Limity rezerwy, tymczasowy pokebox

3 Odpowiedzi, 439 Wyświetleń

Cześć! przenoszę na forum temat który w kółko kręci się na ogólnym.
Proponuję dla graczy ze stażem np za jakieś osiągnięcie, lekkie zwiększenie limitu rezerwy.
Jest to subtelna zmiana, która nie wpłynie na żaden aspekt rozgrywki poza małym wyróżnieniem i większą przyjemnością z klikania Smile

osiągnięcie:
[Obrazek: S7zqJcc.png]

nowy wygląd rezerwy:
[Obrazek: CPKqt7y.png]

Moim drugim pomysłem w podobnej kategorii jest zwiększenie limitu pokebox ale oczywiście nie za darmo.
Jestem przekonany że większość aktywnych graczy tak jak ja ma swoje boxy przepełnione po brzegi
Jest to bardzo nie komfortowa sytuacja zwłaszcza jeżeli musimy zrobić miejsce w boxie które i tak za niedługo nie będzie nam potrzebne.
Na nieprzewidziane sytuacje, eventy oraz dla największych kolekcjonerów przedstawiam Tymczasowy pokebox.
Jest to tymczasowa forma przechowywania pokemonów w zamian za opłatę w ph. Sami możemy wybrać wielkość boxa oraz czas wynajmu wedle naszych wymagań.

formularz wynajmu:
[Obrazek: g1RgQ4Y.png]

wynajęty pokebox:
[Obrazek: 0iD1JXp.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.03.2025, 11:56 PM przez PanPabloss.)
Pojemność rezerwy jest poniekąd ograniczona z powodu w jaki został zaprojektowany silnik gry. Powiększenie miejsca mogłoby mieć negatywny wpływ na wydajność.

Jeśli chodzi o tymczasowy pokekbox to mam pytanie. Co dzieje się z pokemonami w tym boksie w chwili gdy kończy się czas wynajmu a my go nie przedłużymy?
(07.03.2025, 01:17 PM)Alex napisał(a): Pojemność rezerwy jest poniekąd ograniczona z powodu w jaki został zaprojektowany silnik gry. Powiększenie miejsca mogłoby mieć negatywny wpływ na wydajność.

Jeśli chodzi o tymczasowy pokekbox to mam pytanie. Co dzieje się z pokemonami w tym boksie w chwili gdy kończy się czas wynajmu a my go nie przedłużymy?

Myślę że mogą wpadać do hodowli ale tutaj pojawi się konflikt bo pokemon trzymający everstone nie może się tam znaleźć. Może trzeba wprowadzić jakieś ograniczenia dotyczące tymczasowego boxa. To tylko mój luźny pomysł może mieć jakąkolwiek formę ale dopóki pozwala wydać trochę ph w zamian za jakieś benefity to na pewno się przysłuży grze Wink
(07.03.2025, 01:17 PM)Alex napisał(a): To co powiedział Pabloss ok. Choć też alternatywnie mogły by być zablokowane do czasu nowego wynajmu lub ustalona kwota wykupu - "kaucja"? 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości