• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Ogłoszenia Nowości Nabór na nadzorcę chatu

Wątek zamknięty 

• 0 głosów - średnia: 0
Nabór na nadzorcę chatu
Lightness205

Młody trener

Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
11.03.2019, 21:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2019, 23:13 przez Lightness205.)
1. Lightness205 
2. Na obecnym koncie jestem od 13.05.2017 (667 dni) Czas spędzony 44dni 12godz 46min
Zaczełam w 2014 lecz na innym koncie którego nazwy już nie pamiętam. 
3. Kasia, (Katarzyna) 
4. 13, w Listopadzie będę mieć 14 . Wiem że to mało ale mam nadzieję że i tak będę mieć jakieś szanse Smile 
5. Robię grafiki w grze na profile graczy. Jest nawet dużo graczy którzy posiadają grafikę zrobioną przeze mnie na ich profilach, niektórzy nawet z zespołu Smile Używam do tego obrazków i plików z internetu, czasem rysuję lub edytuję te pliki sama. Łącze je później używając kilku stron internetowych żeby robić cienie itd.  
Mieszkam w Anglii więc jak u mnie jest np 16:00 to w Polsce jest 17:00. Nie powinien być to problem bo to także znaczy że jak u mnie jest 21:00 to u was jest 22:00 więc mam więcej czasu w późniejszych godzinach jak często nie ma nikogo z zespołu. W szkole jestem do 16:00 (17:00 w Polsce) w Pon-Piątek W Następnym roku szkolnym jeżeli się uda to będziemy kończyć o 14.50 (15.50 w Polsce) w Pon-Piątek. W Sobote chodzę do dodatkowej Polskiej szkoły , jestem tam do 13:20 chociaż w domu jestem tak około 14.20 ( W Polsce to 15:20) . Jestem dostępna w Niedziele poza jedną godziną w ciągu dnia kiedy jestem w Kościele . Miałam bany w przeszłości które dostałam na początku gry i bardzo je żałuję ale myślę że już nigdy nie dostane bo od miesięcy dostaje Warsballe i łamanie Regulaminy jest ostatnią rzeczą którą miałabym zrobić . 
6. Informacja o tym, jak wyobrażasz:
6. a) Bardzo mnie cieszy perspektywa pracy w Zespole. Zawsze bym miała otwartą kartę z Pokewars jak jestem na komputerze jakby ktoś potrzebował mnie do rozwiązania sytuacji, bana lub coś w tym stylu. Być także bardzo pomocna i miła na chacie i ignorować nie miłych graczy lub powoli dawać im ostrzeżenia jeżeli bardzo źle się zachowują lub kogoś upokarzają. Być też miłym ale nie za miłym żeby ktoś nie wykorzystywał ciebie. 
6. b) Smieszna, szczera, miła,
Dawać bany lub ostrzeżenia tylko i wyłącznie jak jest to potrzebne lub ktos nadal ignoruję prośby. 
7. Po 17:20 (pl czas) do 22:30 (pls czas) lub później w Pon-Piątek. W Czwartek lub piątek jestem czasem na zakupach po szkole co zajmuje 2-3 godziny. W Sobotę tak ok 15.00-15.40 (pl czas) do kiedy chce chociaż zwykle jest to do 24-1 (pl czas). W Niedziele cały dzień poza godziną w kościele. (wstaje ok od 10-12) pl czas a na komputerze jestem już od 13-14 (pl czas)
8. Mówiłam już że robię ładne grafiki w grze przez to duża grupa graczy mnie zna (Mam przykłady na profilu Smile ) Jedyne co przedtem robiłam to byłam moderatorem na chacie w Youtubie Youtubera który miał wtedy 300 tysięcy subskrybcji. Nazwy nie pamiętam bo było to w 2016 a on przestał dodawać filmy ale mam nadzieję że to się także liczy Smile  Dogaduję się też toną graczy i staram się pomagać nowym graczą. <3 
Tru3c

Aktywny trener

Liczba postów: 95
Liczba wątków: 13
11.03.2019, 22:53
1. Pseudonim w grze: Sugar Daddy - jednakże wielu graczy nazywa mnie po starym nicku jakim jest Antybristler 
2. Czas spędzony w grze: 8dni 12godz. 21min. (+ koło 280 dni z starego usuniętego konta)
3. Imię: Piotr Ryszard
4. Wiek: Liczę sobie właśnie 22 wiosen, rocznikowo 23. (1996)

5. 2-3 zdania o sobie.

Jestem już po szkole policealnej gdzie obrałem kierunek bardzo odpowiedzialny zawód jakim jest technik masażysta i w przyszłości mam w planach otworzyć własny salon do tego co może związać się z dużą ilością wolnego czasu. Na chwilę obecną mam w planach robić kursy związane z masażem by się podszkolić, ale muszę niestety je przełożyć ze względu na sprawy rodzinne co jest moim priorytetem. Zaś jeśli chodzi o mnie, to jestem osobą głuchą, urodziłem się głuchy, zostałem wszczepiony mając 5 lat i od tego czasu noszę aparat słuchowy aż do dzisiaj. Wcześniej tego nie napisałem ze względu na to, że byłem jeszcze niedojrzały i traktowałem to jako wstydliwy problem, a nawet przeszkadzającym problemem w życiu codziennym. Jeśli miałbym opisać własny charakter to wymienię tylko TE najważniejsze jakim jest - poczucie sprawiedliwości, odpowiedzialny, pomocny i pomysłowy. A przede wszystkim mam dystans do siebie.

a) siebie na tym stanowisku

Pomocny, gotowy by podać rękę i poprowadzić nowicjuszów po grze. Mam spore zasoby wiedzy na temat regulaminu, o grze i przewinienia z którego zaobserwowałem w ciągu ostatnich lat. Najważniejsze przede wszystkim jest kierować się rozsądkiem. W końcu nadzorca ocenia sytuację, sprawdza starannie rozmowy graczów na ogólnym, osadzie czy na handlowym i stawia karę. Doskonale z tego zdaję sobie sprawę, że to może być czasochłonne, ale warto dla starania i poprawienie jakości czatu. Ci którzy mnie znają, wiedzą, że jestem przyjazny wszystkim i chętnie pomogę nawet w błahych sprawach o ile czas i chęci mi pozwalają. Bo w końcu wszyscy jesteśmy ludźmi, prawda? Wszyscy zasługujemy na odpoczynek z umiarem. Panuje zasada - najpierw obowiązki, później zasłużony odpoczynek, ale jak wiadomo trzeba być czujny na czat ogólny o ile się da.

b) idealnego nadzorcę chatu

Kim jest idealny nadzorca czatu wobec mnie? To taki ktoś kto ma wiedzę o regulaminie, jest przyjazny wszystkim graczom i daje upomnienia zanim da słusznego bana. Jest silny, wytrwały i cierpliwy co do wszystkiego z którym musi się borykać codziennie na czacie ogólnym. To właśnie jest idealny nadzorca czatu w moich oczach.

7. Jak często i w jakich porach będziesz dostępny w grze.

Codziennie po kilka godzin w różnych porach w grze lecz najczęściej jestem po nocach koło dwudziestej do drugiej nad ranem. Jeśli miałbym opisać jak to wygląda, to raczej wpadam co godzinę na 10 minut lub więcej i krótka przerwa. Mam sporo czasu wolnego.

8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze)

Mam spore znajomości w grze, jestem komunikatywny i posiadam autorytet w grze. Jestem cierpliwy, aż nadto cierpliwy do wszystkiego i starannie oceniam sytuację na trzeźwo. Więcej nie mam już nic do napisania.
Kropek

Młody trener

Liczba postów: 18
Liczba wątków: 6
11.03.2019, 23:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2019, 23:32 przez Kropek.)
Wymagane składowe wiadomości:
1.jestem Kropek miło mi
2. No tak z 17 godzin ALE gram po kilka godzin dziennie
3. Kacper
4. 13 ale mam autyzm przez co +5 do wieku
5. No jestem takim zwykłym człowiekiem. Nie wywyższam się chodze uśmiechnięty. Lubie pomagać a ju dużo wiem o tej grze.
6. a) a no siedze sb i pomagam wszystkim. A i gadam sobie z tetrusiem i Najlepszym graczem Another
6. b) nie jest za stary i pomaga, jest sprawiedliwy.
7. Codziennie po południu
8. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze, mam wielu przyjaciół, jestem sympatyczny. Lubie kolorowych. Byłem midem na kanale yt, jestem modem na grupie fb i discord. Granie sprawia mi radość. A i lubie czytać książki. Mam też duże przychody z targu i jestem bogaty w ¥ przez to.

Pozdrawiam Another,tetrusia, scepta, NightMarry, ruuki rito, dei i rosta. A i mohuroh to fajny gracz.
DarkWeider

Młody trener

Liczba postów: 3
11.03.2019, 23:20
Witam.

Mój Nick w grze to DarkWeider – taki już się przyjął i bezpośrednio związany z jedną z moich ulubionych postaci świata fantasy DarthVaderem.

Czas w grze to 60dni 8godz. 29min., a biorąc pod uwagę, że dołączyłem do gry 21.09 ubiegłego roku, to daje średnio w przeliczeniu na dzień ponad 8h – brzmi jakbym był maniakiem? Nic bardziej mylnego – po prostu lubię grać online, zwłaszcza jeśli można również pogadać – to chyba największa zaleta tych gier, a w nie jedną już grałem Smile

Jestem 35 letnim Markiem – swoje za uszami już mam i przeżyłem. Od kilku lat pracuję jako nauczyciel w różnych szkołach, a z racji wykonywanego zawodu kwestia dogadywania się, cierpliwości, umiejętności zainteresowania danym tematem chyba mam już we krwi. Bardzo szybko dostosowuję się do danej sytuacji i umiem się postawić w sytuacji rozmówcy. W pracy często słyszałem opinię, że jestem bardzo lubiany i szanowany – sądzę, że nie tylko z powodu poczucia humoru bądź też w/w cech, ale również dlatego, że jestem bardzo konsekwentny w postępowaniu, czasami aż do bólu – czasami niektórzy przez to narzekają, ale na dłuższą metę uważam, że mają przez to poczucie sprawiedliwości.
Sądzę, że tym samym odpowiedziałem na część 6a.

Jeśli chodzi o idealnego nadzorcę chatu? Cóż, ciężko powiedzieć. Człowiek umiejący się dogadać, nie dający banów za byle co od razu czy też potrafiący zbalansować i odróżnić poczucie humoru od rzeczywistego, negatywnego zachowania, wyróżniający się bezwzględnością do pewnego stopnia ale i sprawiedliwym podejściem – to chyba cechy najbardziej pożądane u ludzi piastujących tego typu stanowiska.

Jak już wcześniej pisałem widać, że często jestem online. Mimo iż nie widać mnie może zbytnio na chacie ogólnym, to często tam zaglądam. W grze dostępnym jestem przez większość dnia, czasami również w pracy, ale z racji wykonywanego zawodu nie mogę ciągle patrzeć na grę. W domu czas trzeba również poświęcić najbliższym, a a nocy się wyspać – mimo to dużo czasu potrafię poświęcić grze – i nie gra tu roli czy jest weekend, czy też nie.

Odpowiedź na ostatni pkt, czyli 8., sądzę, że zawarłem już w większości we wcześniejszym opisie mojej osoby. Mimo iż nie posiadam doświadczenia na podobnym stanowisku, to czy nie jest ono do pewnego stopnia pochodną nauczyciela (In Real Live)? Z racji braku znajomości wśród wszystkich/większości stow, to nie sądzę, żebym na takowy nie mógł zapracować – na szczęście zdobywa się go poprzez swoje uczynki, a nie poprzez ilość czasu spędzonego w grze.

Pozdrawiam
Bellatrix

Młody trener

Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
12.03.2019, 00:01
1. Mój nick: Bellatrix

2. 56 dni 20 godzin 26 minut

3. Justyna

4. 27 lat

5. Jestem po 2 kierunkach szkoły policealnej: Technik Informatyk (mam kwalifikacje zawodową E12) i Technik Sterylizacji Medycznej.
Obecnie pracuję zawodowo w dwóch miejscach. W Agencji Pracy, gdzie jestem asystentem do spraw administracyjnych. Do głównych moich obowiązków należy kontakt z klientami, rozmowy alla kwalifikacyjne, wysyłanie na szkolenia, podpisywanie umów. Druga praca jest na zleceniu w organizacji pozarządowej jako pracownik biurowy -
głównie zajmuje się fakturami, sprawozdaniami oraz udzielam porad informatycznych.
Jestem osobą o wielu nietypowych zainteresowaniach: zbieram monety (numizmatyka), fotografuję amatorsko (najczęściej natura i architektura), informatyka (naprawy, grafika, strony www), mitologia (grecka, rzymska, egipska, nordycka).
Posiadam zdolności plastyczne takie jak rysowanie - mam pełno rysunków od dzieciństwa oraz Decoupage.
Jeśli chodzi o cechy mego skromnego charakteru to jestem osobą, która potrafi pomagać bezinteresownie drugiej osobie. Działałam w trzech organizacjach jako wolontariusz i jest to coś pięknego, że mogłam pomóc drugiej.
Jestem osoba bardzo cierpliwą, życzliwą, zawsze chętnie wysłucham kogoś kto potrzebuje porady czy nawet samego wygadania się. Ponadto jestem otwarta na nowe wyzwania, lubię uczyć się nowych rzeczy i ciągle poszerzać swoją wiedzę.
Potrafię się przyznać do popełnionego błędu jak i do tego , że czegoś nie wiem. Jest to ściśle związane z moimi pracami, ponieważ stanowiska jakie zajmuje wiążą się takimi sytuacjami. Nawet jeśli czegoś nie wiem w danym momencie, staram się jak najszybciej douczyć danej kwestii.

6. a) Gdybym została nadzorcą czatu pomagałabym z zapałem innym graczom, którzy potrzebowaliby pomocy ode mnie. Umiałabym się przyznać, że czegoś nie wiem w danej chwili, ale nie zostawiłabym gracza bez pomocy i jak najszybciej bym uzupełniła swoje braki, by pomóc.
Jeśli chodzi o karanie graczy uważam, że jak ktoś pierwszy raz dopuścił się przewinienia w grze dawałabym mu najpierw ostrzeżenie + rozmowa z tą osobą na temat tego co źle zrobiła.
Dopiero jeśli ta forma kary by nie poskutkowała, osoba by dostała bana. Rozwiązałabym problemy między innymi graczami tak by każdego wysłuchać i poznać jego wersję, by każdy miał poczucie, ze jest ważny i zaopiekowany !
Ponadto jestem osobą z poczuciem humoru wtedy kiedy wiem , że mogę sobie pozwolić, ale tez umiem być poważna w odpowiednich sytuacjach ! Jako nadzorca starałabym się jak najszybciej rozpatrywać sprawy zgłoszone przez graczy i je rozwiązywać w sposób jak najlepszy w miarę dla każdej stron.

6. b) idealnego nadzorcę chatu:

Nie istnieją ludzie idealni, bo gdyby takowi istnieli to nikt by nie robił błędów i wszyscy bylibyśmy idealni. Niestety tak się nie da. Idealny nadzorca to dla mnie taka osoba, co wysłucha każdego. Pomoże jak najlepiej umie. Potrafi się przyznać do błędu i do tego, ze czegoś nie wie, a jednocześnie ma chęć poszerzania swojej wiedzy !
Jest osobą cierpliwą, zaangażowaną w to co robi. Umie być poważny ale tez fajnie jak potrafi się czasami powygłupiać wśród graczy.

7. Na grze jestem bardzo często. W tygodniu siedzę od rana od 9 do 16 (czasami mogę nie pisać z powodu klientów w pracy ale jestem zalogowana i patrzę co się dzieje w miarę). Po pracy zazwyczaj jestem od 18 do 1 w nocy. Tak mniej więcej wiadomo, ze czasem coś mi wypadnie po pracy czy pójdę troszkę spać wcześniej, ale głównie w tych godzinach można mnie zastać.
Jeśli chodzi o weekendy na ten moment jestem różnie. Czasami tylko parę razy się zaloguje by sprawdzić co się dzieje,
a czasami jestem cały weekend lub jeden cały dzień. Jeśli trzeba by było coś zmienić odnośnie weekendów jestem otwarta na zmiany w miarę też swoich możliwości.

8. Nie wiem czy to atut, ale kiedyś byłam wicedyrektorem Szkoły Magii i czarodziejstwa (stronka już dawno nie istnieje), prowadziłam zajęcia lekcyjne z uczniami oraz byłam opiekunem domu Slytherin. Jest to moje największe osiągniecie z lat młodości. Dzięki temu wiem jak ważna jest pomoc innym graczom i wysłuchanie ich.
Ponadto kiedyś grałam w świecie gry, w którym odgrywałam postać Bella Riddle w różnych klimatach poczynając od Harrego Pottera, a kończąc na Batmanie. Jak ktoś będzie chciał się dowiedzieć więcej o tym chętnie opowiem na priv.
Ponadto obie moje prace zawodowe wiążą się z wysoką kultura jak i komunikatywnością wobec klienta. Zawsze wysłuchuje co ma mi ktoś do powiedzenia, a potem podejmuje w miarę jak najlepsza decyzję dla danej sytuacji.
Nigdy nie nadużywałam swojej władzy czy funkcji posiadanej. Jestem takim samym człowiekiem jak każdy klient czy gracz.
Amigo

Młody trener

Liczba postów: 38
Liczba wątków: 2
12.03.2019, 03:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2019, 03:09 przez Amigo.)
1.Amigo
2.170 dni
3.Franek
4.22
5. Chłop do tańca i do różańca. Nie licząc faktu że cierpię na rozsiane rozdwojenie jaźni przy którym wydaje mi się czasami że jestem jednym z moich braci Markiem czy Pablo to wszystko że mną w porządku, CO NAJWAŻNIEJSZE uważam że jest to dodatkowy argument mówiący za tym że powinienem zostać nadzorca ponieważ jak to się mówi co 3 głowy to nie jedna ¯\_(ツ)_/¯
6a.Niezmiennie jak dotychczas będę starał się zmienić świat na lepsze poprzez miłość do bliźniego swego jak i do swoich wrogów, aczkolwiek jak któryś mnie wkurzy to dostanie bana i po sprawie, może to go czegoś nauczy
6b. Opisane w punkcie wyżej
7.na grze to jestem dostępny prawie że cały czas
8.najwieksza moją zaletą jest cierpliwość , natomiast jeśli mowa o wadach to podobnie jak wcześniej wspomnial jeden z moich samców alfa, również mam wadę wzroku, lecz ja w przeciwieństwie do niego nie noszę soczewek lecz okulary i tutaj uwazam że z jednej strony jest to moja wada a poniekąd zaleta ponieważ mając drugą parę oczu jestem w stanie wychwycić rzeczy których inni nie dostrzegają

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury
LAVENDER1605

Młody trener

Liczba postów: 1
12.03.2019, 12:00
Ja w sprawie naboru na stanowisko Dowódcy Czatu.
Mój nick to:LAVENDER1605
Jestem codziennie
Moje imię to Zuzanna
Mam 16 lat
Lubię śpiewać oraz grać w gry związane z pokemonami.
Na tym stanowisku dbałabym o kulturę osobistą użytkowników,starałabym się im pomagać w pewnych kwestiach.Jestem codzistnieje przez 3 pory dnia.
Moje cechy,które by się na to stanowisko nadawały to:cierpliwość i komunikatywność.
Bardzo proszę o dokładne rozpatrzenie mojego ogłoszenia. Smile
Shawn

Młody trener

Liczba postów: 2
13.03.2019, 10:29
Ja w sprawie naboru na stanowisko Dowódcy Czatu.
Mój nick to:Shawn
mój czas spędzony w grze to ponad 2 dni.
Jestem aktywny codziennie (ostatnio miałem trochę testów więc byłem nieaktywny)
nazywam się Konrad
Mam 19 lat
Chodzę do technikum.Lubie grać i oglądać pokemony i inne anime.
na stanowisku nadzorcy chatu dbałbym o kulturę osobistą, pomagałbym w niektórych sprawach, dla nowych np kogoś kto dopiero zaczął i wysyła oferty najpierw ostrzegałbym go o tym że na chacie zwykłym nie wysyła się ofert a jeśli się to
by powtórzyło to banowałbym mu chat.
moje cechy nadające się na to stanowisko to: cierpliwości, mam stanowisko nadzorcy chatu na podobnych grach.
proszę o rozpatrzenie mojego ogłoszenia choć wiem że nie mam szans
Sphinx25

Monolit

Liczba postów: 206
Liczba wątków: 17
14.03.2019, 00:34
To ja złoże podanie tak na zaś, na testera gry ;>
Bo jestem chętny pomóc Wink

1. Pseudonim w grze: Sphinx25.

2. Czas spędzony w grze: 243dni 10godz. 52min.

3. Imię:  Oznacza tego który należy do Rzymskiego boga wojny.

4. Wiek: Szukajcie mego wieku pośród piasków Afrykańskiej pustyni.

5. 2-3 zdania o sobie: Z natury okropny ze mnie pesymista, co przekłada sie zazwyczaj na nienajlepsza opinie o samym sobie. Zwykle cierpliwie i z uporem dąże do założonego celu.

6a. Ja na stanowisku: Przede wszystkim starałbym sie pomóc najlepiej jak bym potrafił i wykonywać wymagane ode mnie obowiązki. Jeśli widziałbym że coś jest nie tak to starałbym sie wam doradzić jak możecie to zmienić.

6b. Idealny tester gry: To z całą pewnością nie ja. Ale osoba na takim stanowisku powinna znać sie na rzeczy i wiedzieć co robi. Powinna wyłapywać możliwie każde odstępstwa od normy i wam je przekazywać. Powinna w miare możliwości służyć wam pomoc i radą co jej zdaniem można zmienić, a nie wyłącznie biernie wytykać błędy z gry.

7. Dostępność: Przez siedem dni w tygodniu. Zazwyczaj spędzam przy pokewars sporo czasu, no chyba żeby mi akurat coś ważnego wypadło.

8. 2-3 Twoje atuty/zalety: Brałem udział we wczesnych fazach beta testów zarówno Hearthstone jak i Heroes of the Storm, uczestniczyłem też w becie League of Legends, więc jak widać posiadam doświadczenie przy testach innych gier. Ktoś mi kiedyś powiedział że jestem wręcz wkurzająco cierpliwy, uważam że to zaleta przy tym stanowisku.
1wiedzmin

Młody trener

Liczba postów: 1
14.03.2019, 19:25
1wiedzmin
29 dni i 10 godzin
Filip
14 lat

Jestem przyjazny, ale tagże sprawiedliwy. Z chęcią dołączyłbym do ekipy moderatorów. Cierpliwy i wyrozumiały.

Na stanowisku widze siebie jako pomocnego i Zaufanego moderatora, który starałby się zrobić ile tylko można dla tej gry.

Nie wiem wszystkiego, ale z chęcią chciałbym dowiedzieć więcej o tego typu sprawach.

Jestem aktywny 7 dni w tygodniu , a moją aktywność poprawia więcej obowiazków

Jestem cierpliwy, miły i pomocny. Nie będę mówić o sobie tak jak wszyscy. Każdy jest człowiekiem i ma jakieś wady. Tak nie grałem dawniej przez pół roku, ponieważ pewien gracz ukradł mi konto. Odzyskałem je i zamierzam sać z siebie wszystko.
Sajmon2000

Aktywny trener

Liczba postów: 128
Liczba wątków: 21
15.03.2019, 00:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.03.2019, 00:40 przez Sajmon2000.)
Witam, siemka! 

(1.-2.) Tutaj Przykrzaczony Dzban, Czas spędzony w grze to trochę ponad 100 dni, zgodnie z informacją w profilu. Składam to podanie z chęcią wprowadzenia czegoś nowego na chat ogólny, przełamania pewnych przeświadczeń i barier. Już tutaj porwę się na stwierdzenie, że chat gry w obecnej chwili nie zachęca do aktywnego udziału w życiu gry, ponieważ ludzie potrafią bardzo dobrze zmienić sens naszych wypowiedzi, aby obrócić je przeciwko nam.

(3.-5.) Jestem Kacper, kilka osób pewnie już to imię ze mną tutaj kojarzy, jestem z rocznika 02... Od kilku lat zastanawia mnie, jaki sens ma pytanie o wiek, ponieważ liczba absolutnie nie czyni nas dojrzalszymi, ani też odwrotnie.

(5.) Jestem uczniem LO, profil matematyczno-informatyczny, jakieś tam plany na przyszłość mam. Poza sprawdzaniem najnowszych informacji ze świata smartfonów, uprawiam sporty, "profesjonalnie"  lekkoatletykę oraz amatorsko siatkówkę, sezonowo dochodzą długie wycieczki rowerowe, bądź krótsze lecz bardziej intensywne wypady w bardziej wymagające tereny.

(6.) Idealny nadzorca, co już wiadomo z tysięcy wcześniejszych podań, nie istnieje. Każdy ma swoje limity, każdy może mieć gorszy dzień. Nie możemy wymagać od siebie ciągłej doskonałości, bo skoro człowiek uczy się na błędach, to po prostu bylibyśmy... Sami sobie dokończcie. 
Ja oferuję przede wszystkim dokładność, nie mam zamiaru wchodzić w panel, losować komu jakiego dam bana, wolę coś zrobić raz, niż później słuchać milionów odwołań. Znajomości schodzą na drugi plan, nie mam zamiaru kierować się tutaj uczuciami, chyba że empatią. 
Czytający to mogą wypominać mi moje błędy, niestety zazwyczaj zapominając o tym wszystkim, co pozytywnego zrobiłem dla gry. A zaczyna się to już od zwykłej odpowiedzi na losowe pytanie gracza na chacie.

(7.) Często jestem dostępny rano, gdy mam wolną chwilkę. Do południa zdarza mi się jeszcze czasem wejść, ale dopiero po południu zaczyna się moja maksymalna aktywność. Wieczorki spoglądając na chat, czasem i nocki. W weekendy sprawa wygląda o tyle ciekawie, że jestem praktycznie cały czas, siedzę tylko dłużej w nocy, rano wchodzę trochę później.

(8.) Moje atuty? Wcześniej wspominana aktywność, żeby się nie powtarzać odeślę do punktów szóstego i siódmego. Zaznajomiony z grą w bardzo dużym stopniu, komunikatywny, gdy trzeba potrafię bez problemu dostosować swój język do oponenta. Udzielając korków z matematyki uznałem, że potrafię wyczuć problem i działać w kierunku jego rozwiązania. Używam dosyć rozbudowanego wachlarza słownictwa, co niestety nie jest zjawiskiem powszechnym. 

To tyle z mojej strony,  Argumenta non numeranda, sed ponderanda sunt.
sercheese

Młody trener

Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
15.03.2019, 11:47
Dzień Dobry.
1. Da Vosk Docta

2. 64dni 49min.

3. Robert

4. 26

5. Jestem człowiekiem, który nie wyobraża sobie życia bez muzyki. Lubię również dobry film. Z natury jestem gadułą i lubię spędzać czas w doborowym towarzystwie. Każdą porażkę obracam w sukces Smile

6. Wyobrażam:
a) siebie jako nadzorcę obiektywnego, podejmującego odważne decyzje. Nie dającego siebie wyprowadzić z równowagi. Podchodząc do graczy z wielkim dystansem i cierpliwością. Przede wszystkim służąc pomocą potrzebującym graczom. Szybko nawiązując dobre stosunki z resztą zespołu. Mam zamiar zastosować wymiar NAGRÓD, bez kar, np W nagrodę nałożyć blokadę na chat na określony czas. Kary źle działają na psychikę gracza. Tongue
b) Nie istnieję i nie będzie istniał ktoś jak "Idealny nadzorca" Chociaż taki gracz powinien przede wszystkim sprawiać wrażenie przyjaciela, na którego zawsze można liczyć. Być sprawiedliwym i wyciągać pomocną dłoń do wszystkich potrzebujących.
7. W tygodniu dopiero od 16-17 godziny, lecz w weekendy będę nadrabiał aktywność. Praca pochłania ogrom czasu w tygodniu. Weekendy zazwyczaj spędzam w domu odpoczywając, więc będę mógł się skupić nad służeniem pomocą wam relaksując się muzyką Smile
8. Mam duży dystans do siebie co pomaga mi zachować równowagę. Komunikatywność pozwoli mi szybko nawiązać stosunki z zespołem jak i potrzebującymi pomocy.
Norbi07

Doświadczony Gracz

Liczba postów: 23
15.03.2019, 18:17
1. Pseudonim w grze. Norbi , Norbo
2. Czas spędzony w grze. 124dni 1godz. 47min. Dużo dużo dużo .
3. Imię. Norbert
4. Wiek.19lat
5. 2-3 zdania o sobie. Skończyłem szkołę , pracuje na pół etatu

a) siebie na tym stanowisku,
Dobrze często jestem na grze ciężko mnie zdenerwować dużo cierpliwości ale jakieś granice muszą być zachowane
b) idealnego nadzorcę chatu.Nie ma idealnych osób . Trzeba to zmienić :p . Bym próbował jak najlepiej wypełniać swoje zadania i obowiązki bym pomagał w najbardziej mozliwy sposób np dawać jakieś rady itp.

7. Jak często będziesz dostępny w grze.
Codziennie po kilka h mam dużo czasu a w weekendy nałogowo siedzie po pół dnia

8. 2-3 Twoje atuty/zalety, które powinny przydać się na tym stanowisku (np. cierpliwość, komunikatywność, doświadczenie z pełnionej wcześniej podobnej funkcji, autorytet w grze).

Jestem cierpliwy ale do jakiegoś czasu lubie pomagać i rozmawiać a także zacięcie próbuje wykonywać przypisane mi obowiązki
DrGoNPl

Młody trener

Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
16.03.2019, 20:41
1. Pseudonim: "DrGoNPl"
2. Czas spędzony w grze: 14 Dni 15 Godzin 22 Minuty
3. Imię: Arkadiusz (dla znajomych Arek)
4. Wiek: 14 lat
5. 2-3 zdania o sobie: Z pokemonami zacząłem się fascynować w wieku 10 lat. Chodzę obecnie do 8 klasy podstawówki. Lubię grać w gry głównie na telefonie oraz jestem fanem Fnafa.
a) siebie na tym stanowisku,

Starałbym się jak najdłużej pilnować czatu, pilnować ład i porządek na czacie oraz wyjaśniać wątpliwości jakby jakieś się zdarzyły.

b) idealnego nadzorcę czatu.

Idealny nadzorca cztu powinien być cierpliwy ale stanowczy, powinien pomagać graczom w razie problemów.

7. Mój grafik jest trochę ostatnio napięty bo przygotowania do egzaminów ale do gry wchodzę min. 5 razy dziennie a czas w grze potrafię spędzić od 3-6 godzin, w soboty jestem cały dzień wolny, niedziela niestety przez cały dzień mnie nie ma i to w każdą niedziele (zdarzają się wyjątki ale to tylko na 5-10 minut).

8. Jestem cierpliwy, lubię pomagać innym osobom/graczom, mam cechę komunikatywności, doświadczenie miałem z innej gierki (Plemiona) gdzie pełniłem 3 funkcje w Plemieniu (czegoś podobnego do stowarzyszenia) nadzorce czatu,zastępcę dowódcy oraz rekrutacji.

Mam nadzieję że mój wiek nie będzie przeszkodą do tego żeby być nadzorcą.

Dziękuję jeśli mój wniosek zostanie rozważony.
IHateIt

Różowy Delfinek

Liczba postów: 94
Liczba wątków: 14
17.03.2019, 20:23
1. Różowy Delfinek
2. 39dni 12godz. 19min.
3. Krystian
4. 18 lat
5. Jestem uczniem 2 klasy technikum informatycznego, lubię delfiny, jestem dość przyjaźnie nastawiony do innych ludzi.
6. a) Pilnował bym chatu bo chyba po to jest nadzorca.
6. b) powinien pilnować chatu
7. W tygodniu od 8-15:30 wchodzę na 5 min po 15:30 jestem zwykle dostępny do 20-21 w weekend zależy lecz zwykle przez większość dnia jestem zalogowany
8. Jestem dość komunikatywną osobą przez część społeczności lubianą a przez część nie, z tego co mi wiadomo jestem dość pomocnym graczem a przynajmniej jeżeli ktoś o coś zapyta, jestem osobą z dużym dystansem (chyba)
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Strony (4): « Wstecz 1 2 3 4 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa