Uważasz, że zmiana byłaby na lepsze?
TAK
50.00%
2
NIE
50.00%
2
4 głosów
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie

Nieżywe turnieje juniorów

7 Odpowiedzi, 3956 Wyświetleń

Turnieje juniorów

Pisząc krótko i na temat, jako jedna z najbardziej aktywnych osób w turniejach juniorów przez ostatni rok apeluje o:

-zmianę turniejów ponownie na 1-10, 11-20, 21-30 31-40 i np. 41-100

Zmiana ta miałaby na celu zwiększenie ilości odbywających się turniejów do maksimum. Aktualnie odbywają się 2,3 turnieje tyg. Gdy po zmianie najprawdopodobniej odbywałoby się ich 3,4 może więcej gdyż na ten moment do 40lv mamy 2 kategorie, a tak w tym samym zakresie poziomowym jak i cenowym mielibyśmy już 4. Więcej kategorii nisko-tierowych mogłoby spowodować również zaczęcie odbywania się turniejów drużynowych, które do tego czasu odbywały się sporadycznie. Chciałbym w końcu ożywić trochę te nieżywa zakładkę juniorów.

To moja propozycja, czekam na opinię Państwa

Pozdrawiam
Chciałbym by twórcy ożywili całą grę niestety chwilowe zmiany utknęły i pokazały że stosunek do gry i graczy jest podmiotowy
(15.06.2024, 02:11 PM)Crisss napisał(a): Chciałbym by twórcy ożywili całą grę niestety chwilowe zmiany utknęły i pokazały że stosunek do gry i graczy jest podmiotowy

Skoro pisze to topowy gracz to chyba serio cos jest na rzeczy. Czas na zmiany drodzy Państwo.
Nie jestem przekonany czy ta zmiana zrobi aż taką różnicę. Od graczy mamy 2 głosy w ankiecie po równo na tak i na nie Tongue
A może po roku wyjdź już z turnieju juniorów i daj innym faktycznie początkującym wygrać?
No będą mieli większe szanse na wygraną, gdy zacznie odbywać się więcej tych turniejów. Nie tylko dwa.
Jestem na nie, turniej juniorów jest jako dodatek do gry. Jak już to te normalne turnieje, a nie juniorów gdzie łatwo o zarobki. Nie widzę innego sensu by ruszyć cokolwiek z turniejem juniorów - już prędzej wolałbym dać ograniczenia na ilość X wygranych turniejów juniorów.
Żeby dać blokadę na ilość wygranych turniejów na start musiałoby się ich odbywać więcej niż dwa w tyg. ?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości