• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Rekrutacja na nadzorcę chatu

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Rekrutacja na nadzorcę chatu
sid14

Leniwiec

Liczba postów: 46
Liczba wątków: 7
14.06.2019, 22:38
1. Sir Sid z Rodu Forresterów
2. Czas spędzony w grze. będzie z V wieków.
3. Sid
4. XXI wiek
5. Uwielbiam polować na dziki, strzelać z łuku i ścinać głowy. Kilka razy w tygodniu ćwiczę szermierkę, a w każdą sobotę przyjmuję poddanych na audiencje. Wszelkie próby sprzeciwu i buntu gaszę w zarodku zanim jeszcze się rozprzestrzenią. Mój ulubiony kolor to bordo.
6.a) Rządy twardą ręką, wysłał bym na ścięcie wszystkich którym coś by się nie podobało. Osoby te powinny znać swoje miejsce w hierarchii.
6.b) Niestety nikt nie może być idealny lecz moim zdaniem osoba która powinna być na tym stanowisku powinna umieć rozmawiać z poddanymi, potrafić ich wysłuchać i sprawiedliwie ukarać.
7. Codziennie i praktycznie o każdej porze
8. 1) Majestatyczność 2) Potrafię wymierzać odpowiednie kary 3) Nigdy nie pudłuję
Bogecx

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
14.06.2019, 23:41
1. Pseudonim w grze. Bogecx
2. Czas spędzony w grze. 5 dni 10 godzin 50 minut
3. Imię. Kazimierz
4. Wiek. 15
5. 2-3 zdania o sobie. Jestem osobą o dosyć dojrzałym wieku interesuje się PokeWarsami od jakiś 2 lat ale nie miałem swojego konta bo grałem na kolegi dopiero jakieś pół roku temu założyłem swoje własne i zacząłem grać coraz bardziej. Często się wyrażam na chacie i piszę sobie z innymi użytkownikami, żartuję sobie oraz pomagam w miarę moich możliwości. Chciałem spróbować sił o to stanowisko, ale widzę że nie będzie łatwo ponieważ jest bardzo dużo chętnych a miejsce jest tylko JEDNE.
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
6. a) siebie na tym stanowisku: Przychodzę sobie pograć oraz pogadać z chatem i ludźmi właśnie na nim, pilnując czy ktoś nie łamie regulaminu chatu. Jak ktoś by popełnił coś złego to oczywiście wymierzam odpowiednią karę i kontynuuje dalej grę oraz rozmowy.
6. b) idealnego nadzorcę chatu: Idealny nadzorca chatu dla mnie to jest taka osoba która przede wszystkim przestrzega regulaminu (oczywiście mówię o każdym użytkowniku PokeWarsów) ma dobry kontakt z chatem obserwuje go oraz pilnuje oraz jest bezstronny i stanowczy.
7. Jak często i w jakich porach będziesz dostępny w grze. Myślę że z jakieś 3 razy dziennie chyba że natknie mnie jakiś wyjazd. Najczęściej to wieczorem oraz czasem popołudniu gdyż jestem teraz w takim wieku że zbliża mi się coraz więcej nauki ale powinienem sobie poradzić.
8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku. Bezstronność, stanowczość to są takie dwie najważniejsze cechy który powinien mieć każdy nadzorca chatu.
Tetra

Dzik

Liczba postów: 90
Liczba wątków: 21
15.06.2019, 00:18
1. To dobrze że Ci smakuje
2. 124dni 5godz. 39min. przez ostatni rok
3. Szymon
4. 18
5. Wszyscy mnie lubią i jestem super sławnym graczem pokewars. Jestem poważaną personą, a moja opinia jest nieskalana.
6.a. Godnie reprezentowałbym zespół. Ciężko pracowałbym, żeby zaprowadzić porządek na wszystkich dostępnych czatach. Wspierałbym swoich współpracowników i aktywnie uczestniczył w rozwoju gry.
6.b. Idealny nadzorca to połączenie wszystkich dobrych cech aktualnego zespołu. Pracowitość, uczciwość, sumienność, aktywność, znajomość regulaminu i bezstronność.
7. Jako, że jestem uczniem to dostępny jestem w godzinach popołudniowych, aż do godzin nocnych 14::00-02:00
8. Komunikatywność, obeznanie w grze, dostępność i uczciwość.
sercheese

Młody trener

Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
15.06.2019, 14:04
No hej!
1. Da Vosk Docta
2. 70dni 23godz. 37min. - Generalnie od 3 lat gram.
3. Robert
4. 26.
5. Jestem człowiekiem przede wszystkim szczerym, upartym i dążącym do celu. Uwielbiam sport zwłaszcza piłkę nożną. Również kocham słuchać muzyki. Są to różne gatunki, ale głównie związane z kulturą hip hop i muzyka klubowa.
6. a) Widzę siebie jako osobę odpowiedzialną i obiektywną. Nie unikającą konfliktów, a dążącą za ich rozwiązaniem.
6. b) Ciężko coś napisać, ponieważ jestem za zdaniem, że nie istnieję ktoś jak osoba idealna, ale na pewno taka osoba musiałaby być cierpliwa i odpowiedzialna. Być o każdej porze dnia i nocy, aby dbać o dobro i spokój graczy.
7. W tygodniu będą to raczej godziny popołudniowe, ale za to będę nadrabiał w weekendy.
8. Jestem osobą:
-obiektywną,
-stanowczą,
-nieuległą,
-trudną do wyprowadzenia z równowagi.
Darkrai

⭐⭐⭐⭐⭐

Liczba postów: 11
Liczba wątków: 3
16.06.2019, 14:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.06.2019, 14:15 przez Darkrai.)
1. Darkrai.

2. 109dni 18godz. 5min. Konto założone na początku 2014r, gram już ponad 5 lat.

3. Krzysztof.

4. 17 lat.

5. Interesuje się programowaniem, grafiką komputerową, a także astronomią. Lubie też sport w szczególności piłkę nożną. Uwielbiam pomagać innym, mam dobre serduszko. Bardzo lubię też rozmawiać z ludźmi. Zawsze staram się wszystko zrobić jak najlepiej potrafię i daje z siebie wszystko.

6. a)  Zamierzam wypełniać wszystkie powierzone mi obowiązki. Mam dużo wolnego czasu w ciągu dnia, który mogę poświęcić na pilnowanie porządku na czacie. Jestem jednym z najstarszych graczy, gram już ponad 5 lat, dlatego z pewnością gra nie znudzi mi się po jakimś czasie, ale zostanę tu i będę jeszcze dłuuuugo. Zamierzam dążyć do bycia taką osobą jak napisałem w pkt. b), ponieważ jak już wcześniej wspomniałem zawsze daje z siebie 100%.  

6. b) Taka osoba na pewno musi być doświadczonym graczem, która nie odejdzie po paru miesiącach. Musi być cierpliwy, odpowiedzialny, stanowczy oraz mieć dużo wolnego czasu. Dbać o to aby na czacie był porządek.

7. W grze będę codziennie. Podczas wakacji mogę być od 8 do 24 albo dłużej. Po wakacjach od około 14 do 23. Sprawdzać co się dzieje na czacie będę praktycznie cały czas ponieważ nawet jak robię coś innego to mogę mieć otwarte okienko z PokeWars i zaglądać na czat.

8. Jestem stanowczy, zawsze się staram wszystko robić jak najlepiej potrafię, jestem także cierpliwy umiem rozmawiać z ludźmi. Mam dużo wolnego czasu.
paulina574

Młody trener

Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
19.06.2019, 04:15
1. Shirayuki
2. 265dni 2godz. 45min.
3. Paulina
4. 24
5. W wolnych chwilach gram w gry lub czytam książki. Fanka horrorów oraz rocka. Jestem również miłośniczką kotów, których mam w domu 3
6. a) Jako nadzorca podchodziłabym do wszystkich tak samo. Starałabym się każdą sytuację oceniać obiektywnie. W razie konfliktu pomogłabym rozwiązać zaistniały problem. Próbowałabym również jak najlepiej dogadać się z innymi. Ostrzegać w przypadku łamania regulaminu oraz służyć pomocom w największym stopniu jak tylko potrafię.
6. b) Nadzorca chatu powinien być osobą bardzo cierpliwą i komunikatywną, która w szybki sposób potrafi rozwiązać problem. Nadzorca powinien być również wyrozumiały, ostrzegać gdy gracz łamie regulamin, a nie od razu karać banem. Dobry nadzorca powinien również chętnie dzielić się z innymi swoją wiedzą i doświadczeniem.
7. Na pokewars jestem codziennie, zazwyczaj po kilka godzin o różnych porach, lecz najczęściej wieczorem.
8. Nigdy wcześniej nie pełniłam funkcji nadzorcy, ale szybko odnajduję się w nowych sytuacjach. Jestem osobą bezstronną i potrafię patrzeć na każdą sytuację obiektywnie. Jestem uczciwa, cierpliwa, oraz wyrozumiała.
Mushita

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
19.06.2019, 08:22
1. Mushita
2. 11h i 33 minuty
3. Maciej
4. 17. 27 czerwca 18 Smile
5. Jestem osobą raczej bardziej jak by to ująć, wrażliwą. Jestem nowym graczem lecz doświadczonym. Lubię grać w piłkę, nie lubię chodzić do technikum xD
6.
a) Nadzorowanie chatu - Sprawdzanie chatu czy wiadomości są zgodne z regulaminem.
b) Osoba która nadzoruje chat powinna być pomocna oraz aktywna.
7. Czasem codziennie, czasem co kilka dni. Nie będę miał długich przerw. Jeśli tak to o nich powiadomię.
8. Komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej tej samej funkcji tylko z innej gry i już nie umiem dalej określić ale jest ich więcej Big Grin

Pozdrawiam!
Alex

Administrator

Liczba postów: 3,740
Liczba wątków: 149
19.06.2019, 15:25
Rekrutacja została zakończona, niebawem wybierzemy nowego nadzorcę.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa