego anime oraz gier z serii pokemon
6.a) nie dawał bym wszystkim jak leci banów ponieważ to nie sprawiedliwe często jestem aktywny więc miałbym wielkie szanse kontrolować rozwój kłótni których jest zdecydowanie za dużo na czacie bany dawałbym więc tylko w najgorszych sytuacjach
b) starał bym się pomagać osobą które tak jak ja nie boją się pytać oraz rozwiązywać mniejsze i większe problemy
7.bardzo często uwielbiam wchodzić do tej gry nawet jak nie mam co robić bo np. Nie mam punktów akcji więc raczej średnio co 2-3 godziny na długi okres
Ortox

Młody trener

Liczba postów: 1
11.06.2019, 19:07
Cześć! Smile

1)            Ortox
2)            2 dni i 23 godziny
3)            Maciek
4)            15
5)            Mimo młodego wieku zawsze wiem jak się zachować. Uwielbiam Pokemony i wszystko co z nimi związane. Lubię rozmawiać z ludźmi i dzielić się swoimi spostrzeżeniami na wiele tematów i problematycznych zagadnień.
6 a)        W przypadku uzyskania funkcji Nadzorcy Chatu moje osobiste wyobrażenia na mój temat wcale się nie zmienią. Staram się być raczej mało zauważalny jednak mam nadzieję, że takie stanowisko sprawi, że inni gracze będą liczyć się z moim zdaniem. Pisząc ,,moim zdaniem" mam na myśli moją opinię na dany temat. Jestem zapoznany z regulaminem gry, nie mówiąc już o zasadach etyki, więc jestem pewny co do poprawności swoich wypowiedzi. Wyobrażam siebie jako osobę sprawiedliwą, która potrafi rozstrzygać spory między innymi tak aby nikt nie został poszkodowany.
b)           Uważam, że człowiek  nie może być idealny ale warto starać się aby dążyć w tym kierunku! Tak więc ,,idealny" Nadzorca Chatu powinien przede wszystkim dbać o miłą i spokojną atmosferę na chacie, aby nikogo nie obrażano, dyskryminowano itp. Mimo, że posiadając taką funkcję każdy niezaprzeczalnie jest człowiekiem powinno się ją mimo wszystko brać na poważnie i z szacunkiem do swojej profesji. Pisząc o niezaprzeczalnym człowieczeństwu mam na myśli zwykłego gracza. Każdego mogą ponieść emocje, ale to Nadzorca jako jedyny nie powinien dawać się im omamić. Jak wiadomo, Nadzorca Chatu może wymierzać kary graczom, którzy nie przestrzegają regulaminu, lecz jest to moim zdaniem ostateczność. Wyznaję zasadę, że należy zwalczać przyczyny, a nie skutki. Dlatego pełnienie tej funkcji nie sprowadza się do samego karanie graczy, ale przede wszystkim do uświadamiania innym ich błędów, oraz pomaganie im się naprostować aby każdy mógł się spokojnie cieszyć z gry. Powinien również umieć rozpoznać niemiłą sytuację i potrafić ją zażegnać. Grałem w wiele MMO i zauważyłem, że wiele osób dbających o dobro chatu zbytnio się obnosi ze swoim statusem, dlatego bliski ideału Nadzorca powinien być skromny. Inne ważne cechy takie jak np. prawdomówność, uczciwość mimo, że są oczywiste często są skryte pod maską pychy i dumy, dlatego Nadzorca powinien być szczery do szpiku kości z samym sobą i innymi. Pełniąc tą funkcje kluczowa jest również, że tak to nazwę ,,wszechstronna percepcja". Mam tu na myśli umiejętność, oraz oczywiście chęć do zobaczenia danej sytuacji z wielu stron. Owa wszechstronna percepcja nie jest tym samym co empatia. Empatyczność pozwala nam zobaczyć dany obraz oczami innej osoby, a percepcja daje nam całkowity podgląd z wielu różnych punktów widzenia. Wiem, że rozpisuje się o rzeczach, który każdy podświadomie rozumie, ale chce pokazać, że ja nie tylko je rozumie ale w pełni akceptuję zgłaszając się na to stanowisko. W skrócie: Nadzorca Chatu to empatyczna i sprawiedliwa osoba, która potrafi rozstrzygnąć każdy spór, oraz załagodzić napiętą atmosferę.

7)            Ze względu na zbliżające się wakacje będę codziennie w grze po kilka godzin z przerwami. W roku szkolnym ze względu na moje dobre oceny spokojnie będę starał się być aktywny (oczywiście z przerwami pomiędzy nauką Wink ) od 16:00 do 22:00. W końcu chat może być zawsze pilnie strzeżony ukradkiem oka! Rozwiewając wszelkie wątpliwości w weekendy również będę aktywny Będę również z samego rana ok. 6:00, oraz czasami w porach nocnych. Ktoś się pyta dlaczego? ! Zło nigdy nie śpi, a porządny i prawowity Nadzorca Chatu musi dbać o porządek całodobowo! Big Grin

8)            Nie bacząc na to ile się wcześniej rozpisałem z zawziętością opiszę moje trzy najważniejsze zalety, które jak mniemam są wręcz kluczowe w pełnieniu tej funkcji!
A więc:
1)            Empatyczność - potrafię zrozumieć uczucia i intencje innych, oraz postawić się w ich sytuacji co daje mi możliwość na stosunkowo odpowiednie i rzetelne zażegnanie problemu.
2)            Sprawiedliwość - ta cecha w ogóle nie podlega najmniejszej dyskusji. Każdy startując na to stanowisko powinien sprawiedliwie oceniać sytuację, nie stając bezpodstawnie po czyjejś stronie, oraz rozstrzygać spory i w najgorszym wypadku wymierzać kary co daje mu jego status. Sprawiedliwość tyczy się również tego, że nie wolno nadużywać swojej funkcji w celach osobistych.
3)            Komunikatywność - o ile jeszcze tego nie okazałem w tym podaniu to naprawdę mam bogate słownictwo, a prowadzenie luźnych, jak i poważnych konwersacji z innymi nie sprawia mi problemu! Potrafię wyrazić swoje zdanie w prosty i zwięzły sposób, ale uwielbiam prowadzić ciekawe rozmowy na rozmaite tematy tak aby zawsze nauczyć się czegoś nowego.

Wiąże wielkie nadzieje z tą grą i mam nadzieje, że uda mi się otrzymać to stanowisko ponieważ jestem pewny, że będę odpowiednio i rzetelnie wypełniał swoje obowiązki jako Nadzorca Chatu!
Chantal

Młody trener

11.06.2019, 19:23
Hejka

1. Moj nick w grze: Chantal
2. Data dolaczenia do gry: 09.12.2015. Czas gry: 77dni 23godz. 33min.
3. Mam na imie Kamila
4. Mam 35 lat.
5. Jestem spokojna, tolerancyjna, uczciwa, szczera osobowa. Nie pale papierosow, nie pije alkoholu, jestem wegetarianka. Uwielbiam pokemony.
6. Jako nadzorca czatu bedzie moim obowiazkiem pilnowac porzadku na czacie, zeby nie bylo przeklenstw, wysmiewania, obrazania innego gracza. Kazdy gracz zasluguje na szcunek. Kazdy gracz ma prawo milo spedzic czas pograc jak i popisac z innymi graczami na czacie. A co najwazniejsze pomagac graczom. Uwielbiam pomagac i nie chce nic wzamian.
7. Spedzam duzo czasu w grze, poniewaz jestem adminem stowarzyszenia. Uwazam ze to jest moj obowiazek, byc czesto aktywna dla graczy w stowarzyszenia, zebym mogla im zawsze pomoc. Gram popoludniu, wieczorem i w nocy oraz czesto gram w wekendy. Uwielbiam gre pokewars.
8. Moje zalety napewno sa: spokojna, pomocna, godna zaufania, szczera, komunikatywna, nie przeklinam oraz cierpliwa.

Chce byc nadzorca czatu, zebym mogla pomoc innym graczom. Jezeli wybierzecie mnie, to bedzie dla mnie ogromnym zaszczytem, byc w waszym zespole Smile <3

Pozdrawiam was.
gengar

Młody trener

11.06.2019, 19:29
1. gengar
2.25dni 16godz. 34min.
3.Kamil
4.16
5.Jestem miły, pomocny i lubię pisać z innymi graczami. Gram w piłkę nożną i koszykówkę a gdy mam czas gram w pokewars. Interesuję się grami komputerowymi i ich programowaniem.
6.
a) Będę chciał jak najlepiej spełniać swoją rolę na pewno będę uczciwy i będę zawsze dążył do rozwiązania problemu.
b) Idealny nadzorca musi być: aktywny, pomocny, komunikatywny i sprawiedliwy.
7. Codziennie, chwilę rano i przeważnie od 17 do 23 a w weekendy często 60%dnia
8.Jestem komunikatywny, spokojny, uczciwy.
Crisss

Młody trener

Liczba postów: 24
Liczba wątków: 6
11.06.2019, 19:35
Pseudonim w grze: Crisss
Gram od lipca 2016 tj. Sam nie wierzę, że jestem z Wami już prawie 3 lata
Imię nawiązuje do nicku w grze nic odkrywczego: Krzysztof
Wiek: podałem w poprzedniej rekrutacji i niektórzy zaczęło się do mnie zwracać na Pan, z wiekiem nic się nie zmieniło Wink
O sobie: powód grania też nie uległ zmianie, on nie gra a ja jestem z Wami Smile
6a cenię kulturę, doceniam młodszych graczy którzy są ambitni i chcą coś osiągnąć, nawet jak nie piszę to czytam co się dzieje, szanujmy innych sami zyskamy szacunek
6b po pierwsze nie szkodzić to tylko gra ale szanując innych tutaj wartości możemy przenieść na życie
Jestem codziennie 5.30-22.... z przerwami mam czas na zadania codzienne i targ, ale też kończę eventy więc rozpiętość duża
Nie jestem graczem No name mam wady i zalety
P.s niektórzy mogli ocenić już sami
Norbi07

Doświadczony Gracz

Liczba postów: 23
11.06.2019, 20:04
1 NoRBai
2 142dni 10godz. 31min. Oj za dużo siedziało sie przekładaja sie te dni na 3k godzin okolo
3 Norbert
4 wiek 16
5 jestem spokojnym czlowiekiem
Lubie wędkować i jestem pasjonatem akwarystyki a
takze lubie popykać w piłke nożną
6
a) dobrze wypełniałbym obowiązki bo jestem bardzo często na czacie starannie i zawzięcie wykonuje polecenia
b) nie ma idealnego nadzorcy każdy jakiś błąd popełnia ale trzeba jak najmniej robic ich Trzeba dążyć do celów stopniowo aby byc najlepszym w tej dziedzinie
7 od 14-23godziny w tygodniu a w weekend wpadam czesto co chwile zobaczyc co sie dzieje ciekawego w grze na czacie itd. czyli dużą większość czasu jestem na tej grze ciezko powiedziec kiedy ja jestem bo jestem praktycznie kiedy moge wejsc bo czasem wejde o 1-2 godzinie w nocy albo rano o 7 lub np 11 godzinie w tygodniu
8
Cierpliwość - mam dużo cierpliwości nigdy sie nie denerwuje bo nie ma poco trzeba na luzie podejść do ludzi i dać im upomnienie jak na to zasługują albo w ostateczności dać bana
Spokój i opanowanie - nie da sie mnie sprowokować do kłótni lepiej się nie odzywać i przemilczeć jak szukają ludzie zaczepki lepiej odpuścić nie ma poco się spinać to tylko gra często obserwuje czat co sie dzieje nie wdając sie w dyskusje czasem jestem na czerwonym żeby mieć chwile dla siebie
Komunikatywność - lubie a wręcz uwielbiam rozmawiać z ludzmi nawet którzy ze mna zabardzo nie przepadaja porozmawiac o czyms bez spiny z każdym moge sie prawie dogadać jeśli ta osoba ma chęć wogóle
Pomocność - dużo by opowiadać praktycznie pomagam na okrągło kiedy moge i kiedy mam na to czas by nowych graczy wprowadzic dobrze do gry zeby wiedzieli kilka dobrych rad ode mnie z mojego doświadczenia
I z łatwością odpowiedzieć na takie pytania jak
Przykładowo
Gdzie znaleźć danego poka
Gdzie dropi jakiś itemek
Lubie pomagać szczególnie w treningu poków siedze dużo w pokedexie robiąc nowego taktyki. Dla nowych poków których nie zrobie bo mnie nie stać niestety
Ale chociaż moje pomysły moge przekazać nowemu pokoleniu lub już grającym graczą którzy są troche dłużej w grze pokewars by grało im sie lepiej z swoim nowym dobrze ustawionym pupilkiem
Życzliwość - niby jakaś ta zaleta nie jest bardzo przekonująca ale przestawie ją jak u mnie wygląda
Przykładowo gracz sie zniechęcił do gry zawsze go trzeba pocieszyć bo np mu sie nie udało coś zrobić
Trzeba go nastawić na dobre tory i go pokierować w dobrą strone
Lojalność - jestem uczciwym graczem rzadko co mi sie zdarzy zapomnieć ale jak to sie stanie to próbuje za wszelką cene naprawić wyrządzone szkody
Mądrość - może niby nie jestem za mądrym człowiekiem ale kieruje sie cytatami znanych pisarzy i postępuje zgodnie z nimi
Ostrożność - zawsze ostrożnie podchodzę do sprawy takiej jak dawanie upomnienia lub w ostateczności bana umiejętnie przeanalizować sytuacje aby ją dobrze ucenić by nie pochopnie wyciągać wniosków nie słuchać sie przede wszystkim graczy bo mogą wprowadzać w błąd a jeśli chcą udowodnić to w wiarygodny sposób go to przez zgłoszenie lub przez wysłanie screena
Skromność - w skrócie opowiem nie bede sie wywyższać nie lubie bo tego bo każdy jest równy nie ma co się wygórowywać
Uprzejmość- jestem uprzejmym graczem i grzecznie sie wyrażającym do graczy w grze
Wytrwałość-dąże do celu wytrwale i zacięcie nie patrząc na trudności jakie mnie czekaja trzeba dążyć do celów jak i w zainteresowaniach by dobrze wykonywać swój zawód,range itd.

Bym napisał coś więcej ale myśle że wystarczy bo nie wiem czy państwu bedzie sie chcialo to czytać :p

I ode mnie jeszcze coś dla wszystkich
Pozdrowienia wszystkim życzy
NoRBai Big Grin
Saomi

Młody trener

11.06.2019, 20:25
[quote='Alex' pid='86274' dateline='1560241184']
Witajcie!

Z dniem dzisiejszym otwieramy nabór do zespołu PokeWars.

Stanowisko: Nadzorca Chatu
Liczba miejsc: 1
Czas nadsyłania zgłoszeń: 7 dni (11.06 - 18.06)
Sposób zgłaszania się: Napisanie wiadomości w tym temacie

Wymagane składowe wiadomości:
1. Blacky
2. Konto mam ponad pół roku, lecz miałam przerwe.
3. Ola
4. 11 i pół Wink
5. Jestem osobą optymistyczną. Uwielbiam pokemony. Zawsze chciałam być nodzorcą chatu

6. 
6. a) Myślę, że nadawałabym się na nadzorcę. Byłabym sprawiedliwa i co ważne, uczciwa. Tyle co mogę, to pomogę innym.
6. b) Moim zdaniem nadzorca powinien być uczciwy i miły. Pomoc nowym graczom i wytłumaczenie zasad chatu to podstawa. Podstawa, którą mogę zapewnić
7. Aktywność codziennie. Godziny: (rano) 6:40- 7:00 (popołudnie) 14:00-19:00
W weekendy też na pewno będę aktywna, ale nie mogę określić godzin
8. Jak wcześniej napisałam, są to:
-pomoc słabszym
-aktywność

Ale także:
- kultura (nie szukam sporów, serio)
-zapewnie miłą atmoswere na chacie
Negan

Gość

11.06.2019, 21:02
1. W grze jestem znany pod nickiem Negan.
2. Mój czas w niej spędzony to 130dni 5godz. 36min.
3. Mam na imię Mikołaj.
4. W styczniu skończyłem 18 lat.
5. Od września uczeń klasy maturalnej o profilu europejskim, pasjonat sportu, długich wędrówek, artysta kombinator Big Grin. Czytam książki, w głównej mierze reportaże i biografie. Jestem w trakcie pisania własnej, posiadam również zbiór wierszy, które w przyszłości mam nadzieję, że zamienią się w mały tomik Tongue .
6. a) Jako nadzorca brałbym czynny udział na czacie ogólnym. Egzekwowałbym prawo jak najlepiej będę mógł. Jestem dobrym słuchaczem i rzadko co umyka mojemu oku. Pomagałbym częściej graczom w odnalezieniu się w grze.
6. b) Idealny nadzorca powinien być przede wszystkim kompetentny i rzetelnie wykonywać przypisane mu obowiązki. Winien być także bezstronny i umieć znaleźć złoty środek w możliwie każdej sytuacji. Seneka Młodszy powiedział: "Im większą masz władzę, tym większą musisz mieć cierpliwość." - to chyba najważniejsze co musi posiadać idealny nadzorca.
7. Do gry loguję się codziennie. Nadchodzi lato/wakacje i czas pracy dla takich jak ja, więc dostępny byłbym w godzinach popołudniowych/wieczornych. W tygodniu szkolnym również królują popołudnia. Weekendy praktycznie mogę przesiedzieć całe będąc w grze.
8. Do moich mocnych stron mogę śmiało przypisać skuteczne zarządzanie czasem, jak sobie coś postanowię wykonać w danym czasie i z danym efektem to to robię. Elastyczność - nie będę narzekał, gdy zostanie dołożona mi dodatkowa praca, a postaram się w niej jak najszybciej odnaleźć. Jestem osobą cierpliwą i pokorną, cechy te zdobyłem grając przez długi czas w piłkę nożną.
kasia347

Młody trener

Liczba postów: 40
11.06.2019, 21:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.06.2019, 22:11 przez kasia347.)
Witam wszystkich serdecznie . Nie wiem skromny ze mnie człowiek ale przejdę do rzeczy . Piszę do was w sprawie rekrutacji na tego właśnie nadzorcę czatu , wcześniej się nie udało więc może coś będzie z tego .
1. czarna wdowa
2.  Dołączyłam do gry 24.07.2016 mój czas 183dni 40min.
3. Kasia
4. 29 lat
5. Jestem osobą kulturalną . Pracuje na kasie w Lidlu jest , to bardzo odpowiedzialna praca . Mam spory dystans do siebie i innych ludzi , jestem osobą ambitną która nadal się uczy po mimo tego że szkoły pokończyłam , mam za sobą również 32 kursy skończone z wynikami 98% . Na grze staram raczej nie pokazywać tego co umie , gdyż większość społeczeństwa może mnie uważać za osobę mądrą .  Moje hobby to sporty różnego rodzaju : strzelanie z łuku , wiatrówki , siatkówka , piłka ręczna , piłka nożna oraz lekkoatletyka oraz startowałam  w tych konkurencjach w zawodach reprezentując dumnie szkołę mojej siostry , czytanie książek naukowych , jazda rowerem na działkę . Byłam adminem stowarzyszenia prze 4 miesiące oraz zastępcą admina 3 razy . Mam spore poczucie humoru .
6.
a) Ja widzę siebie na tym stanowisku jako kolorka  kulturalnego w stosunku do innych graczy , bym nie banowała za błahe rzeczy , gdy gracz mógł na to nie zasłużyć , służę również pomocą w grze i jestem bardzo obowiązkową osobą  oraz będę miała dystans sama do siebie i innych graczy
b) Jeśli chodzi o nadzorcę czatu to co mogę powiedzieć chyba tylko tyle że musi być ideałem na grze i nie pokazywać negatywnych emocji w stronę innych graczy oraz z godnością wykonywać obowiązki , nie odkładać wszystkiego na ostatnią chwilę .
7.Czas jakim dysponuje to od poniedziałku do piątku w godzinach wieczornych od 20:30 do 00:30 nieraz 23:30 , gdyż po pracy jak kończę 14:30 nieraz 15 to muszę mieć czas na inne obowiązki też jak działka , zakupy i tp . W sobotę jestem od 9 do 12 i potem od 20:30 do 3 nad ranem . w niedzielę od 9 do 13 i wieczorem od 20:30 do 00:30
8. Jestem osobą aktywną , obowiązkową , z poczuciem radości , konsekwentną , ambitną , punktualną , z dystansem do swojej osoby , skromną , gadatliwą oraz kulturalną
Serpenda

Młody trener

11.06.2019, 21:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.06.2019, 21:42 przez Serpenda. Powód edycji: :) )
Witam
Jestem Serpenda Lana itd .. Czas spędzony W grze obecnie na tym koncie 6 dni podsumowując gram 2 i pół lata ( administracja wie o co chodzi )
Mam na imię Róża
Mam lat 17
Interesuje się Historią i sztuką aktorską
Miałam doświadczenie z podobnymi grami
Wyobrażam siebie na tym stanowisku tak , że
Jestem Praktycznie Dosłownie aktywna ( oczywiście zdarzają się gorsze dni na uczelni ) jesteś cierpliwa i wyrozumiała. Zgłaszam także jeśli jest to konieczne skargi na graczy lub ich wiadomości. Będę sprawdzała chat i jednocześnie integrowała się ( mam zawsze chat włączony lub wchodzę co 1 minutę ). " Jeśli nie mam co robić w grze to znaczy już mi się skończyły punkty akcji uczęszczam w konwersacji chatu piszę wiadomości prywatne lub sprawdzam targ.
Moim zdaniem idealny Nadzorca chatu powinien być codziennie aktywny w grze co najmniej 3 / 4 godziny
Powinien sprawdzać uważnie chat i działać w razie potrzeby powinien być także cierpliwy i wyrozumiały a także rozsądny i konsekwentny. Jestem aktywna codziennie w porach od 6 rano do 7:20 rano
10:00 do 10:15 15:00 do 16:30 17:30 do 19:30 21:00 do zazwyczaj 1:00 w nocy. Jestem aktywna w weekendy
Moje zalety w tej że funkcji to cierpliwość i komunikatywność sprawiłam Podobną rolę w innej grze gdzie musiałam Przypilnować chat by nie było wulgaryzmu ( gra się rozwijała ) nie podaje nazwy Bo może być to reklama jeśli będzie trzeba to podam
Nie mam dużej popularności wśród graczy to prawda ale myślę że gdyby widzieli kim jestem mogli by zmienić zdanie. Posługuje się poprawną pisownią i stylem wypowiadania Smile. Zawsze można się zgłosić popisać lub poprosić o pomoc Smile.
Wiem że wśród administracji nie mam dużego fanklubu ale daliście mi tą szansę i chciałabym to jakoś wykorzystać . Są małe szanse bym została wybrana po tych wszystkich innych wpisach graczy ale chcę walczyć i się nie poddaje mam jakiś cel.
Daliście mi tą szansę i chcę jakoś ją wykorzystać .
Nieważne czy mi się uda czy nie czy będę śmieszna czy poważna tak już sobie postanowiłam i będę uczestniczyć we wszystkich tego typu zgłoszeniach
Może któregoś dnia mi się uda. To tyle z mojej strony
Dziękuję i pozdrawiam Serpenda Smile
El Presidente

Słaby trener pokemon

Liczba postów: 137
Liczba wątków: 13
11.06.2019, 23:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.06.2019, 23:04 przez El Presidente. Powód edycji: url )
Dzień dobry

Jestem chętny pomóc przy czacie.

1. Pseudonim w grze: Regis, choć bardziej kojarzony jestem pod innym nom de guerre - Caranthir – http://[url=https://gra.pokewars.pl/prof...fil/132312[/url]

2. Czas spędzony w grze: Ponad 390 dni. Gram prawie 4 lata.

3. Imię:  Chwalące „drugiego założyciela Rzymu”.

4. Wiek: Broda rośnie, rozumu przybywa.

5. 2-3 zdania o sobie: Słaby trener pokemon, który jeszcze wiele musi się nauczyć. Człowiek o wielkim sercu, choć pokrytym lodem. Interesuję się historią, polityką, ludzkim umysłem. Hobbystycznie odbywam piesze wycieczki po lasach. Słucham Braci Figo Fagot, Nocnego Kochanka, metalu, nie śnię o Nergalu, czytam książki. Podaruję sobie pisanie czym się zajmuję na co dzień, bo parę osób w grze to wie.

6a. Ja na stanowisku: Nieróbstwo to łoże Szatana. Dystans, pomoc graczom, żarty nawet z samego siebie, budowanie świadomości, że kultura to inwestycja oraz działanie na rzecz postrzegania Zespołu PokeWars jako partnerów, a nie aparatu represji.

6b. Idealny nadzorca: To takie miejsce, w którym nie powinno się pisać, że ideały nie istnieją.  Trzeba używać oczu częściej niż klawiatury. Animus aeger semper errat.

7. Dostępność: Większość swojej gry przebywam na czacie i pojawiam się tu o różnych porach dnia na niedługi czas. Wczesnym rankiem i późnym wieczorem można mnie spotkać przez dłuższy czas.

8. Samozachwyt: Uważam się za człowieka z mocnym kręgosłupem moralnym, który ceni konkrety, potrafi czepiać się szczegółów, ale nie traci przy tym całościowej perspektywy. Mam wysokie poczucie estetyki co sprawia, że nie mam problemów z porozumiewaniem się w mowie i piśmie, a Evil pisał, że mam gadane. Ciepłe słowa od niego wiele dla mnie znaczą. Z uwagi na to, czym się zajmuję, ciężko mnie wyprowadzić z równowagi czy zmanipulować. Mam kontakt z różnymi ludźmi i wiem, że z taką samą sprawą czasami trzeba się zwrócić do dwóch osób na dwa różne sposoby. Dodam otwartość na krytykę i dyskusje o ile są przeprowadzane w kulturalnej atmosferze. Co do wad to podobno po sprzedaży Zapdosa straciłem honor, bywam nudziarzem i nie jestem święty jeśli chodzi o bany. Bywali jednak mniej święci z kolorem.

Pozdrawiam
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa