• Forum
  • Gra
  • Gracze
  • Szukaj
  • Forum
  • Gracze
  • Szukaj
Forum PokeWars Pierwsza pomoc POKEMONY Ultra Bestie

• 0 głosów - średnia: 0
Ultra Bestie
BodyPLGd

Młody trener

Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
29.12.2020, 02:29
Witam serdecznie trafiłem w rezerwacie na ULTRA BESTIE konkretnie poka Silvaly. Wyskoczyła informacja że jest pod ochronà i nie mogę go nawet spróbować złapać... Gdzieś też czytałem że miał być stworzony detektor który miał to umożliwiać. Jak obecnie wygląda możliwość spotkania czy złapania ULTRA BESTI? Z LEKKA irytuje fakt że pokonujesz poka a możliwości schwytania jesteś pozbawiony. Pozdrawiam.  Idea
LUA Draxler

Młody trener

Liczba postów: 38
Liczba wątków: 5
29.12.2020, 12:56
Siema,
w naszej grze Ultra Bestie, Legendy są pokemonami "rare" występującymi obecnie w jednym egzemplarzu. Są do zdobycia wyłącznie w eventach, legendarnych loteriach.
Jest też opcja spotkania Ultra Bestii czy Legendy tak jak to było u Ciebie ale jest to tylko pod kątem uzupełnienia wpisu w pokedexie. Fakt iż będą kiedyś do zdobycia "pokeballem" wydaje się nierealny bo zburzyło by to co jest budowanie od kilku lat czyli walka i wydawanie dużych pieniędzy za nie.
Ohenduszek

Młody trener

Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
26.01.2021, 21:13
Moim zdaniem zmiana modelu zdobywania legend wcale by nie zaszkodziła. Eventy mają niewiele wspólnego ze zdrową rywalizacją, a konkursy literackie itp. w mojej opinii nie stoją na takim poziomie, żeby nagradzać je legendami. Nie chcę tutaj nikomu dogryzać, po prostu bądźmy szczerzy.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa