Czy jesteś za tym pomysłem ?
Tak
100.00%
7
Nie
0%
0
7 głosów
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie

Skup u Rowana.

4 Odpowiedzi, 1407 Wyświetleń

Hej
Pisze ponieważ wielu graczy narzeka na skup u Rowana . Zmiana cen przede wszystkim przedmiotów ( pryzmatyczna łuska itp)  w tym sklepie nie była by zapewne wielkim przełomem w grze ale nie śmieszyła by, aż tak i wprowadziłaby sytuację ,że nie mogąc czegoś sprzedać na targu lub nie mając czasu na to moglibyśmy w weekend iść do Rowana i dostać choćby średnia cenę za tenże przedmiot. Co do cen jagód i pokemonów shiny to myślę że są ok.
Ambasadorpoezji: "Pisze ponieważ wielu graczy narzeka na skup u Rowana . Zmiana cen przede wszystkim przedmiotów ( pryzmatyczna łuska itp)  w tym sklepie nie była by zapewne wielkim przełomem w grze ale nie śmieszyła by, aż tak i wprowadziłaby sytuację ,że nie mogąc czegoś sprzedać na targu lub nie mając czasu na to moglibyśmy w weekend iść do Rowana i dostać choćby średnia cenę za tenże przedmiot. Co do cen jagód i pokemonów shiny to myślę że są ok."

-> Bardzo dobry pomysł - warto też wspomnieć że ceny na targu często są kilkukrotnie większe niż w skupie - być może przydałby się jakiś przelicznik - coś na kształt przedmiotów w zadaniach codziennych ? Tam często na oddaniu przedmiotów nie wychodzi się na plus - jeśli musisz kupić np. A w skupie u Rowana - trochę zaniżona cena była by napewno lepsza niż obecna. Ja jestem za pomysłem
Takich mismatchy w grze jest więcej jak np handlarz w lokacji który oferuje coś typu 6 timerków za kamień ognia - kompletnie martwa funkcja a mogłoby to być bardzo ciekawym urozmaiceniem przy klikaniu gdyby to zrobić lepiej
(03.02.2025, 08:35 AM)PanPabloss napisał(a): Takich mismatchy w grze jest więcej jak np handlarz w lokacji który oferuje coś typu 6 timerków za kamień ognia - kompletnie martwa funkcja a mogłoby to być bardzo ciekawym urozmaiceniem przy klikaniu gdyby to zrobić lepiej

-> Dla mnie to jest żart - popatrz jaki to kontrast gdy spotykasz handalrkę TMów za 400k - to się skrajnie bardzo opłaca - a ten handlarz co uczy ataków czy oferuje to co mówisz - skrajnie nieopłacalne - w ogóle odrealnione od cen rynkowych
(03.02.2025, 08:35 AM)PanPabloss napisał(a): Takich mismatchy w grze jest więcej jak np handlarz w lokacji który oferuje coś typu 6 timerków za kamień ognia - kompletnie martwa funkcja a mogłoby to być bardzo ciekawym urozmaiceniem przy klikaniu gdyby to zrobić lepiej
Zdecydowanie tego nie rozumiem nawet kto odda przedmiot za kilka pokeballi

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości