Czy chcesz usuniecia widelek i zmian w targu
TAK
60.00%
3
NIE
20.00%
1
WOLE DISCORD
20.00%
1
5 głosów
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie

"Nadzór targu"

7 Odpowiedzi, 5550 Wyświetleń
Wątek zamknięty 

(25.02.2024, 09:57 AM)Tusiaczek87 napisał(a): Ceny na targu ustalają gracze, na przedmiotach i TM/TR są widełki pokazujące ceny sprzedażowe.
Chyba nie muszę tłumaczyć czym są ceny sprzedażowe.
Na pokemonach widełek nie ma i nie będzie, na cenę składa się wiele czynników, a wyceny nie są wyssane z palca czy też "Ceny akceptowalne przez nadzorcow sa wedle widzimisie, podoba mi sie albo nie." , pokemony wyceniane są na podstawie cen sprzedażowych uwzględniając też sytuację na targu i zapotrzebowanie na danego pokemona oraz wiele innych.
Nie będę się tu więcej udzielać, mam nadzieję że zrozumiale napisałam.
Osobiście już 2 razy spotkał mnie "błąd" targowego w tym raz niedawno. Niby sie zdarzają ale ani be ani me ani kukuryku. Musisz wybaczyć i koniec tematu

Moim zdaniem widełki na targu nie są takie złe, ale mogły by być mniej sztywny(nie mam na myśli większego rozstrzalu między minimalną ceną a maksymalną a ewentualnie częstsze zmiany tal aby mozna bylo ciekawiej "inwestować" ) jeśli chodzi o pokemony to troche zabawnie reagują targowi. Z rozpędu usuwają oferty legitne ale taki zwykły gible bez salki za 7.4k może sobie stac tydzień/potem 2 tygodnie. Przykladow jest duzo więcej jednak nie ja jestem od kontrolowania targu więc zgłaszam tylko to co widzę a nie szukam na siłę(chyba ze dacie mi fiolet :>) .  Wydaje mi się, że targowi nie powinno az tak ingerować a jedynie usuwać oferty z czapy zeby ktos przez pomyłkę nie kupił bo bedzie karuzela scamu i rozpaczy. Ważniejsze moim zdaniem jest kontrolowanie dedyków. Oczywiście cena w ofercie dedykowanej na 99% bedzie niższa niz na targu jednak to tam najczęściej dojdzie do pushu a nie na targu. Podsumowując: - targ itemów - w miarę git
-targ pokemonów - nie jest źle
-praca targowych- pewnei u kogoś brakuje doswiadczenia i z rozpędu ciachnie dobrą ofertę ale jak przeprosi to miło
-kolor dla mnie- do rozważenia

Pozdrawiam
~Zakalec
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2024, 12:50 AM przez Tempest.)

Wiadomości w tym wątku
"Nadzór targu" - przez OGJasiu - 24.02.2024, 06:18 PM
RE: "Nadzór targu" - przez Szogun31 - 24.02.2024, 08:52 PM
RE: "Nadzór targu" - przez zakuafk - 25.02.2024, 01:54 AM
RE: "Nadzór targu" - przez Tusiaczek87 - 25.02.2024, 09:57 AM
RE: "Nadzór targu" - przez Tempest - 26.02.2024, 12:39 AM
RE: "Nadzór targu" - przez pikkaa - 02.03.2024, 11:17 AM
RE: "Nadzór targu" - przez magi91magu - 02.03.2024, 11:29 AM
RE: "Nadzór targu" - przez Alex - 02.03.2024, 05:36 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości