• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Rozmówki Ogólne Dyskusje na temat gry Instagram PokeWars

Ankieta: Czy to jest dobry pomysł?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
66.67%
2 66.67%
Nie
33.33%
1 33.33%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

• 1 głosów - średnia: 1
Instagram PokeWars
Dubelek

Wielbiciel Heracrossów

Liczba postów: 47
Liczba wątków: 2
12.11.2019, 18:42
Dzień dobry  Wink
Wpadłem na pewien pomysł. Nie daję go do nowych propozycji, bo nie można Tongue no i bo pomysł jest czysto teoretyczny.
Z tego co mi wiadomo PokeWars nie ma się dobrze. Mój pomysł brzmi tak: co gdyby założyć Instagrama PokeWars?  Wink  Wiadomo, trzeba było by znaleźć osobę która prowadziłaby tego Instagrama jak np. Dei prowadzi FB i pewnie nie było by to łatwe, lecz według mnie jest to dobry pomysł. Na pewno zwiększyłaby się popularność gry, a taki jest chyba właśnie cel żeby gra stawała się popularniejsza i więcej ludzi w nią grało. Proszę o wyrażanie swoich opinii, a jak ktoś głosuje na nie, to niech chociaż uzasadni w komentarzu swoją decyzję  Shy
Hissatsu

그는 할 수 있기 때문에 그는 싸운다

Liczba postów: 29
Liczba wątków: 6
12.11.2019, 18:49
Poglądy masz jasne i po części słuszne ale czy to też nie wyniszczy gry? Już teraz jest sporo toksycznych graczy i kpin a to może i doda nowych graczy ale z kolei pytanie jakich? I chyba nie muszę tłumaczyć że przez pewnych graczy już całkiem wymrze Wink Jak na moje pomysł do przemyślenia ale obecnie jestem na nie
Dubelek

Wielbiciel Heracrossów

12.11.2019, 18:51
(12.11.2019, 18:49)Hissatsu napisał(a): Poglądy masz jasne i po części słuszne ale czy to też nie wyniszczy gry? Już teraz jest sporo toksycznych graczy i kpin a to może i doda nowych graczy ale z kolei pytanie jakich? I chyba nie muszę tłumaczyć że przez pewnych graczy już całkiem wymrze Wink Jak na moje pomysł do przemyślenia ale obecnie jestem na nie
Jasne Hiss ale w każdej grze są jakieś Toxici Tongue W jaki sposób ma to wyniszczyć grę?
Hissatsu

그는 할 수 있기 때문에 그는 싸운다

12.11.2019, 18:59
Nie zauważyłeś ile już graczy poodchodziło? :p I przez wyniszczenie mam na myśli coraz mniej porządnych graczy z powodów toxiców które mogą przybyć z tego Insta
Hissatsu

그는 할 수 있기 때문에 그는 싸운다

12.11.2019, 19:01
Zresztą dobra może ja się nie znam i tylko mi się wydaje ale czy PW nie było czasem zawsze oryginalne? A teraz przez te całe zabawy z FB, Insta i Bóg wie czym jeszcze nie staje się takie jak inne gry? No ale cóż jak na razie się nie będę wypowiadał i tylko będę obserwował Wink Big Grin :p
bethrezen

Moderator

Liczba postów: 3,067
Liczba wątków: 131
12.11.2019, 21:04
Argument że profil przyciągnie toksyczne osoby trochę nie trafiony bo równie dobrze można by zrezygnować całkowicie z jakichkolwiek sposobów reklamowania gry. 

Natomiast ja bardziej mam pytanie co miałoby się pojawiać na tym instagramie? Osobiście nie mam tam konta, ale kojarzy mi się on przede wszystkim z wrzucaniem zdjęć. A jakie zdjęcia wrzucałoby się z gry przeglądarkowej takiej jak Pokewars?
Dubelek

Wielbiciel Heracrossów

12.11.2019, 21:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.11.2019, 21:35 przez Dubelek.)
(12.11.2019, 21:04)bethrezen napisał(a): Argument że profil przyciągnie toksyczne osoby trochę nie trafiony bo równie dobrze można by zrezygnować całkowicie z jakichkolwiek sposobów reklamowania gry. 

Natomiast ja bardziej mam pytanie co miałoby się pojawiać na tym instagramie? Osobiście nie mam tam konta, ale kojarzy mi się on przede wszystkim z wrzucaniem zdjęć. A jakie zdjęcia wrzucałoby się z gry przeglądarkowej takiej jak Pokewars?
Np. Nowości w grze, informacje o zniżkach na PH, informacje o eventach, konkursach, wyniki turniejów... Wink
Hissatsu

그는 할 수 있기 때문에 그는 싸운다

12.11.2019, 22:41
(12.11.2019, 21:04)bethrezen napisał(a): Argument że profil przyciągnie toksyczne osoby trochę nie trafiony bo równie dobrze można by zrezygnować całkowicie z jakichkolwiek sposobów reklamowania gry. 

Można do moderatorów podsyłać grafiki (robiły by je chętne osoby) do wstawiania tam lub jakieś FanArty itp Wink
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa